کلیه کاربران فنی و کسانی که به اصطلاح به دنبال کارهای مهندسی هستند. یه یک سری وسایل ضروری نیاز دارند. این وسایل ضروری از جمله مولتی متر، هویه و تجهیزات لحیم کاری، منبع تغذیه، ابزار آلات و … است. برای تهیه هر کدام از این موارد باید هزینههای زیادی پرداخت شود. در این آموزش شیوه ساخت منبع تغذیه آزمایشگاهی با دامنه ولتاژ ۱٫۵ تا ۳۵ ولت و آمپراژ حداکثر ۳ تا ۸ آمپر را آموزش خواهم داد. برای تهیه لوازم این آموزش چیزی حدود ۴۰ هزار تومان کافیست. منبع تغذیه Power Supply دستگاه الکترونیکی است که انرژی الکتریکی را برای بار فراهم میکند. عملکرد اولیه تمام منابع تغذیه تبدیل انرژی الکتریکی میباشد. در ادامه ساخت منبع تغذیه خانگی با وب سایت مرجع آموزش DIY الکترونیک، دیجی اسپارک همراه باشید.
انواع منبع تغذیه
۱-منبع تغذیه DC
نوعی از منبع تغذیه است که ولتاژ مورد نیاز DC را از منبع برق متناوب یا همان AC تامین میکند. این منبع تغذیه مانند یک آداپتور معمولی است.
۲-منابع تغذیه سوئیچینگ
نوعی از منبع تغذیه است که کاهش ولتاژ AC را جهت رسیدن به دامنه مطلوب سیگنال AC و یا تبدیل به DC انجام میدهد. بطور مثال منابع تغذیه سوئیچینگ یا SMPSها برق AC را یکسو کرده و با استفاده از متد سوئیچ جریان بار ON/OFF به ولتاژ دلخواه دست مییابد.
۳- یو پی اس UPS
تجهیزاتی که به هنگام قطع برق، جریان مورد نیاز را برای تامین انرژی مصرف کنندهها ارایه میدهد. کاربرد : برق اضطراری آسانسورها، برق پشتیانی دیتاسنترها و …
۴- منابع تغذیه ولتاژ بالا (high voltage)
تامین ولتاژ های بالا مانند ۱ کیلو ولت که نوعی منبع تغذیه صنعتی حساب میشود. در این آموزش و کارهای الکترونیک کلا این منبع تغذیه کاربردی ندارد. صرفا جهت آشنایی اعلام کردم.
۵- پاور ساپلای جریان بالا
نوعی از منبع تغذیه است که جریانهای بالا مانند ۲۰ آمپر به بالا برای کاربردهای جوشکاری مورد استفاده قرار میگیرد. همانطور که میدانید در فرآیند جوشکاری به جریان مداوم و زیادی نیاز است. این منبع تغذیه هم در کارهای الکترونیکی کاربردی ندارد و فقط برای آشنایی اعلام کردم.
منابع تغذیه DC دارای خروجی متغیر یا ثابت میباشند. بدین معنی که در خروجی ثابت سیگنال DC با دامنه و جریان ثابت مثلا ۵V/3A بدست میآید. اما در خروجی متغیر میزان جریان یا ولتاژ در بازهای متغیر بوده و توسط یک ولوم مقدار مطلوب حاصل میگردد. مانند منبع تغذیه متغیر ۰-۳۰V/0-3A بسته به تعداد کانالهای خروجی به منبع تغذیه آزمایشگاهی، تک کانال و دوبل تراکینگ یا همان دو کانال متغیر میگویند. هدف ما در ساخت منبع تغذیه آزمایشگاهی کاربردی در منزل بر پایه ماژول LM2596 ساخت یک منبع تغذیه متغیر DC با قابلیت نمایش ولتاژ و امپر مصرفی میباشد.
وسایل مورد نیاز برای ساخت منبع تغذیه
۲- ماژول ولت متر و آمپر متر روپنلی
۳- آداپتور سویچینگ (بستگی به مقدار ولتاژ و جریان مورد نیاز انتخاب کنید.)
۵- کلید راکر
ماژول LM2596
این ماژول یک رگولاتور متغیر سویچینگ بوده که با استفاده مولتی ترن روی ماژول میتوان ولتاز خروجی را به مقدار دلخواه تغییر داد. نمونههای مختلفی از این ماژول با توان ۳ آمپر، ۸ آمپر و…. موجود هست که با توجه به میزان مصرف میتوان یکی از آنها را انتخاب کرد. ماژول LM2596 دارای دو پایه ورودی و دو پایه خروجی میباشد. میتوان ولتاز ۳ تا ۴۰ ولت را به ورودی متصل نموده و خروجی ۱٫۵ تا ۳۵ ولت را در خروجی دریافت نماییم.
ولت متر و آمپر متر رو پنلی
ماژول ولت متر و آمپر متر دارای دو سطر میباشد. سطر اول میزان و ولتاژ و سطر پایین میزان جریان را نشان میدهد. ولتاژ راهاندازی این ولت متر از ۳٫۵ ولت تا ۳۰ ولت میباشد و میتواند ولتاژ از صفر تا ۱۰۰ ولت را ماکزیمم جریان ۱۰ آمپر اندازه بگیرد. ولت متر امپر متر روپنلی داری ۵ سیم میباشد. رنگها و ترتیب سیمها ممکن است در تمامی مدلها یکسان نباشد. معمولا دو سیم نازک مشکی و قرمز راه انداز ولت متر – امپرمتر هستند. سیم زرد که برای اندازه گیری ولتاز و دو سیم ضخیم دیگر برای اندازه گیری جریان استفاده میشوند.
مراحل مونتاژ و اتصالات مدار
قبل از هر کاری توسط یک هویه، مولتیترن Multi Turn، همان قطعه آبی رنگ روی ماژول مبدل LM2596 را از ماژول جدا کنید. سپس مقاومت متغییر یا همان ولوم ۱۰ کیلو اهم را با استفاده از سه رشته سیم جایگزین آن کنید. آداپتور را از جعبهاش خارج کنید و خروجی آن را به ورودی ماژول LM2596 متصل نمایید. دقت داشته باشید که از سیمهای خیلی نازک استفاده نکنید چون باید تحمل عبور جریان مورد نظر را داشته باشند. کلید راکر هم در ورودی اداپتور قرار دهید. در این صورت میتوانید منبع تغذیه را خاموش و روشن کنید.
