اگر دقیق به دنیای پیرامون خود نگاه کنیم و در فکرابداع تکنولوژی های جدید باشیم خیلی راحت به نتیجه برسیم. ظاهر و شکل هندسی تخم مرغ که یکی از موارد مصرفی ما است توانسته است دانشمندان را به ابداع نوعی باتری که سه برابر باتری های معمولی ظرفیت دارد برساند. و باتری های تخم مرغ شکل راهکاری برای افزایش طول عمر و ظرفیت باتری است.
محققان دانشگاه MIT نوعی باتری جدید به شکل تخم مرغ ساختند که دارای ظرفیت بالاتری نسبت به باتری معمول موجوداست. این باتریهای جدید به وسیلهی نانوذارت تولید شده است و بر روی یک پوسته با جنس تیتانیوم دی اکسید قرار گرفته و مادهی داخلی باتری آن نیز از جنس آلومینیوم و بر روی آنود میباشد. و بر خلاف باتریهای لیتیومی که این روزها در بسیاری از محصولات مورد استفاده قرار میگیرند، در طول زمان از ظرفیت آنها کاسته نمیشود.
برخلاف باتری های گرافیت که معمولی با رسیدن به چرخه هزار بار شارژ دیگر از آن کیفیت اولیه برخوردار نیستند وممکن است خراب شوند این باتری طی زمان شارژ مکرر آسیب نمی بینند وخراب نمی شوند.
استفاده از تیتانیوم دی اکسید و آلومینیوم در این باتریها باعث می شود ظرفیت این باتریها ۳ برابر بیشتر از ظرفیت باتری های مموجود باشد . همچنین عمر این باتری ها نسبت به باتری های فعلی بیشتر می شود. همچنین در ارتباط بودن بخشهای مختلف باتری با یکدیگر بر خلاف باتریهای لیتیومی، باعث می شود که این باتریها در مدت شش دقیقه به صورت کامل شارژ شوند و سرعتی بسیار بیشتر از سیستم شارژ سریع کوآلکام، Quick Charge 2.0. دارند.
با توجه به تولید انواع فراوان خودروها الکتریکی و گوشی های هوشمند وتکنولوژی های جدید باتری با ظرفیت بالا که دائما به تعویض نیاز نداشته باشد وبتواند حداقل تا مدت سه سال مورد استفاده قرار گیرد مورد نیازی بسیاری از شرکت های تولید کننده این لوازم می باشد. بنابراین با توجه به قیمت پایین این باتری ها به زودی شاهد تولید انبوه این باتری ها خواهیم بود.