اپل در نمایشگاه CES که در ژانویه امسال برگزار شد چیپی با اندازه یک دکمه را با نام curie module معرفی کرد و حالا ۹ ماه بعد اولین تولید دارای این چیپ وارد بازار خواهد شد.
اینتل چیپ خود را بر روی ساخته جدید آردوینو به نام Arduino 101 به کار برده است. همانطور که میدانید آردوینو ها وسایل خیلی خاص و یا فوقالعادهای نستند که اینتل بخواهد بر روی آنها برنامهریزی و حساب ویژه ای داشته باشد. اما به پیضرفت تکنولوژی و همچنین بهتر شدن آموزشهای حوزه الکترونیکی کمک شایانی خواهد شد. برای آنهایی که با curie آشنا نیستند باید بگوییم که این محصول یک SoC تاینی با معماری ۳۲ بیتی است که برای تبدیل هر شی به یک دستگاه پوشیدنی ساخته شده است.
این چیپست ۳۸۴کیلوبایت مموری فلش دارد و همچنین دارای ۸۰ کیلوبایت SRAM است به همراه یک ژیروسکوپ ۶ محوره و حسگر شتاب سنج و بلوتوث برای ارتباطات بی سیم. اینتل برنامههایی برای ساخت چیپ برای اپل داشته و همچنین در چند سال اخیر پروژه هایی همچون ساخت تلویزیون اینترنتی را برای ورایزن به نتیجه رسانده است. با این اوصاف میتوان گفت اینتل رؤیای گرانترین برند چیپست شدن را در سر میپروراند و همچنین با پروژه آردوینو نشان میدهد که هدفی همانند استفاده از چیپ هایش در همه ی وسایل را نیز دنبال میکند. اینتل در این فکر است که پوشیدنی ها نسل آینده تکنولوژی هستند و اصلاً دوست ندارد که آنها را از دست داده باشد. آردوینو ۱۰۱ که با نام جنوینو ۱۰۱ نیز شناخته میشود در اولین ۳ ماهه سال ۲۰۱۶ با قیمتی حدوداً ۳۰ دلاری عرضه خواهد شد. نظر شما در مورد این چیپ جدید و همینطور در مورد سیاست های اینتل و ساخت چیپ برای آردوینو چیست؟ آیا با سیاست آزاد بودن آردوینو و چیپ هایش در تناقض نخواهد بود؟