همانطور که قبلا در مورد ولت متر آمپر متر رو پنلی توضیح داده شد؛ باید دو سیم قرمز و مشکی راه انداز را جهت تغذیه به ورودی ماژول وصل کنید. سیم زرد ولت متر ممکن است رنگ دیگری باشد را به خروجی مثبت ماژول وصل کرده و در نهایت خروجی مثبت ماژول را به کانکتور مثبت موازی وصل و همچنین دو سیم قرمز و مشکی آمپر متر سیم مشکی را به خروجی منفی ماژول و سیم مثبت را کانکتور موزی منفی اتصال دهید.
نکته :
قطعات را میتوانید با استفاده از چسب حرارتی در داخل جعبه محکم نمایید. چند تا سوراخ در جعبه برای جریان هوا قرار دهید و یا در صورت امکان میتوانید در جعبه یک فن قرار دهید. از چاقوی داغ میتوان برای برش جعبه و سوراخ کاری استفاده کرد.
خرید کیت منبع تغذیه
پک منبع تغذیه کاهنده ۲۰A و نمایشگر ولت متر الکترونیک
پک ساخت منبع تغذیه کاهنده ۳A خانگی
چنانچه در مراحل راه اندازی و انجام این پروژه با مشکل مواجه شدید، بدون هیچ نگرانی در انتهای همین پست، به صورت ثبت نظر سوالتان را مطرح کنید. من در سریعترین زمان ممکن پاسخ رفع مشکل شما را خواهم داد.
در پایان نظرات و پیشنهادات خود را با ما درمیان بگذارید و با اشتراک گذاری این آموزش در شبکه های اجتماعی , از وبسایت دیجی اسپارک حمایت کنید.
سلام
بنده هم قبلا این کار رو انجام دادم ..البته با همین ماژول اما با اون مدلی که کنترل جریان داره و ولوم کنترل جریان هم روی پاور من هست
برای سوئیچینگ از شارژ لپ تاپ قدیمی که استفاده نمیشد استفاده کردم و تا ۱۸ ولت ۳ آمپر خروجی دارم
در ضمن بدلیل اینکه تریمر برای ۱۰k چندین دور میچرخه اما ولوم کمتر از ۱ دور میچرخه لذا تنظیم ولتاژ مود نظر و دقیق یکم سخته که من این مشکل رو با سری کردن دو عدد ولوم ۱۰k و ۱k بر طرف کردم
عکس پاور متغییر بنده
http://s9.picofile.com/file/8315168876/photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7_%DB%B1%DB%B2_%DB%B2%DB%B5_%DB%B2%DB%B1_%DB%B5%DB%B1_%DB%B3%DB%B6.jpg
سلام . من در نمونه اولیه ای که ساختم از ولوم ۱۰k به تنهایی استفاده کردم و به راحتی هم میشه تنظیمش کرد . در این لینک میتونید عملکردش رو ببینید
http://www.aparat.com/v/sSJCB
سلام. اگر امکان پذیره میشه محبت کنید یه پاور سوپلای هم برای بنده بسازین؟ با همین جعبه و مشخصات
ایمیل
سلام ، شما به راحتی و در کمتر از یکساعت میتوانید این منبع تغذیه را بسازید . طبق نقشه ها و تصاویر پیش برید و هر جا مشکل داشتید اینجا پیام بزارید من سریع پاسختون رو خواهم داد.
سلام من به ولتاز بالاتر نیاز دارم مثل ۳۰ ولت بایدچکار کنم.
در ضمن من ادابتور سویچینگ دارم ۱۲ ولت ۵ امپر دارم
با سلام
برای این منظور بایستی از مبدل افزاینده استفاده کنید. تا ۱۲ ولت را به ۳۰ ولت تبدیل کند. لینک زیر را بررسی کنید.
ماژول افزاینده ولتاژ
سلام استاد
من به یه منبع تغذیه نیاز دارم برای تست انواع ماژولها و قطعاتی که ولتاژ اونها مشخص نیست.
یه مدل کارخونهای تو بازار هست که اگه مثلا بخوای باهاش یه لامپ اس ام دی دوازده ولت رو تست کنی اجازه نمیده که ولتاژ بیشتری به لامپ برسه حتی اگه شما ولوم رو بیشتر بچرخونی و قصد سوختوندن لامپ رو داشته باشی نمیزاره ولتاژ از حد توان مصرف کننده بالاتر بره و اونو محدود میکنه.
آیا این منبع تغذیه شما هم همچین کاری انجام میده؟
با سلام
کاربر گرامی موردی که به آن اشاره کردید، منبع تغذیه هوشمند و برنامه پذیر است. نمیتوانید از یک منبع سادهای که در این آموزش روش ساخت آنرا توضیح دادهایم، چنین قابلیتی را پیاده سازی کنید.
سلام آقا رضا ولوم وسط چه کاری میکنه؟
نحوه سری کردن پتانسیومترها رو توضیح میدید.
سلام ، استاد محل سه پایه مولتی ترن کاملا تخریب شده ، فقط لطف بفرمایید سه پایه ولوم را به کجا نصب کنم
سلام ، روی ماژول کاهنده ۲۵۹۶ سگمنت دار مولتی ترن را باز کردم تا بجای آن یک پتانسیومتر ۱۰ کیلو نصب کنم ولی نمیدونم سه پایه ولوم را به کجاها وصل کنم ، در ضمن محل نصب مولتی ترن تخریب شده ولی ماژول با ولتاژ ثابت کار میکند .
لطفا راهنمایی فرمایید .
سلام لطفا نقشه منبع تغذیه که درست کردید رو میفرستید با تشکر
سلام آقای ستاره
ورودتون را به دیجی اسپارک تبریک عرض میکنم. من طی یک سال گذشته خیلی از این سایت چیز یاد گرفتم و امیدوارم مدارم پیشرفت کنند. خدمتتون عرض کنم که خیلی جالب بود من فکرشم نمیکردم بشه به این سادگی یه منبع تغذیه ساخت. فقط در خصوص اتصالات من یکم گیج شدم، اونی که توی تصویر نشون دادید انگار خیلی بیشتر سیم کشی داشت! میشه راهنمایی کنید؟
سلام دوست عزیز . باعث خوشحالیه .
