باز هم ماژول تیلت سوئیچ و یک مدل دیگر به همراه آموزش جدید، ماژول بال سوئیچ Ball Switch عملکردی یکسان با سنسور تیلت دارد. ولی درون سنسور حالت یک توپ دارد که با جابجا شدن آن در داخل محفظه، اتصالات را در خروجی مشخص میکند. در ادامه مجموعه آموزش پکیج ۳۷ سنسور آردوینو با وب سایت مرجع آردوینو، دیجی اسپارک همراه باشید.
ماژول تیلت بال سوییچ Ball switch
ماژول تیلت سوییچ جهت تشخیص کجی استفاده میشود. در واقع تیلت همانند یک سوییچ عمل کرده و قطع و وصل خواهد شد. ماژول تیلت – Ball switch دارای قابلیت هایی از جمله تشخیص کجی و تشخیص لرزش دارد. ولتاژ کاری ماژول تیلت – Ball switch بین ۳٫۳ تا ۵ ولت DC است. سنسور تیلت دارای خروجی دیجیتال است. ماژول تیلت – Ball switch به ترتیب دارای ۳ پایه GND , VCC , Signal میباشد. در ادامه به بررسی اتصالات و کدها میپردازیم.
هدف آموزش بال سوییچ آردوینو
ماژول تیلت سوییج – Ball switch همانند یک سوییچ عمل میکند. ماژول تیلت همانطور که در توضیحات گفته شد جهت تشخیص کجی استفاده میشود. برای بررسی دقیق تر وضعیت سنسور در خروجی مدار از یک رله تک کانال استفاده میکنیم. هنگامی که سنسور تیلت کمی کج شود و انحراف پیدا کند، به رله فرمان داده و روشن خواهد شد. در ادامه به بررسی اتصالات مدار خواهیم پرداخت.
ماژول رله ۵ ولت تک کانال Relay
ماژول رله تک کانال Relay 1channel دارای ولتاژ ۵ ولت و ولتاژ خروجی ۲۲۰ ولت میباشد. رله تک کانال دارای توان ۱۰ آمپر است و برای پروژه های DIY مناسب است. رله Relay در الکترونیک همانند کلید عمل میکند. در واقع رلهها سوییچهایی هستند که مدارهای الکترونیکی را باز و بسته میکنند. رله در خروجی دارای ۳ پایه میباشد. پایه وسط مشترک و دو پایه کناری یکی NO به مفهوم Normally Open یعنی به صورت پیش فرض در حالت باز قرار دارد. پایه دیگر NC به مفهوم Normally Close یعنی به صورت پیش فرض در حالت بسته قرار دارد. به طور کلی رله – Relay برای انتقال جریان در مدار های الکتریکی کاربرد دارد. ماژول رله تک کانال دارای سه پایه به ترتیب GND , VCC , Signal میباشد. در ادامه به بررسی اتصالات میپردازیم:
وسایل مورد نیاز
ماژول تیلت سوییچ – Ball switch از پکیج ۳۷ سنسور آردوینو
ماژول رله تک کانال ۵ ولت Relay 1channel از پکیج ۳۷ سنسور آردوینو
اتصالات مدار بال سوییچ آردوینو
- پایه سیگنال (S) ماژول تیلت سوییچ – Ball switch را به پایه ۳ آردوینو اتصال دهید.
- پایه GND ماژول تیلت سوییچ – Ball switch را به پایه GND آردوینو اتصال دهید.
- پایه VCC ماژول تیلت سوییج – Ball switch را به پایه ۳٫۳ ولت آردوینو اتصال دهید.
- پایه سیگنال (S) ماژول رله تک کانال Relay را به پایه ۲ آردوینو اتصال دهید.
- پایه GND ماژول رله تک کانال Relay را به پایه GND آردوینو اتصال دهید.
- پایه VCC ماژول رله تک کانال را به پایه ۵ ولت آردوینو اتصال دهید.
