تکنولوژی

۱۰حقیقت در مورد زندگی نیکولا تسلا (Nikola Tesla)

10حقیقت در مورد زندگی نیکولا تسلا (Nikola Tesla) - دیجی اسپارک
نوشته شده توسط اروند طباطبایی

Nikola Tesla مخترع، مهندس و فیزیکدان آمریکایی در سال ۱۸۵۶ در Smiljan ( در حال حاضر کرواسی) متولد شد. همانطور که می دانید تسلا در طراحی سیستم برق متناوب  مدرن فعلی بیشترین نقش را داشته است.او در سال ۱۹۴۳ بسیار فقیرانه درگذشت. اما بخاطر اختراعات بسیار زیاد، یک شهرت جهانی دارد. و در رمان ها و فیلم ها شخصیت این مخترع به تصویر کشیده شده است.

 در سال ۱۹۶۰، در یک کنفرانس عمومی واژه  ” تسلا” را برای سیستم استاندارد بین المللی، (واحد های اندازه گیری) میدان مغناطیسی برگزیدند.

 با ما همراه باشید تا شما را با ده حقیقت در مورد تسلا آشنا کنیم.

 ۱-تسلا طرفدار محیط زیست بود

 این مخترع در مورد افرادی که به سرعت منابع طبیعی زمین را مصرف می کردند نگران بود و مدافع سوخت تجدید پذیر بود.او در مورد روش ایجاد و تولید انرژی ها طبیعی از زمین و آسمان و به حداقل رساندن مصرف سوختهای فسیلی تحقیق می کرد. تسلا در آزمایشگاه خود رعد وبرق مصنوعی را ایجاد کرده بود.

۲- تسلا در یک طوفان و رعد وبرق شدید به دنیا آمد

 کاملا اتفاقی تسلا در یک خشونت طبیعت به دنیا آمد. به دنیا آمدن آن در آن شب طوفانی باعث شده بود مادرش فکر کند در زندگی فرزندش همیشه اتفاقات بد خواهد افتاد. در صورتی که زمان به همگان ثابت کرد که این کودک به دنیا نور را هدیه دهد.

 ۳- تسلا انسان بود

 تعجب نکنید. همیشه زندگی کردن افراد و آنچه بجا می گذارند نشان می دهد که آیا واقعا مانند یک انسان زیسته اند؟! تسلا به عنوان یک انسان واقعی می زیست در واقع او به بهبود کیفیت زندگی انسانها بدون چشم داشت مالی می پرداخت. به همین علت بود که مخترعی همچون تسلا با وجود اختراعات بسیار خود برای جوامع بشری، در فقر زیاد درگذشت.

۴- تسلا در سال ۱۹۰۱ در فکر اینترنت بی سیم بود

 تسلا در تخیل خود ایده های بسیار عالی داشت اما فرصت عملی کردن آن را نداشته است. در زمانی که مشغول توسعه امواج رادیویی می بود او در تخیل خود سیستمی را ایده پردازی کرده است که این سیستم به جمع آوری اطلاعات، رمزگذاری و پخش آن توسط یک دستگاه دستی باشد این همان اینترنت تلفن همراه است که در دستان شما امروز قرار دارد.

 ۵- ظرفیت قوی حافظه تسلا

 افرادی که دارای ظرفیت بالای ذهنی هستند تصاویر و کتابها را با تمام جزئیات به صورت بزرگ شده در ذهن می بینند. حافظه تسلا به صورت ذاتی چنین بوده است و از تخیل قوی خود برای اختراعات خود استفاده می کرده است و در کودکی همیشه کابوس های زنده از تخیلاتش داشت.

درباره نویسنده

اروند طباطبایی

بنیانگذار دیجی اسپارک: اولین مرجع تخصصی امبدد سیستم به زبان فارسی / کارشناس سئو و تولید محتوا

هرچه می آموزم میبینم که خیلی کم آموختم. علاقه به رباتیک و تکنولوژی دارم. امیدوارم بتونم دانشی را که آموخته‌ام، به روش‌های مختلفی به کاربران علاقمند منتقل کنم.

تبادل نظر و رفع عیب با ثبت دیدگاه