من در این نمونه از پاور کامپیوتر به عنوان تغذیه استفاده کردم و حجم بالای سیم ها مربوط به خروجی های فراوان پاور میباشد . در پاور میشه مستقیما ولتاژهای ۳/۳ و ۱۲ و ۵ و… رو داشت که من از خروجی های دیگر پاور هم به عنوان یک خروجی مستقل استفاده کرده ام و عملا ۴ تا خروجی از پاور گرفته ام که یکیشون متغیر و سه تای دیگر ثابت میباشند.
اقا ما هیچی ازشو نفهمیدیم می شه فیلم ازش بزارین؟
سلام . شما ابتدا قطعه آبی رنگ سه پایه روی ماژول رو با هویه ( البته با دقت که به دیگر قطعات و برد اسیبی نرسد ) رو جدا میکنید و به جاش یک مقاومت متغیر ۱۰ کیلو رو با سه تا سیم جایگزین قطعه ابی میکنید . بعد اداپتوری رو که از قبل تهیه کردید به ورودی ماژول لحیم میکنید . نمایشگر ( ولتاژ – جریان ) هم دارای ۵ تا پایه اس که دو پایه بزرگتر اندازه گیری جریان رو انجام میده و به صورت سری بین ماژول و خروجی منبع تغذیه متصل میکنید. سه پایه دیگه هم قرمز و مشکی رو به پایه های ورودی مثبت و منفی ماژول وصل میکنید و پایه زرد رو هم به خروجی مثبت ماژول . به عکسی که که نقشه ترسیم شده دقت کنید همه چیز طبق توضیحاتی که دادم مشخصه . سعی کنید از سیم هایی هم استفاده کنید که تحمل جریان حداقل ۳ امپر رو داشته باشه.
اگه دوباره سوال داشتید پیام بگذارید در اسرع وقت پاسخ میدم . با تشکر
سلام ، استاد محل سه پایه مولتی ترن کاملا تخریب شده ، فقط لطف بفرمایید سه پایه ولوم را به کجا نصب کنم
با سلام
همانطور که در پاسخ دیگری به شما اعلام شد. در صورتی که به برد اصلی مدار آسیب رسیده باشد، راهکاری جهت نصب ولوم وجود ندارد. لطفا از ارسال نظر تکراری خودداری کنید.
یه سوال اگه ما اداپتور مون ١٢امپر باشه می تونیم مقدار امپر کنترل کنیم؟
سلام
شما میتوانید اداپتور با جریان ۱۲ امپر رو به ماژول lm2596 با تحمل جریان کمتر از ۱۲ امپر متصل کنید و مشکلی پیش نمیاد چون مصرف کننده مقدار جریانی که لازم دارد را مصرف میکند و نیازی به کنترل جریان ۱۲ امپر نیست.
در نمونه ای که اموزش ان در سایت قرار گرفته از اداپتور ۱۵ امپر استفاده شده.
سوالی دیگه دارید پیام بگذارید
ممنون
سلام چرا ال ای دی های نورانی به اندازه خودشان مصرف نمیکنند جریان رو و باید مقاومت سر راهشان گذاشت؟
سلام
اگه منظورتون از led های نورانی ، ولت متر / امپرمتر رو پنلی میباشد که از ورودی تغذیه میشوند و جریانشون از اداپتور تامین میشه که مشکلی نیست .
و اگه منظورتون led نشاندهنده کارکرد دستگاه میباشد که به طور کلی باید در مدارات یک مقاومت ۳۳۰ اهم تا ۱ کیلو اهم ( مقدار مقاومت بستگی به ولتاژ تغذیه led دارد ) باید به طور سری متصل کرد . و ledهای معمولی جریانی که مصرف میکنند معمولا بین ۲۰ تا ۳۰ میلی امپر میباشد.
سلام .ضمن تشکر از مطالب خوبی که توی سایت قرار دادید .میخواستم بدونم که مگر دو تا خروجی نداشتیم که با متصل کردن کابل پراب میتونستیم از جریان استفاده کنیم .پس بقیه کانکتور های سمت راستی چی هستن؟
سلام ، ممنون از توجه شما
چون من در این منبع تغذیه از پاور کامپیوتر به عنوان اداپتور استفاده کردم و پاور چند تا خروجی ۵ ولت و ۱۲ ولت داره و بخاطر اینکه بلااستفاده نمانند چند تا خروجی ثابت هم از ان ها گرفتم که ممکن است گاهی به دو خروجی در یک پروژه احتیاج داشته باشیم . بیشتر یک کار خلاقانه است
ببخشید این مدل منبع در نهایت چه ولت هایی می دهد ؟
من ۳ ولت ۵ ولت و ۱۲ ولت نیاز دارم آیا این منبع می دهد ؟
سلام
این پروژه یک منبع تغذیه متغیر میباشد و شما میتوانید از ولتاژ ۱ ولت تا ۱۲ولت رو داشته باشید.
جناب مهندس .اگر مثبت ومنفی کابل پراب به هم بخوره و یا در کل اتصال کوتاهی پیش بیاد آیا ماژول میسوزه
سلام ، ممنون از توجه شما
یکی از ویژگی های ماژول lm2596 طبق اطلاعات سازنده، محدود کردن جریان اتصال کوتاه میباشد اما اگه اتصال کوتاه خیلی طولانی بشه قطعا به ماژول و احتمالا اداپتور اسیب میرسه .
بنده چند باری اتصال کوتاه در حد دو ثانیه برام پیش اومده که به ماژول اسیبی نرسید .
با عرض سلام .
ببخشید میشه یک توضیح مختصر درباره خروجی آداپتور ( مثبت و منفی ) بدید.
با تشکر…
سلام
شما در این منبع باید از یک اداپتور استفاده کنید که ولتاژ Ac را بهDC تبدیل کند و خروجی اداپتور را به ماژول متصل میکنید تا بتوانید ولتاژ را تغییر دهید . خروجی اداپتور هم یک طرفش مثبت و یک طرفش منفی است که به راحتی میتوان تشخیص داد. با ولت متر و..
اگه دوباره سوالی داشتید پیام بگذارید
آموزش کاربردی جالبی بود. ممنونم
سلام، امیدوارم مفید واقع شده باشه.
سلام
خیلی آموزش جالبی بود، ممنون
سلام ، امیدوارم مفید واقع شده باشد.
