آردوینو برد ESP8266 سیم کارت GSM - GPRS موقعیت یاب GPS پروژه های آردوینو

پروژه ردیاب خودرو با ماژول GPS Neo6M و برد ESP8266 باتری لیتیومی

car-tracker-with-gps-neo6m-and-gsm-module-esp8266-digispark
نوشته شده توسط معین صابری

لیت خودروها یکی از مهم ترین و پرکاربردترین وسایل ساخت بشر به شمار می روند. اهمیت و کاربرد خودرو بر هیچ کسی پوشیده نیست؛ به خصوص که در سال های اخیر خودرو پیش از پیش به کالای سرمایه ای تبدیل شده است. در سال های اخیر متاسفانه شاهد سرقت خودروها بوده ایم؛ حتی خودروهای ضد سرقت نیز به روش های مختلفی سرقت می شوند. در این آموز به طراحی و پیاده سازی یک کیت ردیابی خودرو می پردازیم. در طراحی این کیت، موضوع ابعاد بسیار برای ما مهم است؛ چراکه باید از دید سارقان مخفی باشد. نکته دیگر این که این کیت به صورت پرتابل طراحی شده و شما به سادگی می توانید از آن در خودرو استفاده کنید. بدین ترتیب نیای به دانش فنی و برق خودرو جهت تامین تغذیه این دستگاه ندارید. این دستگاه دارای باتری لیتیمی بوده که به سادگی از طریق شارژرهای تلفن همراه، شارژ می شود. بدین ترتیب شما نیازی به سیم کشی در خودرو نخواهید. در ادامه این آموزش، در ادامه با مرجع تخصصی آردوینو به زبان فارسی ، دیجی اسپارک همراه باشید.

 


قابلیت های ردیاب خودرو طراحی شده با NEO6M


ردیاب خودرو طراحی شده در این کیت دارای قابلیت های مختلفی است که در زیر تعدای از آن را به صورت خلاصه بررسی می کنیم.

  • قابلیت حمل
  • بدون نیاز به نصب و سیم کشی برق خودرو
  • قابلیت ارسال سرعت خودرو از طریق پیامک
  • قابلیت ارسال میزان شارژ باتری از طریق پیامک
  • قابلیت ارسال موقعیت بر روی گوگل مپ از طریق پیامک
  • دارای باتری داخلی قابلی شارژ از طریق شارژهای تلفن همراه

 


ماژول ESP8266 تعریف و مزایا


ماژول ESP8266، یک برد فوق العاده قدرتمند است. این ماژول که از پردازنده XTENSA بر روی خود بهره می برد، دارای حافظه فلش با حجم ۴ مگابایت است. این پردازنده می تواند تا ۱۶۰ مگاهرتز سرعت کلاک پردازنده داشته باشد. در کنار این، این پردازنده دارای ارتباط وای فای است. به کمک این قابلیت می توانید این برد را به مودم ها متصل کرده و داده های خود را در بستر اینترنت، ارسال و دریافت کنید. همچنین این برد از سیستم عامل FREE RTOS، جهت اجرای Task های شبکه و کاربر، استفاده می کند.

پروژه ساخت portable pulse oximeter اکسی متر - دیجی اسپارک

 

برای پروگرام کردن این برد، نیاز به هیچ پروگرامر جانبی نبوده و به سادگی از طریق یک مبدل سریال به USB، می توانید این برد را پروگرام کنید. شایان ذکر است که این برد به سادگی و از طریق دستورات آردوینو، پروگرام شده و نیازی به یادگیری زبان جدید ندارید. در پروژه ردیاب خودرو، جهت پردازش داده ها و ارسال موقعیت مکانی به کاربر، از این برد استفاده نموده ایم. وجود حافظه با حجم بالا و اندازه بسیار کوچک، توجه ما را به سمت این برد جلب کرد. در زیر می توانید مزایای استفاده از این برد را مشاهده نمایید.

  • اندازه کوچک، قیمت مقرون به صرفه
  • قابلیت ایجاد شبکه وای فای به صورت لوکال
  • فرکانس کاری ۱۶۰ مگاهرتزی، حافظه ۴ مگابایتی

 


ماژول SIM800L جی اس ام


ماژول مخابراتی SIM800L، یک ماژول سیم کارتی جهت برقراری تماس تلفنی، ارسال و دریافت پیامک و اتصال به اینترنت است. این ماژول جزو ارزانترین و البته پرکابردترین ماژول مخابراتی به شمار می رود. مهم ترین نکته در راه اندازی این ماژول، بحث تامین تغذیه آن است. در زیر به طور خلاصه به ویژگی های این ماژول می پردازیم.

  • ولتاژ کاری بین ۳٫۴ الی ۴٫۴
  • قابلیت کار در فرکانس های ۸۵۰/۹۰۰/۱۸۰۰/۱۹۰۰
  • قابلیت برقراری تماس صوتی دو طرفه
  • قابلیت ارسال و دریافت پیامک
  • قابلیت اتصال به اینترنت و ارسال و دریافت داده
  • پشتیبانی از پروتکل های FTP،HTTP،SMTP و….

ماژول Sim800L برای ساخت دوربین سیم کارتی

 

در این پروژه ما از این ماژول جهت ارسال پیامک حاوی اطلاعات خودرو نظیر سرعت، موقعت و میزان شارژ باتری به کاربر استفاده می کنیم. از آنجاییکه ولتاژ کاری این ماژول بین ۳٫۴ الی ۴٫۲ قرار می گیرد، لذا از طریق باتری لیتیمی به صورت مستقیم و بدون واسط می توانیم این ماژول را تغذیه نماییم. برای راه اندازی و کار با این ماژول کاربردی سلسله آموزشی طی ۱۱ مرحله منتشر شده که با کلیک بر روی این لینک می توانید این آموزش ها را دنبال و مطالعه کنید.

 


ماژول GPS از نوع NEO6M


ماژول های GPS یکی از مهم ترین و پرکاربردترین ابزارها جهت تعیین موقعیت دقیق به شمار می روند. به کمک ماژول های GPS می توانیم اطلاعات مکانی نظیر طول، عرض و ارتفاع را بدست آوریم. همچنین می توان از سرعت متحرک نیز مطلع شویم. فرستنده های GPS که به صورت ماهواره ها در مدار زمین در حال گردش هستند، نخستین بار توسط ارتش ایالات متحده به فضا فرستاده شدند. این فناوری که در ابتدا کاربردی نظامی داشت، هم اکنون برای مصارف تجاری، تحقیقاتی و… مورد استفاده قرار می گیرد.

