تکنولوژی

شارژ موبایل با توربین بادی

نوشته شده توسط اروند طباطبایی

فکر کردن به توربین های بادی با آن تیغه های عظیم که با باد به گردش در آمده و با صدای قدرتمند خود اعلام حضور میکنند بسیار جالب و شگفت انگیز است. اینکه فکر کنیم این توربین ها در هر ساعت چه مقدار برق به ما ارائه میکنند نیز بحث جالب دیگری است. ولی یک شرکت مینسوتایی در آمریکا چیزی قابل حمل تر و کوچک‌تر ساخته است. این شرکت در سال ۲۰۱۴ یک توربین بادی سیلندری قابل حمل ساخته است که اندازه‌ای ۳۰ سانتی متری دارد و اکنون در حال ارتقا آن در سال ۲۰۱۵ است.

trinity-wind-turbines-10

نسخه جدید آن در ۴ سایز مختلف و با قابلیت عمودی و افقی شدن تیغه ها طراحی شده است. توربین های سال گذشته این شرکت دارای یک ژنراتور ۱۵ وات با پورت های uSB بودند و میتوانستندنیروی کافی برای شارژ یک تلفن را در صورت وزیدن باد با سرعت۱۶کیلومتر بر ساعت را تأمین کنند. حال شرکت جانولوس مدل trinity 50 را بازطراحی کرده است به نحوی که آن را تبدیل به یک ژنراتور باد با ۳ تیغه و قدرت تولید ۵۰ وات انرژی کرده است و در سه نوع ۴۰۰ و ۱۰۰۰ و ۲۵۰۰ به فروش میرسد تفاوت این مدل ها در سایز و میزان تولید برق آنهاست .

trinity-wind-turbines-11

مدل ۲۵۰۰ که بزرگترین مدل است طولی برابر با ۱۰۰ سانتی متر دارد و همچنین یک پایه ۴۰ اینچی نیز برای آن تعبیه شده است. وزن قسمت اصلی آن ۱۹ کیلوگرم است و با یک ژنراتور ۲۵۰۰ واتی عرضه می‌شود که یک پک باتری لیتیوم یونی ۳۰۰٫۰۰۰ میلی آمپر ساعتی را شارژ میکند. به گفته سخنگوی شرکت سازنده ژنراتور ۲۵۰۰ میتواند بعضی دستگاه‌های خانه شما را روشن کند و میتوانید حتی با آن خودروی الکتریکی خود را شارژ نمایید. همچنین میتوان با آن به شارژ لپتاپ و تلفن همراه پرداخت. این مدل به آسانی در صندوق عقب خودرو جای میگیرد.

trinity-wind-turbines-4

این دستگاه را میتوان به آسانی نیز استفاده نمود و همچنین در هنگام استفاده میتوانید تعیین کنید که از باتری داخلی آن دستگاه خود را شارژ کنید و یا از توربین مستقیماً به جمع آوری الکتریسیته بپردازید. این توربین های قیمت پایینی نیز دارند که استفاده از آن برای همگان را نیز آسان کرده است. بازه سرعتی باد برای این توربین ها از ۶٫۵ تا ۴۰ کیلومتر بر ساعت است و همچنین میتوان تنظیمات آن را به حالت عمودی یا افقی برد.

قیمت آن‌ها نیز از ۳۹۹ دلار برای مدل ۵۰ و ۵۹۹۹ دلار برای مدل ۲۵۰۰ اعلام شده است.

درباره نویسنده

اروند طباطبایی

بنیانگذار دیجی اسپارک: اولین مرجع تخصصی امبدد سیستم به زبان فارسی / کارشناس سئو و تولید محتوا

هرچه می آموزم میبینم که خیلی کم آموختم. علاقه به رباتیک و تکنولوژی دارم. امیدوارم بتونم دانشی را که آموخته‌ام، به روش‌های مختلفی به کاربران علاقمند منتقل کنم.

تبادل نظر و رفع عیب با ثبت دیدگاه