سلام من این منبع تغذیه رو درست کردم با همین قطعات که بالا ذکر شده فقط ولت متر آمپر متر من از ۳۰۰ میلی آمپر به بالا خطای ۱٫ تا ۲٫ آمپر دار ه(تا دو دهم آمپر زیاد نشان میده) پتانسیومتر پشت هم تنظیم کردم ولی زیاد تفاوتی باز هم نداره میخواستم بپرسم مال شما هم همین خطا رو داره من جدا هم آزمایشش کردم باز هم قضیه همینه
سلام
در نمونه ای که ساخته شده است میزان جریان نشانداده شده آن دقیقا برابر مقدار اندازه گیری شده با یک امپرمتر جداگانه بود و مشکلی نداشت.
با سلام
ببخشید شما از اداپتور چند ولت و چند امپر استفاده کردید و خروجی تا چند ولت دریافت می کنید؟
من اگه از اداپتور ۱۲ ولت ۰٫۵ امپر استفاده کنم تا چند ولت خروجی دارد؟
از چند ولت استفاده کنم که خروجی ۳۰ یا ۲۴ ولت داشته باشم؟
و خیلی ممنون از توضیحات در مورد ساخت اداپتور متغیر چون من خیلی دوست داشتم برای خودم بسازم.
سلام ، ممنون از توجه شما
در این پروژه از پاور رایانه به عنوان اداپتور استفاده شده است که ولتاژ ۱۲ ولت با جریان ۱۰ امپر را در اختیار ما قرار داده است .
اگر از اداپتور ۱۲ ولت استفاده کنید تقریبا ۱۱/۵ ولت خروجی دارید و اگه از ۴۰ ولت استفاده کنید خروجی حدودا بین ۳۵ تا ۳۷ ولت .
معمولا منبع تغذیه هایی که در کارخانه ساخته میشوند به صورت دوبل ساخته میشوند و اگر کاربر ولتاژ بیشتری لازم داشته باشد ان ها را سری میکند .
پیشنهاد میکنم از اداپتور بالای دو امپر استفاده کنید تا بتوانید در پروژه های مختلف از این منبع تغذیه استفاده کنید.
اداپتور نیم امپر به هیچ وجه پیشنهاد نمیشود چون در بسیاری از پروژه به جریان حدودا یک امپر نیاز دارید.
سلام قربان
میشه لطف کنین یه ماژول خوب که هم توانایی کنترل جریان و هم ولتاژ رو داشته باشه بهم معرفی کنین، راستش میخوام یه منبع تغذیه ۱تا ۳۰ ولت و ۰ تا ۵ آمپر دقیق بسازم.
سلام ، از ماژول پایین میتوانید استفاده کنید :
https://daneshjookit.com/ماژول-module/1633-ماژول-تغذیه-lm2596-با-قابلیت-تنظیم-جریان-۵a.html
باعرض سلام وخسته نباشید
ممنون ازآموزش خوب وکاربردی شما
بنده هم باماژول آمپر وولتاژ متغیر۳۰۰وات اینکاروکردم
مشکلم سرجایگزین کردن ولوم بجای مولتیترن هست هردوتاشوازبردخارج کردم بجاش سوکت سه پین نری گذاشتم میخام ازتون راهنمایی بگیرم که سه تاسیم هرکدوموبه چه ترتیبی به ولوم متصل کنم واینکه ولومها هرکدوم چندکیلواهم بایدانتخاب بشه سپاسگزارمیشم ازراهنمایی شما
با سلام و تشکر از شما
از جهتی که میتوانید اعداد روی مولتی ترن را بخوانید، به ترتیب از چپ به راست، پایه ها شماره گذاری میشوند. به همین ترتیب هم برای ولوم در نظر بگیرید. در خصوص جایگزین کردن هم، عدد روی مولتی ترن را بررسی کنید، سپس با جدول ارایه شده در آموزشی زیر میتوانید ظرفیت اهمی آن را تعیین کنید.
میدونی کاربرد مقاومت چیه؟
سلام
من میخوام مثل خودتون از پاور استفاده کنم چه ورودی(سیم چند ولت) از پاور گرفتید و به ماژول متصل کردین؟پاور بنده ۱۲ ولت ۱۹ آمپر میده آیا ماژول این مقدار ورودی را میتونه تحمل کنه؟من به ۵ آمپر خروجی نیاز دارم
سلام اینکه از چه ولتاژی استفاده کنید بستگی به کار شما داره ، من از سیم ۱۲ ولت پاور در این پروژه استفاده کردم ، این ماژول در چند مدل با جریان های مختلف به فروش میرسه ، میتونید ۵ امپرش رو تهیه کنید ، اگربیشتر از ۵ امپر هم توانستید تهیه کنید عالیه ، اما یادتون باشه اگه جریان بالایی رو از ماژول میخواهید عبور دهید باید هیت سینک یا فن به کار ببرید که داغ شدن بیش از حد به ماژول اسیبی نزند.
اقای ستاره سلام.خسته نباشید.
بنده برای ساخت منبع تغذیه رفتم سراغ ماژول xl4015
یک ترانس سوییچینگ ۲۴ ولت ۵ آمپر هم گرفتم و میخوام در کنار این ترانس سوییچینگ یک پاور کامپیوتر هم بزارم.
حالا میخوام تو خروجی منبع تغذیه محافظت اتصال کوتاه انجام بدم.علاوه بر اینکه خود ماژول هم محافظت داره(به گفته فروشنده).
حالا اگه از رله تنها استفاده کنم یک حالت قطع وصل پیش میاد که مدام سوییچ میشه.حالا موندم چجوری طراحی کنم.اگه میشه از طریق ایمیل با بنده در تماس باشین خیلی ممنون میشوم.
سلام طراحی مدارات محافظ نیازمند اشنایی با الکترونیک و تحلیل تئوری مدار با توجه به ولتاژ و جریان مورد نیاز میباشد که معمولا دروس ان در دانشگاه و در دوره های کاردانی و کارشناسی تدریس میشود . من پیشنهاد میکنم از مدارات که به وفور در اینترنت وجود دارد استفاده کنید .
سلام..مهندس گرامی مشکلی در ذهنم هست برای ولتاژ مدار…یعتی اگر منبغ تغذیه ترانس قئی ولی ۳۰ ولت باشه و بعد از پل دیودش خازن قوی برای خذف ریپل بزارم(۵۰ ولت ۶۰۰۰ میکرو ) ولتاژ خروجی بعد ار خازن خیلی بیشتر از ۳۰ ولت ورودی میشه..این ولتاز حدود ۴۰ ولت به مدار برد اصلی منترل ولتاژ اماده اسیب نمیزنه ایا؟ راه حل حذف خازن صافی هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
توضیح در این باره بسیار طولانی هست ، پیشنهاد میکنم مبحث الکترونیک و منابع تغذیه و انواع منبع تغذیه رو مطالعه کنید .