ردیاب خودرو با ماژول GPS neo6M - دیجی اسپارک

 

جهت دریافت موقعیت از ماهواره ها، نیازمند ماژول های گیرنده GP0S هستیم. یکی از این ماژول ها، ماژول های UBLOX هستند. این ماژول ها یکی از پایدارترین و پرکاربردترین گیرنده های GPS بوده که به سادگی با بردهای آردوینو، ESP و سایر میکروکنترلرها راه اندازی می گردد. به کمک این ماژول می توانیم موقعیت دقیق خود را همراه با اطلاعات جانبی نظیر ارتفاع، سرعت، ساعت و تاریخ و… بدست آوریم. در پروژه ردیاب خودرو از این ماژول جهت تعیین موقعیت خودرو به همراه سرعت آن استفاده می کنیم. به کمک این ماژول موقعیت مکانی دقیق را بدست آورده و به وسیله ماژول SIM800L، اطلاعات خودرو به کاربر پیامک می گردد.

 


باتری لیتیم پلیمر


باتری ها از ابزارهای مهم در تغذیه سیستم های مختلف به شمار می روند. یکی از بهترین نوع باتری ها در تغذیه گجت های هوشمند و سیستم های قابل حمل، باتری های لیتیم پلیمر هستند. این باتری ها با ابعاد کوچک و مسطح، از ظرفیت بسیار بالاتری نسبت به باتری های هم رده خود، لیتیم یون، برخوردار بوده و کارایی بیشتر در این نوع سیستم ها، خواهند داشت.

باتری لیتیوم پلیمر Li-Po برای دستگاه پالس اکسی متر - دیجی اسپارک

 

یکی از مهم ترین مسایل در کار با باتری ها، چگونگی شارژ آن هاست. برای شارژ باتری های لیتیم پلیمری، ماژول های شارژ تولید شده اند. این ماژول ها دارای سوکت میکرو USB و دو پایه جهت اتصال باتری هستند. بنابراین، به کمک این ماژول ها و به سادگی هر چه تمام تر، می توانید باتری خود را شارژ نمایید. با کلیک بر روی این لینک، می توانید ماژول شارژر مناسب باتری ها را مشاهده نمایید.

تغذیه توسط باتری لیتیوم پلیمر و شارژ - دیجی اسپارک

 

در این آموزش، از باتری لیتیم پلیمری جهت تغذیه دستگاه استفاده می نماییم. بدین ترتیب می توانیم دستگاه خود را قابل حمل(پرتابل) نماییم. همچنین به کمک ماژول شارژر، به سادگی و از طریق شارژهای تلفن همراه و یا پورت های USB، قادر به شارژ باتری خواهیم بود. از طرف دیگر به لطف قابلیت اندازه گیری میزان شارژ باتری در ماژول SIM800L، می توانیم میزان شارژ باتری را به کاربر پیامک کنیم.

 


رگولاتور LF33


رگولاتورهای ولتاژ از ابزارهای مهم، کلیدی و پرکاربرد به شمار می رود.  به کمک رگولاتور ها شما می توانید ولتاژ متغیر در ورودی را به ولتاژی ثابت در خروجی، تبدیل کنید. رگولاتور LF33 از رگولاتورهای پرکاربرد در صنایع و پروژه های مختلف به شمار می رود. این رگولاتور با افت ولتاژ بسیار پایین، در خروجی ولتاژ ۳٫۳ ایجاد می کند.از طرفی دیگر، با توجه به این که ولتاژ ۳٫۳ ولتاژی ایده آل برای راه اندازی و کار با ماژول ESP است؛ لذا از این رگولاتور برای تبدیل ولتاژ باتری لیتیمی که در بازه ۳٫۴ الی ۴٫۲ است، استفاده می کنیم.

رگولاتور کاهنده LF33 - دیجی اسپارک

 


نصب کتابخانه ++TinyGps


در این پروژه ما از کتابخانه TingGPS++ جهت دریافت داده از ماژول GPS استفاده می کنیم.  برای نصب این کتابخانه در آردوینو، می توان به صورت دستی و خودکار(از مخازن آردوینو) اقدام نمود. ما در اینجا از روش خودکار و با استفاده از نرم افزار آردوینو، به نصب کتابخانه ++TnyGps می پردازیم. برای این مورد، ابتدا در محیط نرم افزار آردوینو، بر روی گزینه Tools و سپس Manage Libraries کلیک کنید. پس از کلیک بر روی گزینه Manage Libraries، با تصویر زیر رو به رو می شوید. این منو کتابخانه های در دسترس را به شما نمایش می دهد.

اصول نصب کتابخانه آردوینو - دیجی اسپارک

 

در تصویر فوق کادر جستجوی کتابخانه ها با فلش قرمز رنگ مشخص شده است. در این کادر عبارت ++TnyGps را تایپ کنید. در مرحله بعدی، با تصویر زیر رو به رو خواهید شد. با کلیک بر روی گزینه install این کتابخانه را می توانید نصب کنید.

نصب کتابخانه ++TinyGps در آردوینو - دیجی اسپارک

 


شماتیک و اتصالات پروژه ردیاب قابل حمل خودرو


پس از بررسی قطعات به کار رفته در پروژه، ابتدا به شماتیک و اتصالات می پردازیم. ابتدا تصویر زیر شمایی کلی از اتصالات پروژه را نمایش می دهد.

شماتیک پروژه ردیاب خودرو با GPS و سیم کارت - دیجی اسپارک

 

پس از بررسی شماتیک و اتصالات، نوبت به برقراری ارتباطات می رسد. در ادامه اتصالات را مطابق تصویر فوق ادامه می دهیم.

 


اتصالات ماژول GPS


  • اتصال پایه VCC به کابل مثبت باتری
  • اتصال پایه GND به کابل منفی باتری
  • اتصال پایه TX به پایه GPIO4 ماژول ESP8266
  • اتصال پایه RX به پایه GOIO5 ماژول ESP8266

 


اتصالات ماژول SIM800L


  1. اتصال پایه VCC به کابل مثبت باتری
  2. اتصال پایه GND به کابل منفی باتری
  3. اتصال پایه TX ماژول سیم کارت به پایه RX ماژول ESP8266
  4. اتصال پایه RX ماژول سیم کارت به پایه TX ماژول ESP8266

 


اتصالات تغذیه ماژول ESP8266


  • اتصال کابل مثبت باتری به پایه IN رگولاتور LF33
  • اتصال کابل منفی باتری به پایه GND رگولاتور LF33
  • اتصال پایه OUT رگولاتور LF33 به پایه VCC ماژول ESP8266
  • اتصال پایه GND رگولاتور به پایه GND ماژول ESP8266

همچنین برای اتصالات ماژول شارژر و باتری، پایه B+ به کابل مثبت باتری به صورت مستقیم و بدون قرارگیری در مسیر کلید و پایه B- به کابل منفی باتری متصل گردد.

