بارش باران در بسیاری از مناطق به گونه ای است که امکان انجام اعمال روزانه را غیر ممکن می سازد. شهروندان برای خروج از منزل و انجام اعمال روزانه نیاز به چتر دارند. خوشبختانه با توجه به نیاز مردم چترهای مختلفی تهیه وتولید شده اند. چترهایی با دسته های تاشو و قابل حمل که می تواند استفاده کنندگان بیشتری را جذب خود نماید.
دیجی اسپارک در ادامه به معرفی چتر Kjaro با قابلیت جمع آوری قطرات آّب و خشک شدن می پردازد.
استفاده از چتر در کوچه وخیابان یا هرجایی که بارش باران داریم بسیار مفید است و می تواند از خیس شدن زیر باران جلوگیری کند ولی متاسفانه تنها مشکلی که این چترها دارند این است که پس از استفاده ممکن است به مکانی مثل یک پاساژ یا خانه وارد شویم واین خیس بودن چتر و ریختن آب از آن آزار دهنده باشد.
دانشمندان همزمان با پیشرفت تکنولوژی از چترها نیز غافل نمانده اند و با اختراع چترهای هوشمند و چترهای پوشیدنی همگامی خود را با نیاز مردم اعلام داشته اند ولی متاسفانه تنها نکته ای که دقت زیادی را به خود جلب نکرده بود رطوبت چترها پس از استفاده بود. این بار محققان ایتالیایی با اختراع چترهای Kjaro گام جدیدی برای رطوبت چترها برداشته اند.
این دانشمندان چتر جدیدی را اختراع نکرده اند ودر پی بهبود چترهای قبلی گام برداشته اند. یک مساله مهمی که در استفاده از چترها به عنوان مشکل شناخته می شود همین رطوبت چترها و پخش آب جمع شده روی چترها هنگام باد به اطراف است.
چتر Kjaro هنگام وزش باد و بارید باران قطرات آب جمع شده را به اطراف پخش نمی کند. بلکه از یک پارچه ضد آب و میله های مغناطیسی ساخته شده است که آب رابه داخل جذب می کنند و در یک پلاگین جمع می کند سپس بعد از استفاده به راحتی می توانید با پرخاندن پلاگین تمام قطراتآب جمع شده را یکجا تخلیه نمایید. و خشک می ماند به گونه ای که انگار قطره ای وجود نداشته است.
طراحی این چتربا توجه به منبع ذخیره کننده آب و پارچه ضد آب به گونه ای است که برای دارنده هیچ مزاحمتی ایجاد نمی کند و توسط یک روکش و زیپ قابل جمع شدن است. این چتر دارای طول ۳۱ سانتی متر و وزن ۳۶۶ گرم است که نسبت به چترهای قبلی سبک تر می باشد. از یک تسمه برای اتصال به کیف یا کوله پشتی ساخته شده است که به طور ثابت قابل ایستادن می باشد.
این چتر در حال حاضر در یک کمپین در حال جمع آوری سرمایه برای تولید می باشد واز ماه های آینده راهی بازار خواهد شد.
عجب چتری
چقدرتاثیرگزاربود
چه خفن و کار آمد. از آب باران جمع شده میشه که استفاده ای بهینه هم کرد حتا