سلام و عرض ادب
امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید برای ساختن یه مداری که جریان رو بتونم کنترل کنم سپاس از لطفتون
سلام از ماژول های کنترل جریان استفاده کنید . و اگر کنترل جریان به طور دقیق میخاید باید با طراحی مدارات الکترونیک اشنایی داشته باشید.
لطفا بهم معرفی میکنید چند مورد از این ماژول هارو اگه به صورت مدار باشه که دیگه خیلی عالی میشه
من لیسانس الکترونیکم
https://daneshjookit.com/ولتاژ-جریان-تغذیه/۱۶۳۴-ماژول-افزاینده-کاهنده-lm2596-lm2577-با-امکان-کنترل-جریان-خروجی.html
سلام با ماژول LM2577 میشه کار کرد؟؟؟؟
با سلام
ماژول مورد نظر شما یک افزاینده ولتاژ میباشد. عملا برای این منظور مناسب نخواهد بود.
سلام خسته نباشین
اگه من از ترانس ۲۴ ولت ۱۰ امپر استفاده کنم ولتاژ و امپر خروجی هم اینقدر میشه؟
خیر ، ماژول کاهنده برای حداکثر جریان نامی آن ساخته شده است .
مدارات تشخیص اتصال کوتاه را میتوانید در اینترنت پیدا کنید . از همین مدارها میتوانید استفاده کنید.
سلام
میشه از مولتی ترن استفاده کرد تا دقیق بشه جریان رو کنترل کرد؟
باسلام خدمت مهندس و دوستان عزیزم من همین منبع تغذیه را درست کردم منتها سوالم اینه که میخوام تو مسیر یه بازر نسب کنم اگه سیمهای خروجی منبع به هم بخورن بوق بزنه که کاربر متوجه بشه میشه راهنمایی کنید چطور میتونم وصلش کنم ممنون میشم یاحق
سلام خسته نباشین، واسه ورودی میشه از ترانس هم استفاده کرد یا حتما باید سوییچنگ باشه؟!
با سلام
ماژول کاهنده LM2596 نیاز به تغذیه DC دارد. از اینرو امکان اعمال ولتاژ از ترانس وجود نخواهد داشت، مگر اینکه قبل از اتصال به ماژول از مبدل متناوب به مستقیم استفاده بفرمایید.
با سلام ممنون از سایت خوبتون میشه از داخل جعبه و نحوه اتصالات سیم چند تا عکس واظح بزارید
ممنون۸
با سلام
از توجه شما سپاسگزارم. در حال حاضر اینکار امکان پذیر نیست. برای این منظور لطفا سوالاتتان را به صورت کامل از همین طریق مطرح کنید.
باسلام خدمت مهندس من یک منبع تغذیه متغیر سوئیچینگ درست کردم میخواستم یک بازر براش نصب کنم واسه زمانی که سیم های خروجی منبع به هم بخورن بوق بزنه که کاربر متوجه بشه تا سیم هارو از هم جدا بکنه یا به یه دستگاه که اتصال داشته باشه بزنیم بوق بزنه که کاربر متوجه بشه مهندس میشه راهنمایی کنید چطور میتونم وصلش کنم ممنون
با سلام
این برد قابلیت کاربرد مدنظر شما را ندارد.
سلام وسایل مورد نیاز برای منبع تغذیه که هم امپر و ولتاژ رو بتونم تغیر بدم و یه یواس پی برای شارژ موبایل و یه خروجی جدا ۱۵ ولت ۲ امپر جدا و یه خروجی متغیر و همین طور منبع تغذیه ۳۰ ولت ۱۰ امپر باشه ممنون میشم راهنمای کنید یا به تلگرامم جواب دهید ممنون میشم از راهنمایتون
با سلام و تشکر از شما
برای این منظور بایستی از ماژولهای مبدل کاهنده ولتاژ و جریان استفاده کنید. لینک زیر را بررسی کنید.
ماژول ولتاژ جریان و تغذیه
در حال حاضر امکان پیگیری این مورد از طریق تلگرام فراهم نمیباشد.
سلام ، روی ماژول کاهنده ۲۵۹۶ سگمنت دار مولتی ترن را باز کردم تا بجای آن یک پتانسیومتر ۱۰ کیلو نصب کنم ولی نمیدونم سه پایه ولوم را به کجاها وصل کنم ، در ضمن محل نصب مولتی ترن تخریب شده ولی ماژول با ولتاژ ثابت کار میکند .
لطفا راهنمایی فرمایید .
با سلام
در صورتی که به برد اصلی مدار آسیب رسیده باشد، راهکاری جهت نصب ولوم وجود ندارد.
با تغییر ولتاژ ورودی از آداپتور دامنه ولتاژ خروجی منبع تغذیه هم تغییر میکنه؟
اگه اینطوره چطور میتونیم حداکثر ولتاژ خروجی رو به ۳۵ ولت یا بیشتر برسونیم؟
با سلام
این موضوع بستگی به نوع ماژول کاهنده مورد استفاده شما خواهد داشت. در این خصوص بایستی از کاهندهای استفاده کنید که ۳۵ ولت هم در دامنه ولتاژ کاری آن باشد. لطفا لینک زیر را بررسی کنید.
ماژول کاهنده DC به DC مدل XH-M401 با تراشه XL4016EI و توان ۸A CC&CV
با سلام و احترام
میخواستم از این پاور برای ولتاژ دادن به باطری تبلت استفاده کنم آیا امکان داره ؟؟
من یه آزمایشگاه کوچک تعمیرات دارم و قدرت خرید پاور ساپلای جهت انجام تست باطری گوشی رو ندارم …مهندسای عزیز اگر امکان داره کمی راهنماییم کنید…
پیشاپیش بابت راهنماییتون ممنون
با سلام و تشکر از شما
متوجه منظورتان نشدیم، اگر صرفا به یک منبع تغذیه نیاز دارید که ولتاژ مورد نظرتان را به یک مصرف کننده اعمال کنید، میتوانید از این آموزش برای ساخت آن استفاده کنید. ولی در نظر داشته باشید که محاسبات دقیق ولتاژ و جریان مورد نیاز را انجام داده باشید.
سلام.