 


کدهای پروژه


پس از برقراری اتصالات، نوبت به آپلود برنامه روی برد ESP می رسد. پیش از آپلود برنامه روی ماژول ESP، به نکات زیر توجه نمایید.

 

محدودیت در دسترسی کامل به این مجموعه آموزش

 

دسترسی کامل به آموزش برای اعضای دیجی اسپارک امکان پذیر است. بخش اصلی آموزش شامل سورس کدهای توسعه داده شده توسط مهندس‌های دیجی اسپارک است. به همین دلیل این آموزش خاص و یکتاست. برای استفاده از آن بایستی عضویت تهیه کنید. تبادل نظر با کاربران و پرسش سوال رایگان است و میتوانید از بخش نظرات همین آموزش اقدام کنید.

 


اجرای پروژه


پس از آپلود کدها، نوبت به اجرای پروژه می رسد. توجه داشته باشید که پس از آپلود کدها، ابتدا اتصال پایه GPIO0 را از زمین جدا کرده و سپس ماژول را ریست کنید. در این حالت شما می توانید روال اجرای برنامه را در سریال مانیتور آردوینو مشاهده کنید. برای این کار، پایه RX مبدل سریال به پایه TX ماژول ESP متصل شده و کابل GND مبدل سریال به پایه GND ماژول ESP وصل گردد. در این حالت می توانید اجرای برنامه را به شکل زیر مشاهده کنید.

 

در ادامه با شماره سیم کارتی که درون دستگاه است، تماس بگیرید. با برقراری تماس، ابتدا تماس شما قطع می شود؛ سپس بعد از چند پیامکی حاوی اطلاعات GPS به شماره ای که در کد برنامه تعریف کرده اید، ارسال می شود. این پیامک اطلاعات زیر را به شما مخابره می کند:

۱-سرعت خودرو

۲-میزان شارژ باتری دستگاه

۳-لینک گوگل مپ از موقعیت فعلی دستگاه

در زیر تصویر این پیامک را مشاهده می کنید. توجه داشته باشید که در این برنامه جهت افزایش مدت زمان کار دستگاه با باتری، نیاز به کاهش توان مصرفی داریم. برای همین واحد مخابراتی(وای فای) ماژول ESP8266 خاموش شده و تنها بخش پردازنده آن فعال است. از طرفی دیگر ماژول سیم کارت نیز در حالت sleep قرار می گیرد. این ماژول پس از دریافت تماس و ارسال پیامک، مجددا وارد حالت sleep خواهد شد. بدین ترتیب توان مصرفی این ماژول کمینه خواهد شد.

 

در رابطه با راه اندازی و کار با ماژول های GPS دقت کنید که این ماژول جهت اتصال به ماهواره به زمان نیاز دارد. همچنین برای عملکرد مناسب، این دستگاه باید در حال حرکت تست گرفته شود.

 


تحلیل کدهای پروژه


پس از اجرای پروژه و اطلاع از عملکرد آن، نوبت به تحلیل و بررسی کدهای پروژه می رسد. توجه داشته باشید که درون کدهای پروژه، به صورت خط به خط توضیح(کامنت) درج شده که شما با مطالعه آن می توانید به سادگی روال کلی کار را دریابید. اما در اینجا به صورت مختصر به شرح توابع می پردازیم. در ابتدا به کمک تابع زیر، ارتباط با شبکه GSM کنترل می شود.

check_connect

تابع فوق منتظر اتصال ماژول GSM به شبکه می ماند. چنانچه با موفقیت به شبکه متصل شود، برنامه ادامه می یابد. در این برنامه جهت کاهش توان مصرفی و افزایش مدت زمان فعال بودن دستگاه، واحد مخابراتی ماژول ESP (وای فای) خاموش می شود. همچنین ماژول سیم کارت نیز در حالت کم مصرف قرار می گیرد.. در حلقه تکرار برنامه، تابع send_data وظیفه کنترل تماس ورودی و ارسال پیام را دارد. همچنین تابع smart_delay داده ها را از ماژول GPS دریافت و در بافر مخصوص خود، ذخیره می کند.

 


لوازم مورد نیاز


کیت ردیاب خودرو

 


جمع بندی


در این آموزش به به طراحی و پیاده سازی ردیاب خودرو به کمک ماژول GPS مدل NEO6M پرداختیم. این دستگاه ردیاب به گونه ای طراحی شده که با باتری لیتیم پلیمری کار می کند.  بدین ترتیب به آسانی و بدون نیاز به سیم کشی از برق خودرو، می توانید این دستگاه را راه اندازی کنید. بر روی این کیت ردیاب خودرو از ماژول شارژر باتری استفاده شده است؛ بدین ترتیب شما می توانید با شارژ باتری به کمک شارژرهای تلفن همراه، به آسانی باتری را شارژ کنید.  از آنجاییکه توان مصرفی در این دستگاه امری مهم تلقی می شود، لذا ماژول های مخابراتی توسط برنامه در حالت کم مصرف قرار می گیرند تا دستگاه در بیشینه زمان ممکن فعال باشد.

 

چنانچه ابهامی در مطالب گفته شده می بینید و یا اینکه احساس می کنید مباحث گفته شده برای شما گنگ است، بدون هیچ نگرانی در انتهای همین پست، به صورت ثبت نظر سوالتان را مطرح کنید. من در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ رفع مشکل شما را خواهم داد. همچنین اگر ایرادی در کدها، مطالب گفته شده و یا مراحل اجرایی وجود دارد می‌توانید از همین طریق اطلاع رسانی کنید.

 

درباره نویسنده

معین صابری

کارشناسی ارشد رشته معماری سیستم های کامپیوتری

مالي که ز تو کس نستاند، علم است
حرزي که تو را به حق رساند، علم است
جز علم طلب مکن تو اندر عالم
چيزي که تو را ز غم رهاند، علم است
(شیخ بهایی)

تبادل نظر و رفع عیب با ثبت دیدگاه

۱۷۶ دیدگاه

    • ممنونم از لطف شما
      اگر پیشنهادی برای بهبود پروژه دارید، ممنون می شوم مطرح بفرمایید

      • سلام مهندس بنظر من پروژه بسیار کامل است
        فقط یه سوال وقتی موقعیت توسط دستگاه برای ما پیامک میشود
        میشه بصورت زنده داخل گوگل مپ دید که مثلاً ماشین یا هر وسیله ما داره کجا می‌ره ؟

        • سلام مجدد و ممنونم از شما
          بله، لینک گوگل مپ برای ما پیامک می شود که با کلیک بر روی آن، موقعیت خودرو نمایش داده می شود.

