مبتکران اروپایی یک سیستم مغزی-رایانه ای اختراع کرده اند که مهارتهای ارتباطی افراد مبتلا به فلج مغزی را از دوران کودکی بهبود میبخشد . این بهبودی در ارتباط با محیط اطراف و بیان احساسات و عواطف است.
موسسه ی بیومکانیک والنسیا پروژه ی ABCرا برای افزایش مهارتهای ارتباطی افراد فلج مغزی از دوران کودکی با موفقیت عملی کرد .
در اسپانیا از هر ۱۰۰۰ نفر ۱٫۵ نفر دچار فلج مغزی هستند .این افراد مشکلات جدی برای برقراری ارتباط با محیط اطراف خود و بیان احساسات دارند که این عدم ارتباط باعث عدم توسعه ی هوش این افراد میشود .
برای مقابله با این محدودیت ارتباطی , پروژه ی ABC شروع به کار کرد. این پروژه سیستمی را معرفی میکند که با تعامل مغز و رایانه کار میکند. این سیستم به راحتی توسط یک تبلت اندرویدی در اختیار بیماران قرار میگیرد .
پروژه ی ABC از ۴ قسمت تشکیل شده که براساس پردازش سیگنالهای عصبی کار میکند . نرم افزار این پروژه با واسط کاربری کاملا قابل تنظیم به راحتی با ویژگی های هر کاربری سازگار میشود .سنسورهای استفاده شده در این سیستم بوسیله ی وای فای رابط بین انسان و رایانه است.
کودک فلج مغزی برخلاف گذشته با استفاده از این سیستم دیگر نیاز به آموزشهای طولانی مدت ندارد و میتواند راحت تر با محیط ارتباط برقرار کند .
بیان احساسات:
احساسات مهم ترین جنبه در هر بیان است. از نو آوری های سیستم ABC تشخیص احساسات فرد فلج مغزی است! این تشخیص بوسیله ی سنسور پوستی انجام خواهد گرفت.این سنسور میتواند احساسات مثبت , منفی و میانه را به راحتی تشخیص دهد .
سیستم ABC شامل یک ماژول سلامتی میباشد که مانند یک دستبند به دست بسته میشود و علایم حیاتی بیمار را ثبت و بررسی میکند.
موسسه ی بیومکانیک والنسیا برای پروژه ی ABC از انجمن حمایت از بیماران فلج مغزی والنسیا مجوز دریافت کرده است .
یعنی عاشق مغزاین مخترعام