۱- با توجه به اینکه حداکثر جریان خروجی این مبدل ۳ آمپر است، اگر ما بخوایم با ورودی ۴۰ ولت کمترین ولتاژ خروجی یعنی ۱٫۲۵ ولت را دریافت کنیم، جریان ورودی در چه محدوده ای باید باشد؟
۲- و اینکه اگه از خود مولتی ترن استفاده کنیم تفاوتی ایجاد نمیکنه؟
با سلام
جریان عبوری از ماژول همان ۳ آمپر است. ولی بستگی به اینکه مصرف کننده چه میزان نیاز داشته باشد، جریان از داخل ماژول عبور خواهد کرد.
در خصوص مولتی ترن هم داخل آموزش توضیحات داده شده است. بهتر است که تبدیل به ولوم شود.
سلام من برای ورودی این ماژول یکترانس ۳۴ ولت گذاشتم با یک دیود پل و یک خازن ۵۰ ولت تا وردی نزدیک به ۴۰ ولت بشه. اما وقتی با مولتی متر ولتاژ خروجیشو میگیری ۴۶ ولته که البته بعد از استفاده با کاهش ولتاژ رو به رو میشه و تا زیر ۴۰ ولت ممکنه بیاد. میخوام بدونم آیا همون اول که بهش ولتاژ ۴۶ ولت وارد میشه مشکلی براش ایجاد نمیشه؟
با سلام
اگر از ماژول LM2596 استفاده میکنید. لطفا به مدل آن هم دقت کنید. اگر از نوع HW باشد ولتاژ ورودی متفاوتی دارد. دقیقا مشابه با آنچه در دیتاشیت کالا ارایه شده است اقدام کنید.
سلام خدمت بزرگواران عزیز من این منبع تغذیه رو درست کردم واز همین ماژول LM2596استفاده کردم من بجای آداپتور از یک ترانس ۱۲ ولت استفاده میکنم وقتی این ترانس به ماژول وصل کردم وقتی ارمیچر به خروجی ماژول وصل میکنم افت ولتاژ دارد واز۱۲ به ۹ می آید لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم؟
با سلام
ورودی ماژول LM2596 بایستی برق DC باشد. اگر ترانس استفاده میکنید، پیش از اتصال به ماژول بایستی حتما با پل دیود، اقدام به DC کردن ولتاژ کنید.
آقای بهزاد من همین طوری یک منبع تغذیه دقیقا شکل برای شما درست کردم اما دود کرد ولتاژش تغیر میکرد اما دود میکرد و منم دیگه به برق نزدم کمی بهم توضیح بدید که چرا دود کرد (دود از ماژول بود)
با سلام
این مورد بستگی به اتصالات و جریان اعمال شده دارد. در صورتی که از ماژول دود بلند شده باشد، اتصالات مشکل دارند.
سلام وقت بخیر من میخوام برای ساخت منبع تغذیه از ماژول کاهنده ولتاژ و جریان LM2596 که سه تا مولتی ترن داره و قابلیت کنترل جریان هم داره استفاده بکنم . چند تا سوال داشتم ممنونتون میشم کامل پاسخ بدین . اول اینکه به جای مولتی ترن تغییر دهنده جریان ولوم چند کیلو بزارم ؟ دوم اینکه این ماژول سه تا مولتی ترن داره که یکیش برای تغییر جریان هست و دومیش برای تغییر ولتاژ اما نمیدونم مولتی ترن سوم کارش چیه و آیا به درد منبع تغذیه میخوره یا نه ؟ سوال اخرمم اینه که برای ساخت منبع تغذیه اتصالات ماژولی که من دارم ( LM2596 که کنترل جریان هم داره ) دقیقا مثل همین آموزش هست یا باید تغییراتی توش بدم ؟ اگه نیاز به تغییرات داره چه تغییراتی
خیلی ممنون میشم کامل توضیح بدین
ممنون
با سلام و تشکر از شما
۱- روی مولتی ترن یک عدد سه رقمی نوشته شده است. این عدد بیانگر میزان ظرفیت مولتی ترن است. بر اساس آن بایستی ولوم مناسب تهیه کنید.
۲- بایستی دقیقا مشخص کنید راجع به چه کالایی صحبت میکنید تا بتوانم بررسی و راهنمایی کنم.
۳- این مورد هم دقیقا وابسته به سوال قبلی شما است.
سلام خسته نباشید . من یه اداپتور ۳ ولت و ۵۰۰ میلی امپر دارم چکار کنم که بتونم خروجیش را به ۱.۵ ولت با همون جریان ۵۰۰ میلی امپر برسونم . ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام
برای کاهش ولتاژ مبایست از ماژولهای کاهنده ولتاژ با قابلیت کنترل جریان استفاده کنید.
با سلام و تشکر از اموزشتون
اگه میشه لطف کنید اموزش بستن ولت متر و آمپر متر رو بیشتر توضیح بدید که سیم هاشو به کجا باید اتصال بدیم
و منبع ورودیمون باید چند ولت باشه؟
ممنون میشم باسخ بدید
با سلام
موردی که به آن اشاره کردهاید، یعنی آموزش کامل، لطفا مساعدت فرمایید و راجع به هر ماژولی که سوال دارید به صورت مجزا و کامل مطرح کنید تا امکان پاسخگویی وجود داشته باشد.
با سلام و تشکر از اموزشتون
اگه میشه لطف کنید اموزش بستن ولت متر و آمپر متر رو بیشتر توضیح بدید که سیم هاشو به کجا باید اتصال بدیم
و منبع ورودیمون باید چند ولت باشه؟
ممنون میشم باسخ بدید
با سلام
هر کدام از ماژولها بخشهای مشخصی برای اتصالات دارند. بایستی هرجایی را که سوال دارید به صورت مجزا و دقیق مطرح کنید تا بتوانیم به شما پاسخ صحیحی ارایه کنیم.
سلام استاد گرامی من از یک ماژول دور موتور مدل ۱۲۰۳B استفاده کردم مشکلی که دارم وقتی ولتاژ رو میزارم رو ۳٫۷ بازم گوشی رو میسوزه به نظر شما مشکل کجاس
با سلام و تشکر از شما
درخواست شما ارتباطی با این آموزش ندارد. این موارد را بایستی از فروشنده کالا پیگیری کنید.
سلام
وقت بخیر
من این مدار رو بستم البته با ماژول دی سی دیگری. مشکل اینه که زمانی که آمپرمتر رو وارد مدار مکنم حالت اتصال کوتاه ایجاد میشه.