    • سلام، وقت بخیر جناب مهندس
      ما قصد داریم برای ماشین های rc که در پیست تمرین می‌کنند، یه جی پی اس بسازیم که سرعت و میزان مسافت را در طول تمرین از طریق wifi به گوشی یا لپ تاپ ارسال کنه و ما بتونیم ماشین ها رو با هم مقایسه کنیم، اگر به جای ماژول سیمکارت از ماژول وای فای استفاده کنیم آیا این پروژه قابل انجام هست یا خیر
      ممنونم

    • سلام و عرض خسته نباشید خدمت مهندس تشکر ویژه به مهندس برای خدمت رسانی به علاقه مندان الکترونیک
      مهندس ما میتونیم به جای neo 6m از GPS UBLOX NEO-M8N استفاده کنیم منظور دستوراتشون با یکدیگه فرقی نداره و ماژول esp8266 از نوع کدومشه ۰۱ یا ۰۷ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

      • سلام و متشکرم از لطف شما
        بله، دستورات کاملا یکسان هستند. می توانید از NEO8MN استفاده کنید که دقت بالایی دارد. برای ماژول ESP هم پیشنهاد می کنم از ۰۷ استفاده کنید؛ چراکه پایه های بیشتری در اختیار شما قرار می دهد.

  • سلام مجدد
    میشه با استفاده از ماژول ESP32 یا ESP8266 و ماژول MP3 player یه پروژه طراحی کنید که بشه باهاش چهار وسیله را کنترل کرد و مثلاً با گوشی موبایل که رله یک را فعال میکنیم داخل خود گیرنده ماژول MP3 player فعال بشه و بگه رله یک فعال شد

  • مهندس اگر این امکان وجود دارد پروژه ها که طراحی میکنید را براش یه pcb هم طراحی کنید و لینک خرید pcb و قطعات را بصورت جداگانه قرار دهید تا بخریم

    • لینک خرید قطعات در قسمت لوازم در آموزش ها قرار می گیرد. برای این آموزش هم چند روز آینده لینک درج خواهد شد. برای PCB هم یک سلسله آموزش در حال انتشار است! منتظر باشید!!

  • مهندس اگر امکان دارد یه کواد کوپتر خیلی ساده هم طراحی کنید و بزارید چون واقعا خیلی جذاب است که خودمون بتونیم یه کواد کوپتر بسازیم
    مثلاً با برد esp8266 و ماژول تعادل
    یا با برد اردوینو و ماژول nrf
    و بصورت مرحله به مرحله هم آموزش ساختش را بزارید مثل مراحلی که برای آموزش سیم‌کارت گذاشتید

  • سلام آقای صابری
    ایا برد ۸۲۶۶ میتواند جایگزین آردوینو پرومینی شود؟
    و مزیت این برد نسبت به اردوینو چیه؟

    • سلام
      بله امکان پذیر است. اما چون کتابخانه Tiny Gps++ حجم زیادی دارد، بخش مهمی از حافظه برد پرومینی اشغال می شود. این در حالست که ESP8266 فضای حافظه بیشتری دارد.

  • سلام مهندس میشه با رزبری پای اندروید باکس درست کرد ؟
    و به تلویزیون متصل و روی تلویزیون بازی و برنامه آندروید نصب کرد درکل تلویزیون را هوشمند کرد ؟ چون رزبری پای قابلیت اتصال کابل HDMI را فکر کنم دارد ؟

    • سلام
      خیر
      سیستم عامل اندروید توان پردزاشی بسیار بالاتری نیاز دارد. این برد قادر به اجرای سیستم عامل نیست

  • سلام جناب مهندس یک سوال می شود یک چیزی طراحی کرد وقتی از ماشین پیاده می شویم یک پیامک بزنیم برق ماشین را قطع کنه و هر وقت خواستیم سوار شویم روشن کنیم مثل سوییج مخفی فقط با این تفاوت فقط برق دزدگیر قطع نشود
    به چه صورت هست لطفا اگر می شود یک آموزشی قرار دهید ممنون

    • بله
      این مورد کاملا امکان پذیر هست.
      برای سادگی می توان از همان مکانیزم سوییچ مخفی استفاده کرد. یعنی پیامک که دریافت شده، برق پشت سوییچ قطع شود.

  • خیلی عالی
    اما چطور میشه کاری کرد که رویه سایتی لاگ بگیره و معلوم بشه کجا ها بوده ؟
    امکانش هست؟

  • با سلام
    میخواستم بدونم این پروژه را با میکوپایتون انچام دادین یا خیر ؟
    امکانش هست که کد های میکوپایتون را هم ارائه بدین ؟
    سپاسگزارم

    • سلام
      خیر با آردوینو انجام شده
      باید روی پایتون و یادگیری آن کار کنم، شاید به زودی!

  • سلام مهندس صابری. از شما بابت اینکه این پروژه را به اشتراک گذاشتین ممنونم.
    سوالی داشتم. هنگام راه اندازی مدار، چشمک زن ماژول SIM800L پیام ضعف تغذیه را نشان میدهد در حالیکه تمام اتصالات آن درست میباشد. مشکل از کجا میتونه باشه؟
    ممنون میشم اگه پاسخ بدین

    • سلام و متشکرم از لطف شما
      پروژه را با باتری راه اندازی کرده اید؟ ولتاژ باتری چقدر است؟

      • بله، در واقع کیت مخصوص به پروژه را خریداری کردم که باتری آن لیتیم یونی ۱۸۶۵۰ با ولتاژ ۳٫۶ میباشد

        • متشکرم از شما
          بسیار خب
          لطفا باتری را شارژ کنید. زمانیکه باتری شارژ شود، ولتاژ آن به ۴٫۲ می رسد. همچنین، لطفا تصویری از اتصالات خود گرفته (مدار به صورت کامل مشخص باشد) و بر روی یکی از سایت های آپلود فایل قرار دهید. سپس لسنک آن را در کامنت بعدی قرار داده تا مورد را بیشتر بررسی کنیم.

          • سلام مهندس صابری،از شما بابت تاخیر طولانی در پاسخ به سوالتون عذرخواهی میکنم
            ۱) لینک نخست مربوط به بلوک دیاگرام مدار مربوطه هستش
            ۲) لینک دوم نیز تصاویری از اتصالات مدار مربوطه میباشد (باید اضافه کنم که برای آزمایش درستی مدار از بردبورد استفاده کردم و همچنین به دلیل متناسب نبودن ابعاد برد راه انداز esp8266 با بردبورد، با استفاده از کابل جامپر آن را به مدار متصل کردم نه مستقیم)
            ۱) https://s21.picofile.com/file/8445353250/photo_2021_12_25_18_54_03.jpg
            ۲) https://s20.picofile.com/file/8445353792/PIC.rar.html

            • سلام و خواهش می کنم
              در رابطه با اتصالات دقت کنید که کابل های برد بوردی به هیچ وجه مناسب تغذیه ماژول SIM800L نیستند، برای رفع این مشکل کایل های باتری را به صورت مستقیم و بدون هیچ واسطی به ماژول SIM800L متصل کنید.