کد آموزش ماژول تیلت سوییچ – Ball switch
int Relay = 2; // پایه سیگنال ماژول رله را به پایه ۲ آردوینو اتصال دهید int TiltSwitch = 3; // پایه سیگنال ماژول تیلت سوییج را به پایه ۳ آردوینو اتصال دهید int val ; // تعریف ارزش void setup () // تعریف ورودی و خروجی { pinMode (Relay, OUTPUT); // رله را به عنوان خروجی تعریف کنید pinMode (TiltSwitch, INPUT); // ماژول تیلت سوییچ را به عنوان ورودی تعریف کنید Serial.begin(9600); // سریال مانیتور را روی باد ریت ۹۶۰۰ تنظیم کنید } void loop () // تعریف حلقه { val = digitalRead (TiltSwitch); // خواندن دیتا از پایه دیجیتال سنسور if (val == HIGH) // اگر سنسور کچ شود { digitalWrite (Relay, HIGH); // رله فعال شده Serial.print ("Value: "); // در سریال مانیتور ارزش نمایش داده خواهد شد Serial.println (val); delay(100);// با تاخیر ۰٫۱ ثانیه } else // در غیر اینصورت { digitalWrite (Relay, LOW); // رله غیر فعال خواهد شد Serial.print ("Value: "); // در سریال مانیتور ارزش ۰ نمایش داده خواهد شد Serial.println (val); delay(100); // با تاخیر ۰٫۱ ثانیه } }
کد را در نرم افزار آردوینو کپی کنید. طبق اتصالات گفته شده در آموزش، دو ماژول تیلت سوییچ و رله تک کانال را به آردوینو اتصال دهید. حال کد را کامپایل کنید. پس از کامپایل برنامه، سنسور تیلت را به صورت ثابت قرار دهید. همانطور که مشاهده میکنید، ماژول رله تک کانال غیر فعال است. حال با کج کردن سنسور تیلت سوییچ و انحراف آن، ماژول رله تک کانال تحریک شده و فعال خواهد شد. با هر بار کج کردن سنسور تیلت سوییچ – Ball switch ، ماژول رله تک کانال تحریک و فعال خواهد شد.
چنانچه در مراحل راه اندازی و انجام این پروژه با مشکل مواجه شدید، بدون هیچ نگرانی در انتهای همین پست، به صورت ثبت نظر سوالتان را مطرح کنید. من در سریعترین زمان ممکن پاسخ رفع مشکل شما را خواهم داد.
در پایان نظرات و پیشنهادات خود را با ما درمیان بگذارید و با اشتراک گذاری این آموزش در شبکه های اجتماعی , از وبسایت دیجی اسپارک حمایت کنید.
پروژه تکراری است با پروژه read switch
سلام
پکیج ۳۷ سنسور آردوینو دارای چند مدل سنسور Reed Switch با ویژگی و ساختارهای متفاوت است و هدف اصلی ما آموزش کامل هر ۳۷ سنسور بنا به درخواست کاربران است. نوع سنسور Reed استفاده شده در هر ماژول متفاوت است و کاربردهای متنوعی دارد.
ایا کدی ک برای پروژه مطلب read switch نوشتم برای این مطلب جواب میدهد یا باید دوباره بنویسم؟ اگر باید نوشته شود ، متن پروژه صحیح رو بفرمایید
سلام مجدد
از توجه و دقت شما بسیار ممنونم. بله اشتباهی در طرح پروژه به وجود آمده که متوجه شدم. پروژه را مجددا اصلاح میکنم و اعلام خواهم کرد.
سلام . ببخشید دو تا سوال داشتم . اول اینکه میخواستم یه ال سی دی rgb در ابعاد حدود یک و نیم اینچ بهم معرفی کنید که با میکروهای AVR قابل راه اندازی باشه و دوم اینکه چطور میشه بین خروجی آردوینو و نرم افزار fl studio ارتباط برقرار کرد
سلام
در خصوص سوال اول میتوانید از نمایشگر LCD 1.44 اینچ با رابط SPI استفاده کنید که با میکرو AVR هم قابل راه اندازی است.
در مورد سوال دوم هم برای ارتباط آردوینو با fl studio نیاز به انتشار آموزش است ولی بعد از اتصال برد باید از طریق نرم افزار serial midi converter مشخصات پورت را مشخص کنید و بعد از آن از طریق منو Options وارد MIDI Setting شده و در آنجا قسمت input را فعال کنید.
خیلی مفید بود ممنون
سلام
از توجه شما ممنونم.
با سلام و خسته نباشد.خواستن بپرسم با این سنسور چطور مستونم قفل لمسی بسازم؟آیا نیاز به ابزار دیگه و برنامه نویسی هست؟ماژول سنسور سوییچ لمسی تولید YwRobot
سلام
آموزش های متعددی برای طراحی سنسور تاچ در دیجی اسپارک منتشر شده است. بررسی کنید.
با سلام و خسته نباشید.من یه ماژول یا برد میخوام که سیم کارت بهش بزنم و خروجی اینترنت با اترنت و کابل شبکه رو بهم بده.اینجا میتونم چیزی پیدا کنم؟؟
۲G or 3G هم باشه کافیه.درواقع از شارژ سیم کارت برای اینترنت استفاده کنه
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
با سلام
لینک زیر را بررسی کنید.
سیم کارت GSM