آمپرمتر( دو سیم ضخیم تر مشکی و قرمز) رو به صورت سری بین یکی از خروجی های ماژول و یکی از خروجی های منبع تغذیه قرار میدم.
سیم های تغذیه ولت متر (مشکی و قرمز) رو به ورودی های ماژول وصل میکنم. و سیم زرد هم به خروجی ماژول.
با سلام و تشکر از شما
چنین موردی نیاز به بررسی عمیقتری نسبت به ماژولهای مورد استفاده دارد.
سلام مهندس وقت بخیر
یک منبع تغذیه متغیر ۳۱ ولت با جریان ۱۱ آمپر واسم ساختن بعد نمیدونم چرا ولوم جریانش تا آخر. کم میکنم صفر نمیشه شش صدم خطا داره
با سلام
بستگی به ماژول مورد استفاده در مدار شما دارد. ولی وجود چنین خطایی طبیعی است.
سلام.
وقت بخیر
یه منبع تغذیه ولتاژ بالای dc میخوام. با ولتاژ خروجی متغیر از ١ تا ٢۵ کیلو ولت و ورودی هم برق ٢٢٠ ولت شهری.
نشانگر ولتاژ و آمپر خروجی هم داشته باشه. لطفا راهنمایی میکنید؟ خودم بسازم و آماده بگیرم بصرفه تره.
با سلام
در این خصوص اطلاعاتی در دسترس نیست.
سلام
من اشتراک ۳ ماهه تهیه کردم
ولی این پروژه قابل دسترسی نیست
لطفا راهنمایی بفرماید
با سلام
صفحه را رفرش کنید تا مشکل برطرف شود.
سلام وقت بخیر.
من میخواهم یک نمایشگر ولتاژ ۱۱۰ الی ۱۴۰ ولتDC ،با قابلیت ثبت ولتاژ ، زمان و تاریخ با فشار یک دکمه بسازم. میتوانید راهنمایی کنید
با سلام
برای اینکه قابلیت ثبت و لاگ کردن داشته باشد، بایستی از بردهای میکروکنترلر در کنال سنسور استفاده کنید.
با سلام
من احتیاج به مداری دارم که دو ولتاژ ورودی داشته باشه که یکی ولتاژ تغذیه مدار و دیگری ولتاژ ورودی متغیر، که در صورتی که مثلا ولتاژ ورودی ما ۱/۵ولت بود خروجی من ۳ولت باشه وهمینطور که ولتاژ ورودی متغیر من بالا میره خروجی منم با حفظ جریان بالا بره.آیا همچین مداری موجوده؟
ممنونم
با سلام
برای این منظور یا بایستی از منبع تغذیه های آماده در بازار استفاده کنید. یا اینکه خودتان در خروجی چند ولتاژ ثابت شده تعبیه کنید. مثلا وابسته به جریان مورد نیاز، خروجی ۳٫۳ ولت و ۵ ولت را بجز خروجی متغییر تعبیه کنید.
سلام.من باپاورکامپیوتر میخوام بسازم.اون چند ولت میده واینکه یه ترانس ۲۰ولتی هم واسه شارژرماشین دخترم بوده هست باکدوم بسازم بهتره.یا اصلا میشه ازهردواستفاده کنم..
با سلام
با هر دو مورد میتوانید منبع تغذیه دست ساز درست کنید.
سلام.ولتاژ بالا بدرد چه جاهایی میخوره…بنظر شما با پاور کامپیوتر بسازم بهتره یا ترانس ولتاژ بالا استفاده کنم.
با سلام مجدد
این مورد بسته به کاربری خودتون داره، هر دو مورد کاربردی هستند.
سلام استاد ممنون بابت این پست خیلی مفید بود دستت طلا
دوتا سوال داشتم
اول اینکه تغذیه مدار ولت متر و آمپرمتر روپنلی از کجا تامین میشه ؟ از همون آداپتور یا از خروجی ماژول LM2596 ؟
دوم اینکه برای بستن سیم های آمپر متر چکار کنیم ؟ دو سیم مشکی و قرمز دارد که سیم مشکی را به منفی ماژول و قرمز به منفی کانکتور یعنی آمپر مترا به صورت سری بین منفی ماژول و منفی کانکتور قرار میگیرد درسته ؟
با سلام
سپاس از همراهی شما، بایستی یک آداپتور با ظرفیت ولتاژی و جریانی زیادتر تهیه کنید و خروجی آن را توسط ماژول کاهنده مدیریت کنید. در خصوص سوال دومتان دقیقا متوجه منظورتان نشدم.
سلام استاد
از چه آداپتوری استفاده کنم ؟
آمپر چقدر باشه ؟ مثلا اگر از ۳ آمپری استفاده کنم برای قطعات کوچک اسیب نمیزند ؟
یعنی کل این ۳ آمپر رو وارد مدار مصرفی میکنه یا خود قطعه بسته به نیاز جریان خاصی میکشد ؟
با سلام
آداپتور میتواند ۲۴ ولت و ۳ آمپر باشد. آمپر خروجی وابسته به نیاز مصرف کننده است و ارتباطی با آسیب رساندن ندارد. موضوعی که باعث آسیب به قطعات میشود، ولتاژ بالاتر از حد تعریف شده قطعه است.
سلام وقتتون بخیر استاد
تغذیه خود ولت متر و آمپر متر از منبع تغذیه جداگونه تامین میشه ؟
با سلام
در این روش یک منبع تغذیه ثابت با توان مناسب را انتخاب میکنیم، سپس توسط ماژول کاهنده ولتاژ و آمپر خروجی آن را بر اساس نیازمندیمان مشخص میکنیم.
سلام متاسفانه ایده خوبه ولی این ظرف پلاستیکی کارو خراب کرده استاده من که مبتدی هستم از ظرف پلاستیکی استفاده نمیکنم سر فرصت عکسی از منبع تذیه که خودم دزست کردم میذارم واین را نمایش بگذارید خسته نباشید
با سلام
از همراهی شما سپاسگزاریم. هرموقع ساختید، تصویرش را ارسال کنید تا برای ایده گرفتن دیگر کاربران استفاده شود.
سلام استاد،ببخشید من اصلا سر رشته از الکترونیک ندارم براتون مقدور هست یه منبع تغذیه ۱۲ ولت برای خودرو برام بسازید ،همه هزینه ها و اجرت کار شما پرداخت میشه،اگر امکانش هست ممنون
با سلام
کاربر گرامی خدمات طراحی شخصی سازی شده نداریم.