    • میتونین یه خازن ۴۷۰۰mf تو ورودی و نزدیکترین اتصال به ماژول بزارین دیگه هیچ مشکلی از جریان نخواهید داشت من خودم اینجوری بودم میخواست به شبکه وصل بشه نمیتونست یه خازن ۴۷۰۰ گذاشتم حل شد من با ولتاژ ۳٫۷ هم راه میندازم کار میکنه

  • با سلام
    من با اینکه اشتراک خریدم ولی نمیتونم بخش های کد نویسی (کدهای پروژه) رو ببینم. مشکل از چیست ؟

    • سلام
      لطفا یکبار کوکی ها را از مرورگر پاک کرده و دوباره وارد شوید. همچنین سعی کنید آی پی آدرس خود را یکبار تغییر داده و بعد مجددا امتحان نمایید.

      • با سلام و عرض خسته نباشید
        خیلی ممنون از راهنمایی تون. مشکل برطرف شد.
        در این پروژه می توان برنامه ای نوشت که درش بشود مسیرهای پیموده شده توسط خودرو در نقشه و هر زمانی ( مثلا دیروز، مسیر رفت و آمد خودرو به چه شکلی بود ) دیده شود ؟
        با تشکر از سایت و راهنمایی تون

  • سلام خسته نباشید
    من در حین آپلود کد ( SoftwareSerial gps(4, 5); //تعیین پایه های ارتباط سریال، توجه: ورودی اول پایه RX ماژول ESP و ورودی دوم پایه TX آن را تعیین می کند. ) به مشکل زیر بر می خورم. چه اقدامی باید انجام بدهم ؟ و اینکه بخش جملات فارسی رو هم باید تو آردوینو آپلود کنیم؟ چون من کد ها رو فقط کپی کردم. ممنون از راهنمایی تون

    error: ‘SoftwareSerial’ does not name a type; did you mean ‘HardwareSerial

    • سلام و متشکرم
      لطفا کل کدها را کپی کنید، الان این خط یک پرانتز اضافه دارد. به صورت زیر صحیح است:
      ;SoftwareSerial gps(4, 5)

  • سلام مهندس صابری وقت بخیر
    خیلی ممنون از پروژه جامع و مفیدتان
    من موفق به راه اندازی این ردیاب شدم. فقط یک سوال داشتم. میشود که دیتای سرعت و مکان و شارژ باتری، به چندین سیم کارت مختلف ارسال شود؟ منظور دیتاها تنها از یک شماره تلفن نوشته شده در کد دریافت نشود و وقتی با سیم کارت های دیگر به سیم کارت موجود در ردیاب، تماس میگیریم، دیتاها ارسال شود. باتشکر از راهنمایی تان

    • سلام و از لطف شما بی نهایت سپاسگزارم
      این مورد امکان پذیر است، کافیست در تابع ارسال پیام، شماره های مورد نظر را قرار دهید. در حقیقت تابع اسال پیامک را به ازای هر شماره، یکبار تکرار کنید.

      • سلام مجدد خدمت شما
        ببخشید دقیقا کدوم تابع رو میفرمایید ؟ چون من از تابع ارسال پیامک به ازای هر شماره، استفاده کردم اما مثمر ثمر نبود. اگر امکان دارد تابع و جزییات مورد نظر را در کامنت ها بنویسید. با تشکر از لطف بی نهایت شما

        • سلام و متشکرم از شما
          تابع ارسال پیامک را به ازای هر شماره چندین یک بار تکرار کنید. به عنوان مثال یک بار برای شماره A، یکبار برای شماره B و…. بنوسید.

          • سلام مجدد خدمت شما
            تابع کدوم هست ؟ منظور کد اون تابع چیه که من باید تکرارش کنم ؟ اون کد مدنظرم هستش. کد رو لطفا بهم بگین

            • سلام و متشکرم
              پیشتر هم خدمت شما گفته شد، منظور تابع send_sms است، کدهای این تابع را کپی کنید!!

              • با سلام جناب مهندس
                ببخشید که دوباره مزاحمتون میشم
                من هر کاری میکنم نمیتونم از چند سیم کارت به سیم کارت موجود در سیم کارت زنگ بزنم.
                دقیقا باید کد زیر را کپی کنم ؟ واقعا ممنون میشم کمکم کنید.
                ************

                • سلام
                  کدها باید کامل کپی شوند همچنین این که تغذیه ماژول به درستی باید اعمال شود. آموزش زیر را مطالعه کنید:
                  https://digispark.ir/getting-started-with-sim800l-module-power-supply/
                  در رابطه با کدها نیز باید برنامه نویسی آشنایی کافی داشته باشید. برای این مورد می توانید یا سلسله آموزش های آردوینو را در دیجی اسپارک مطالعه کنید یا اینکه در دوره های آردوینو که توسط دانشجو کیت برگزار می شود، شرکت کنید.

            • سلام، با تشکر از وقتی که در اختیار بنده قرار میدید.
              من این پروژه را درست کردم و بخوبی کار میکنه . فقط بعضی وقتها در فضای باز ماژول gps بعد از مدتی مخصوصا اگه مکان آن ثابت باشه و حرکتی نکنه، سیگنال رو دریافت نمیکنه .
              وقتی ولتاژ مدار رو یک لحظه ، قطع و وصل میکنم ، ماژول gps شروع به دریافت سیگنال میکنه. به نظر شما این ایراد قابل رفع می باشد.

              • سلام و متشکرم از شما
                بهترین حالت برای موقعیت یابی حرکت دائم ماژول است. یعنی ماژول باید در حال حرکت تست گرفته شود.

  • سلام مهندس وقتتون بخیر
    عذر میخوام اتصال ماژول ESP به رایانه جهت اجرای برنامه به چه شکلی باید انجام بشه ؟

  • سلام و عرض ادب
    من کیت را تهیه کردم ولی مشکلی که هست در این آموزش بخشی از آن هیدن میباشد و منوط به خرید اشتراک میشود.
    مشکلی که من دارم ۱ باتری میباشد که نمیدانم دقیقه چه نوعی باید بخریم و در کیت معرفی شده اصلا باتری وجود نداشت و گزینه بعدی چون از اردینو استفاده نشده کد های پروژه رو از چه طریقی پروگرم میکنید به کیت
    از چه درگاهی باید استفاده بشه یا چه ide و نحوه اتصالش چکونه است

    • سلام
      در صورتیکه کیت را تهییه کرده اید، همراه با آن فایل PDF(در صورت انتخاب توسط شما) قرار گرفته است. این فایل بسیار کامل بوده و شما می توانید آن را مطالعه کنید.

      • بله کیت + آموزش را تهیه کرده ام ولی فایل راهنمای آن هیچ اشاره ای به کنسول برنامه نویسی و … نداره.
        من مشکلم اینه دقیقا ساختار برقیش رو نمیدونم به چی باید لحیم کنم و همینطور کد های درج شده در آموزش را نمیدانم توسط چه اتصالی باید در چه ماژولی قرار بدم.
        و در آموزش هم لینک همین آموزش قرار دارد.

        • درون فایل PDF کامل توضیح داده شده
          محیط برنامه نویسی آردوینو است و اتصالات هم کامل شرح داده شده است!

  • سلام
    وقت بخیر
    امکان احداث خط تولید صفر تا صد این دستگاه وجود داره ؟
    ۰۹۱۲**********

  • سلام. برد esp من به لپ تاپ کانکت نمیشد و من همه اتصالات رو جدا کردم و تونستم برنامه چشمک زدن رو روی برد سوار کنم. ولی بعدش هرکاری کردم کد های این پروژه روی برد سوار نمیشه. ارور esptool.fatalerorr میده.

    • سلام
      هنگام آپلود برنامه کابل متصل به پایه RX مازول را جدا کنید. پس از آپلود مجددا آن را متصل کنید.

  • سلام مهندس من کد هارو روی ماژول اپلود کردم و مدار رو به درستی بستم و ماژول سیم کارت و gps به درستی چشمک میزنند ولی وقتی تماس میگیرم تماس قطع نمیشه و هیچ پیامکی از سیستم برام ارسال نمیشه به نظرتون اشکال کارم کجاست؟

  • مهندس میشه این پروژه رو با اردوینو انجام داد اگه میشه چه تغیراتی رو در کدها باید ایجاد کرد؟

      • سلام مهندس ممنون از راهنمایی تون یه سوال دیگه نحوه سیم کشی ای مدار با اردوینو به چه شکل هست txو rx ماژول gpsو sim800 به کدوم پایه های اردوینو متصل میشه

        • سلام
          به شیوه زیر عمل کنید:
          پایه TX آردوینو به پایه RX ماژول
          پایه RX آردوینو به پایه TX ماژول
          پایه GND اردوینو به پایه GND ماژول

      • نمیشه که وقتی کد رو میخواهیم آپلود کنیم رو اردوینو خطامیده رو رو خطی که esp
        نوشته خط قرمز می‌کشه
        یعنی تا اون خط هست اجازه کامپایلر نمیده
        بعدش بجای Gpl04 و ۰۵
        به کدوم پایه های اردوینو باید وصل بشه
        ممنون میشم کامل راهنمایی کنید

        • همانطور که گفته شد کد را یکبار کپی کنید و اجرا کنید.
          برای اجرا در آردوینو دو خط مربوط به کتابخانه ESP و تابع خاموش کردن وای فای ESP باید کامنت شوند.
          پایه های RX/TX همان پایه های ۴ و ۵ دیجیتال آردوینو می شود.

  • سلام وقتتون بخیر
    ماژول سیم کارت نیاز به ریجستر نداره؟ یعنی بعد از یکی دوماه از کار نمیفته؟

        • خواهش می کنم
          ماژول GPS کمی طول می کشد تا به ماهواره متصل شود. برای اتصال به ماهواره در فضای آزاد و حین حرکت تست بگیرید.

  • سلام
    وقت بخیر
    قصد خرید ردیاب برای دوچرخه دارم که از نظر ابعاد ردیاب لندر خوب بود ولی مشکل تامین برق مورد نیاز آنهاست که فروشنده میگفت باید برق ۱۲ ولت با ۵ آمپر داشته باشد مشابه باتری موتور سیکلت ها
    خواستم ببینم آیا ردیاب ها واقعا به همچین ولتاژی نیاز دارند یا محدود کننده ولتاژ در مسیر آنها قرار گرفته است چون میدانم که همین ردیاب ها باتری کوچک سر خود دارند که تا چند ساعت بدون نیاز به برق باتری موتور کار میکنند و یا حتی ردیاب های شخصی که باتری های کوچک دارند و تا چند روز و حتی تا چند ماه کار میکنند و من هم قصد دارم در حد نیاز واقعی ردیاب لندر از باتری های ۳.۷ ولتی با سری و یا موازی کردن باتریها برق مورد نیاز ردیاب را تامین کنم و از باتری اضافه استفاده نکنم
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید چطور میشه بدون اخلال در کار ردیاب اون قطعه را پیدا کرده یا حذف کرد و یا اگر نظری متفاوت در این زمینه دارید بفرمایید
    با سپاس

    • سلام
      ردیاب ها چون با برق خودرو کار میکنند، با ولتاژ باتری هم تغذیه می شوند. در اینجا از رگولاتور ها برای تبدیل ولتاژ ۱۲ به ۵ ولت ردیاب استفاده میشود.
      بهترین گزینه برای شما، ردیاب های دارای باتری می باشند.

  • سلام وقت بخیر
    در تصالات زیر که فرمودید :
    اتصال پایه TX به پایه GPIO4 ماژول ESP8266
    اتصال پایه RX به پایه GOIO5 ماژول ESP8266
    آیا پایه های GPIO4 و GOIO5 به عنوان پایه های سریال مجازی تعریف شده اند یا واقعا قابلیت این که به صورت سخت افزاری بتوانند به صورت سریال استفاده شوند را دارا هستند ؟

    و سوال بعد اینکه آیا این پروژه را می توان با ARDUINO UNO انجام داد و یا خیر ؟

    باتشکر

    • سلام
      این پایه ها به صورت سریال نرم افزاری تعریف شده اند.
      بله این پروژه بدون تغییر در کدها با آردوینو UNO قابل اجراست.