سلام جناب استاد.اگر بخاهیم از دیود شاتکی استفاده کنیم برای جلوگیری از اسیب رسیدن به منبع تغذیه .زمانی که مثبت ومنفی منبع تغذیمون اتصال میکنند.میشه لطفا راهنمایی کنید
با سلام
دیود را در مسیر خروجی بایستی قرار دهید. اطلاعات کاملتری در این خصوص ندارم.
سلام از ولوم ۲۰ کیلو میشه استفاده کرد ؟
با سلام
بستگی به ظرفیت مولتی ترن روی ماژول مورد استفاده شما دارد.
سلام ببخشید این که فقط یه ولوم داره چگونه امپر یا جریان را کنترل کنیم ؟
با سلام
برای کنترل جریان بایستی از ماژولی استفاده کنید که هم کنترل ولتاژ داشته باشد و هم کنترل جریان، به لینک زیر مراجعه کنید.
ماژول تغذیه کاهنده ۱۰A تراشه XL4016E با هیت سینک و مولتی ترن
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من میخواستم ببینم که به این ماژول LM2596 میتونم آداپتور ۲۴ ولت ۵ آمپر هم متصل کنم؟
با سلام
بله میتوانید متصل کنید ولی دقت داشته باشید که حداکثر ظرفیت ماژول LM2596 برای عبور جریان ۳ آمپر است. بنابراین نباید مصرف کننده متصل شده به آن بیش از این میزان جریان کشی داشته باشد.
بله متوجه هستم ممنونم فقط اینکه اگر برای حفاظت یک فیوض ۳ آمپر در ورودی ماژول نصب کنم حفاظت رو انجام میده از ماژول که بیشتر از ۳ آمپر جریان کشید برد محافظت بشه؟
با سلام
بله میتونید از یک فیوز هم استفاده کنید.
سلام
ممنون بابت آموزشی که گذاشتین
استفاده از فن لازمه یا فقط برای بار زیاد نیازه ؟
با سلام
سپاس از همراهی شما، اگر جریان کشی زیاد باشد پیشنهاد میشود که فن هم برای تهویه قرار دهید.
سلام من از یک منبع تغذه چاپگر دارم استفاده میکنم با ولتاژ ۲۴ ولت ۱۵ امپر
چند مورد سوال داشتم
۱ ایا ماژول مد نظرتون هست که بتونه تا ۱۵ امپر این رو ساپورت کنه؟
۲ایا برای کنترل مقدار امپر باید ولوم در مسیر سیم منفی قرار داد؟
۳ هر فن ۱۲ ولتی که با مقاومت بهش متصل میکنم برای خنک کردن منبع تغذیه متأسفانه مقاومت میسوزه
با سلام
۱- توان جریان دهی منبع تغذیه اهمیت ندارد. براساس اینکه میخواهید منبعی ساختگی شما تا چند آمپر خروجی بدهد، بایستی توان جریان دهی ماژول را تعیین کنید. بنابراین متیوانید کاهنده dc به dc از ۳ آمپر تا ۲۰ آمپر استفاده کنید.
۲- خیر، بایستی از ماژولی استفاده کنید که قابلیت کنترل جریان را داشته باشد. در این حالت از دو عدد ولوم مولتی ترنی استفاده میکنید.
۳- در این خصوص اطلاعی ندارم.
سلام خسته نباشید اقا این ماژول های ولت متر و امپر متر رو نمیشه به صورت دائم بکار گرفت فورا خراب میشن مگر اینکه مدل انالوگ و عقربه ای باشه لطفه یک بهترشو اموزش بدین
باسلام
سپاس از همراهی شما، احتمالا شما جنس خوب تهیه نکردهاید. بهتر است از ماژولهای تغذیه و ولت متر آمپر متر اورجینال استفاده کنید. نمونههای اصلی را در فروشگاه دانشجو کیت میتوانید تهیه کنید. لینک ماژول ولت متر
سلام
وقت بخیر
دنبال یه آموزش بودم که سایت شما رو دیدم. واقعا عالی و کاربردی فقط یه پیشنهاد دارم ایکاش چنین کارهای ارزشمندی رو فیلمبرداری کنید و در سایتهای مربوطه محتوا و سایت خودتان بارگذاری کنید.
اگه ویدیوی این قسمت در اپارات یا یوتوب هست محبت کنین بگین ممنون میشم.
اما سوالم اینکه دستگاه منبع تغذیه جهت امتحان برق سایر دستگاهها استفاده میشه یا بیشتر جنبه انرژی رسانی داره؟
و اینکه برای ساخت این منبع، یه منبع تغذیه دیگه هم مثل پاور کامپیوتر حتما لزوم داره؟
.
یکی هم،
من میخوام برای سه تا سافت باکس که فن جدا روشون نصب هست یه آداپتور ۱۲ بسازم که چند اتصال یا خروجی داشته باشه
در واقع از یک اداپتور با برق ۲۲۰ به ۱۲ ولت، سه تا فن راه بندازم.
یه توضیح ساخت حرفهیی و ایمن با توضیحات نسبتا کامل میتونین با معرفی لوازم لازم بگین خیلی ممنون میشم و یا معرفی یه ویدیو که مشخصات فوق رو داشته باشه
بعد ساخت ناچیزانه منبع طرح رو هم سایتتون معرفی میکنم
اگه لطف کنین واقعا ممنون میشم
با سلام و تشکر از شما
۱- متوجه منظورتون نشدم.
۲- بله یک منبع برای تامین انرژی دارید و سپس طبق این آموزش خروجی آنرا متغیر میکنید.
۳- بایستی جریان مورد نیاز هر کدام از فن ها را در نظر بگیرید و سپس منبع ۱۲ ولتی مناسب با جریان دهی کافی را انتخاب کنید.
شاد و پیروز باشد.
سلام مهندس فیلم منبع تغذیه رو دارین که با شرح کامل باشه
با سلام
خیر فقط توضیحات متنی است که میتوانید به دقت مطالعه کرده و اگر سوالی داشتید در همین بخش مظرح کنید.
استاد من همینو طبق نقشه درست کردم ولی جریان نمی دهد باید چیکار کنم
با سلام
متوجه مشکلتان نشدم. در خروجی جریان ندارید یا اینکه ولتاژ ثابت است؟