  • با عرض سلام و احترام خدمت شما
    من حدود یک ماهه این کیت خریداری کردم
    اما هنوز موفق به راه اندازی نشدم
    لطفاً راهنمایی کنید
    سوال اول چرا کد رو همون جوری کپی میکنیم و آپلود میکنیم این ارور رو میده
    No matchion for call
    خط مربوط به gps(4.5)
    این از مشکل اول مشکل دوم
    اگه بخوام با اردوینو یونو درست کنم
    چه تغیراتی در کد باید بدم منظورم پایه های
    Gpl05
    Gpl04
    اینارو باید به کجای اردوینو وصل کرد
    و داخل کد هم
    اون خط مربوط به esp رو چکار کنیم
    باید حذف بشه منظورم خط دومه

    • سلام
      توجه داشته باشید که کدهای برنامه قبل از انتشار تست شده و پروژه اجرا شده است. در رابطه با خطایی که اشاره کردید؛ احتمالا شما در کدها موردی را اضافه یا کم کرده یا حتی تغییر داده اید که خطا دریافت می کنید!

  • سلام وقت بخیر ببخشید esp8266 را چگونه باید پروگرام کرد و اینکه آیا ماژول مبدل SMD به DIP برای پروگرام است وبا مبدل FT232RL امکان پذیر است اگر میشه توضیح کامل و ساده دهید

    • سلام
      مبدل SMD به DIP برای این است که تراشه ESP را راحت تر راه اندازی کنید. برای اطلاعات بیشتر از نحوه پروگرام کردن ESP، روی این لینک کلیک کرده و آموزش آن را مطالعه کنید.

      • ببخشید مجدد میپرسم پس از خرید اشتراک چطوری فایل کامل پروژه رو دریافت میکنم؟
        من بار اولی هست که وارد این سایت شدم هیچ اطلاعی ندارم

              • سلام وقتتون بخیر بر روی این پروژه امکان اضافه کردن کنترل خاموش کرذن خودرو هم قابل اجرا هست؟

                  • سلام وقت بخیر پروژه ردیاب خودرو با قابلیت خاموش کردن خودرو از راه دور را برای پروژه دانشگاهی میخوام انجام بدم.
                    قطعات کاملا همین قطعات هست و چه قطعه ای باید اضافه بشه؟
                    کد برنامه شبیه کنترل وسایل برقی با تماس صوتی میشه؟

                    • سلام
                      قطعات همین است. فقط آنطور که گفته شد، باید از یک رله استفاده کنید تا پمپ سوخت خودرو قطع گردد. کد برنامه هم شبیه وسایل صوتی خواهد بود.

                    • از لحاظ سخت افزار رله باید اضافه شود. این رله باید در مسیر پمپ سوخت خودرو قرار گیرد. از لحاظ نرم افزار باید به رله فرمان داده شود. البته ابن موضوع نیاز به طراحی سیستم با قابلیت اطمینان بالا دارد. چراکه خاموش شدن خودرو در سرعت های بالا سبب قفل شدن ترمز و ایجاد خسارت خواهد شد.

  • سلام خسته نباشید
    من این پروژرو با esp8266 دیپ بستم و الان کار نمیکنه!
    مشکل از چی میتونه باشه؟
    باتری هم لیتیومی یونی ۱۸۶۵۰

      • سلامی مجدد
        بله اتصالات از رو شماتیک سایت کاملا درسته
        پروگرم هم بدون ارور انجام شده اما چون esp8266 دیپ در اختیار داشتم در سریال مانیتور نوشته ای ندارم
        چراغ sim800l چشمک میزد هر یک ثانیه یک بار و با مولتی متر تست کردم ولتاژ ۳٫۴۶ بهش میرسه

  • سلامی مجدد خسته نباشید
    من پروژه رو بستم و کد رو کپی کردم الان اس ام اس میاد اما لوکیشن لینک ۰۰۰۰۰۰۰۰ میفرسته و لوکیشن نمیاد درصد شارژ باطری میاد و اسپید هم ۰ میاد
    من با esp8266 dip انجام دادم و پایه d1 d2 که gpio4/5 میشن رو دادم به rx tx ماژول GPS
    الان باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید

    • سلام
      همه چیز درست است اما GPS به ماهواره متصل نشده است. دستگاه را در حرکت مثلا در خودرو تست کنید تا فیکس کند.

  • سلام وقت بخیر کد رو کاملا داخل برنامه اردوینو اپلود کردم اما error میده..
    Compilation error: exit status 1
    علت چیه؟

  • سلام وقت بخیر
    من کیت آموزشی این پروژه رو همراه با PDF تهیه کردم ولی نحوه اتصال مبدل سریال به USB جایی توضیح داده نشده.
    ممکنه راهنمایی کنید. متشکرم

    • برای اتصال usb:
      پایه ۳v3 مبدل به vcc ماژول
      پایه gnd مبدل به gnd ماژول
      پایه rx مبدل به tx ماژول
      پایه tx مبدل به rx ماژول

      • ممنونم از راهنماییتون
        من از باتری لیتیوم یون ۳.۷ ولت ۲۲۰۰ میلی آمپر ساعت استفاده میکنم ولی چشمک دستگاه ضعف تغذیه رو نشون میده. از سیم های بردبوردی استفاده نکردم.
        با یه منبع دیگه تقریبا ۴ ولت میدم و ضعف تغذیه درست میشه ولی وارد شبکه نمیشه.
        ممکنه راهنمایی کنید اشکال کجا میتونه باشه؟

        • در منبع تغذیه ای که بدون مشکل است، جهت سیم کارت را چک کنید. احتمالا برعکس جا زده اید.

  • سلام وقتتون بخیر.توی کد نوشتین یک دستوری برای سیمکارت ایرانسل الزامی است . یعنی من سیمکارت همراه اول بزارم جواب نمیده؟ کلا همین کد رو کپی کنم با سیمکارت همراه اول . درسته بازم؟

    • سلام و متشکرم
      همین کدها را قرار دهید و با سیم کارت همراه اول استفاده کنید، مشکلی وجود نخواهد داشت.

      • سلام مجدد
        من کامل اتصالات را وصل کردم و جی پی اس هم هر یک ثانیه یک بار چشمک میزند ولی sim800l هر یک ثانیه یکبار چشمک میزند و سیمکارت همراه اولم داخلش هست و اتصالاتم کامل وصل هستن لحیم کاری شده است . چجوری sim800l را متصل کنم ‌. زنگم میزنم به خط خاموش هست. با خازنی میشود؟ اگر میشود محل دقیقش را میشود بگید ممنونم از شما

        • سلام
          ببخشید دیر جواب می دهم. جهت اتصال سیم کارت را کنترل کنید. احتمالا برعمس متصل شده. آنتن را هم چک کنید. اگر جواب نگرفتید، در کامنت بعد لطفا اعلام کنید.

          • سلام مجدد.
            خواستم بدونم برای تغذیه ، اگر بخوام به باتری ماشین وصل کنم و یک باتری پشتیبانم داشته باشه که اگه باتری ماشین رو دزدیدن از باتری پشتیبان استفاده کنه به چه صورت اتصالات میشه و چه چیز هایی باید بخرم ممنونم .

      • سلام وقتتون بخیر
        ممکنه درباره نقش کلید توضیح بدید؟
        سوال دیگه اینکه میتونیم از ماژول ولت متر استفاده کنیم تا شارژ باتری رو بفهمیم؟

        • سلام
          کلید تنها برای خاموش کردن دستگاه است.
          برای تشخیص شارژ باتری از دستور AT+CBC استفاده کنید.

      • سلام وقتتون بخیر
        ممنون بابت توضیحات یه سوال داشتم از خدمتتون و اون اینکه اگه ما بخوایم کلا با برق شهری کار کنه و وقتی برق قطع شد از باتری چطور باید اتصالات رو تغییر بدیم و آیا اصلا این درسته که با برق شهری کار کنه؟

  • سلام وقت بخیر
    من تمام کارهارو انجام دادم و ار برد نود esp iot استفاده کردم اما انجام نشد

        • سلام
          سریال مانیتور را چک کنید. پیام های درج شده در آن را در کامنت بعد قرار دهید.

      • میشه بگید چگونه با برد اردوینو نانو انجام بدهم؟
        یعنی اتصالاتش

          • خب کدوم به کدوم؟
            و این که SIM800 متصل نمیشه همه انتن هارو هم تست کردم

            • پایه هایی که در کدها تعریف شده‌اند بایستی براساس برد آردوینو نانو تغییر کنند. متصل نشدن sim800 ارتباطی با برد آردوینو ندارد. بایستی مجزا رفع عیب کنید. فرض ما در این پاسخ این است که برد sim800 بدون مشکل به شبکه متصل است.

  • سلام
    با تشکر از مطلب مفیدتون
    من مدار ردیاب رو درست کردم همه چیز درسته پس از روشن کردن مدار ، بعد از اولین تماس (دو یا سه بار بوق میخوره ) تماس قطع میشه و پیامک حاوی اطلاعات ارسال میشه و بعد از تماس اول هر تماسی که میگیرم (یکبار بوق میخوره) و تماس قطع میشه و هیچ پیامکی ارسال نمیشه
    وقتی مدار رو خاموش و روشن کنم مجددا این تفاق می افتد.
    لطفا راهنمائی کنید که مشکل از کجاست ؟

  • سلام وقتتون بخیر. من ازnodemcu esp8266 استفاده کردم و پین rx ماژول sim800l را به پین d1 و پین tx ماژول sim800l را به پین d2 وصل کردم و برنامه را آپلود کردم. ولی متاسفانه هیچ اتفاقی نیوفتاد و سریال مانیتور فقط پیام AT+CCALR? را نشان می دهد. از lm2596 برای تغذیه ماژول استفاده کردم که سمت خروجی روی ۴٫۱ ولت تنظیم و از سمت ورودی به یک آداپتور ۵ ولت ۲ آمپر متصل است. بی زحمت می فرمایید مشکل کار از کجاست که نمی توانم ارتباط برقرار کنم به وسیله اس ام اس؟ من از یک سیم کارت معمولی همراه اول استفاده کردم. می تونه مشکل از سیم کارت باشه؟ این ماژول سیم کارت های ۳G/4G رو جواب میده؟
    با تشکر.

  • با سلام
    برای تکمیل این پک فکر کنم نیاز به یک مبدل سریال به usb هم باشه که انگاری کلا فراموش شده داخل پک قرار داده بشه

  • درود بر شما.
    به جای شماره گیری اولیه جهت ارسال پیامک ، نیاز دارم که فرمان از یک میکروکنترلر هر شش ساعت یکبار داده شده و نهایتا پیامک ارسال شود . ایا امکان تغییرات در برنامه وجود دارد.?

  • سلام مهندس
    پس از اتصال تغذیه (۴٫۱ ولت) و اتصال به کامپیوتر ، روی سریال مانیتور پیغام (AT+CCALR?) را دریافت میکنم و ماژول هم با تاخیر یک ثانیه یک ثانیه چشمک می زند و به شبکه متصل نمی شود .

    ممنون میشم جهت اتصال ماژول به شبکه راهنمایی بفرمائید
    (برای تغذیه از باتری لیتوم استفاده کردم که ولتاژ۴ تا ۴٫۲ ولت با قابلیت جریان دهی دارد)

    • با سلام
      اگر ماژول سیم کارت به شبکه متصل نمیشود بایستی جریان اعمالی به آنرا بررسی کنید. همچنین سیم کارت فاقد پین کد باشد و همچنین آنتن دهی مناسب فراهم شده باشد. اینکه از باتری لیتیومی استفاده کرده‌اید بسیار خوب است ولی باتری شما چه ظرفیتی دارد؟

  • سلام ببخشید میشه کد هایی که برای پروژه تماس تلفنی را روی ماژول سیم کارتی آپلود کرد؟

  • سلام و وقت بخیر
    با تسکر از آموزش شما
    بنده یه مشکلی دارم
    باتریم ۳.۷ ولتی ۳۵۰۰ میلی امپری هست
    وقتی مستقیم به neo6m وصله ماژول(neo 6m ) روشن نمیشه ( ال ای دی چشمک نمیزند )اما وقتی با کابل رابط به کامپیوتر متصل (esp32 ) هست روشن میشود و مشکلی ندارد .
    میخواستم یدونم علتش چیه؟

  • سلام مهندس در این پروژه بجای اردینو از esp استفاده شده که میشه برای برنامه ریزیش مثل اردینو و از همون کدها استفاده کرد درست متوجه شدم؟

  • با سلام من در گیر یک مشکلم امیدوارم راهنمایی کنید . برای پروگرام کردن تمام نکات و اتصالات رعایت کردم با مبدل usb به کامپیوتر متصل کردم در برنامه اردینیو در سریال مانیتور دستور AT میدم جواب ok میگیرم در موقع کامپاین کردن تا یک قسمتی چراغ ماژول چشمک میزنه و بعد در اخر ارور
    the selected serial port does not exist or your board is not connected میده . نرم افزار اردینو عوض کردم.پورت یو اس بی تغییر دادم. ورژن کتابخانه عوض کردم. از برنامه خود اردینو برای تست دستورات استفاده کردم . باز همین ارور میاد. راه حل چیه و مشکل کجاست؟

  • باسلام تشکر از شما این پروژه را ساختم جواب گرفتم منتها بعد از چند پیامکی که برایم ارسال شد دیگر هیچ پیامکی برایم فرستاده نمیشه. زنگ میخوره رد تماس زده میشه اما از پیامک خبری نیست. سیمکارت دایمی و فعال است. با سیمکارتهای دیگه هم تست شد اما پیامکی فرستاده نشد. علت چیست؟