شاید این آموزش برای کار با برد آردوینو Arduino خیلی مورد نیاز کاربران تازه کار باشد. از طرفی برای دیگر کاربران حرفهای مرجع تخصصی آردوینو Digispark کارآمد نخواهد بود. برد آردوینو Arduino یک سخت افزار اوپن سورس است و علت محبوبیت آن بوتلودر بسیار پایدار و جامعه کاربری فعال آن است. برای اجرا پروژههای مختلف رباتیک و الکترونیک و اینترنت اشیاء IOT کافیست از برد آردوینو Arduino استفاده کنید. با طراحی مدار از پایه و محاسبات پیچیده الکترونیکی کلا خداحافظی کنید. برای استفاده از این برد نیازمند آپلود برنامه روی برد میباشید. برای این منظور نرم افزار قدرتمند با رابط کاربری بسیار ساده Arduino IDE نیاز است. در ادامه شیوه کار با نرم افزار آردوینو با مرجع تخصصی آردوینو Arduino دیجی اسپارک همراه باشید.
شناخت Arduino و نرم افزار آردوینو
برد آردوینو ۱۷ سال پیش ( الان در سال ۹۹ هستیم) در اروپا و در ایتالیا چشم به جهان گشود 🙂 درست در لحظه ای که برای ساخت هر مدار الکترونیکی نیاز به طراحی از صفر بود! یک مهندس برای ساخت ساده ترین پروژه باید مسیر طولانی را در پیش میگرفت! با ورود برد آردوینو دید تازه ای در دنیای بردهای اوپن سورس شکل گرفت و تا به امروز بردهای امبدد متنوعی با دید توسعه نسبت به یکدیگر خلق و تولید شده است. این بردهای در کنار نرم افزار آردوینو معنی پیدا میکنند. تراشه به کار رفته در برد آردوینو Atmega328p است.
- دارای ۲۸ پایه در دو ردیف ۱۴ تایی
- پشتیبانی از SPI,I2C,USART, PWM
- ولتاژ ورودی ۲٫۷ تا ۵٫۵ ولت
- دارای مبدل ۱۰ بیتی آنالوگ به دیجیتال
- دارای ۳۲ کیلوبایت حافظه فلش مموری
- ۰ تا ۱۶ MHz
- دارای تایمر ۸/۱۶
- همخوانی با نرم افزار آردوینو
معرفی برد آردوینو
اولین قدم انتخاب سخت افزار برای اجرای پروژه است. نرم افزار IDE Arduino از بیشتر بردهای امبدد و برنامه پذیر پیشتیانی کرده و از خانواده بردهای Arduino و ESP8266 تا ESP32 را پوشش داده و مانعی وجود ندارد. این پروژه با تمامی بردهای آردوینو و بردهای وای فای ESP8266 سازگاری داشته و میتوانید استفاده کنید. در این پروژه از برد آردوینو UNO استفاده شده است. برد آردوینو UNO در تمام دنیا بین کاربران یک جایگاه ویژه و منحصر به فرد برای شروع دارد و با توجه به ابعاد و تعداد پایه ها و ساخت شیلدهای کاربردی برای آن عمومی تر است. برد آردوینو UNO دارای ۱۴ پایهی دیجیتال و ۶ پایهی آنالوگ است. برد آردوینو از پروتکل های ارتباطی I2C, SPI, UART پشتیبانی کرده و به همین دلیل میتوانید هر تعداد سخت افزارهای I2C را که نیاز دارید، با آدرس دهی متفاوت به برد آردوینو متصل کنید. ولتاژ مورد نیاز برای راه اندازی برد آردوینو ۹ ولت ۱ آمپر است که از طریق آداپتور و جک آداپتوری قرار گرفته شده بر روی برد میتوانید تغذیه را اعمال کنید. علاوه بر آداپتور، تغذیه های دیگری مانند باتری لیتیومی، پاوربانک و باتری های کتابی ۹ ولت انتخاب مناسبی خواهد بود.
برد آردوینو میکروکنترلری با قابلیت دسترسی به پورت های دیجیتال و آنالوگ و پروتکلهای I2C و SPI است. در این آموزش از آردوینو Arduino مدل UNO استفاده شده است. برد آردوینو Arduino دارای تراشه Atmega328P است و با در اختیار داشتن پایههای کنترلی آنالوگ و دیجیتال I/O میتوان با سنسورهای مختلف ارتباط برقرار کرد. با در نظر گرفتن پروتکل ارتباطی، آنها را راه اندازی و کدنویسی کرد. محیط برنامه نویسی IDE Arduino است که نیاز به دانش برنامه نویسی C++ خواهد داشت. با انتقال کد به محیط برنامه نویسی و کامپایل کد پروژه آماده اجرا خواهد بود. مراحل نصب نرم افزار آردوینو Arduino در آموزش زیر نوشته و منتشر شده است. در صورتیکه تا به حال با برد آردوینو کار نکرده اید، ابتدا آموزش زیر را مطالعه و سپس مراحل بعدی را اجرا کنید. آموزش کار با برد آردوینو Arduino و نصب نرم افزار Arduino IDE همچنین به صورت مستقیم میتوانید نرم افزار آردوینو را از طریق لینک زیر دانلود کنید. مراحل نصب نرم افزار دقیقا مشابه دیگر نرم افزارهای کامپیوتری است. برد آردوینو دارای مدل های مختلفی است که در این بین بردهای در دسترس که از لحاظ ساختاری شبیه به یکدیگر هستند به صورت زیر است.
- آردوینو UNO
- آردوینو Mega2560
- آردوینو NANO
- آردوینو Pro mini
- آردوینو Pro micro
دلیل انتخاب آردوینو
آردوینو یک پلتفرم اوپن سورس مبتنی بر نرم افزار و سخت افزار است. برد های آردوینو قابلیت خواندن وردی ها و کنترل خروجی ها را دارند. به عنوان مثال با اتصال یک سنسور به بردهای آردوینو اطلاعات سنسور خوانده شده و خروجی سنسور فعال خواهد شد. در خروجی میتوانید از ال ال دی، رله و یا حتی موتور استفاده کنید و تغییرات را اعمال و مشاهده کنید. آردوینو یک پلتفرم با رابط کاربری ساده و قابل دسترس است. هزاران پروژه های ساده و پیچیده به دلیل اوپن سورس بودن آن قابل اجرا است. آردوینو برای مبتدیان به دلیل محیط گرافیکی ساده و جذاب و بدون پیچیدگی خاصی مناسب است. همچنین به دلیل امکانات گستره ی آن برای کاربران حرفه ای قابل تعمیم است.
- قابلیت اجرا بر روی ویندوز، مک و لینوکس
- اوپن سورس، توسعه پذیر و قابل تعمیم
- محیط برنامه نویسی ساده و شروع یادگیری زبان برنامه نویسی
- طراحی مدارات بسیار ساده و کاربردی با دانش کم با کمترین هزینه ممکن
- ورود به دنیای رباتیک و طراحی ایده های خلاقانه
نرم افزار آردوینو Arduino IDE
نرم افزار آردوینو با نام Arduino IDE یک پلتفرم حرفه ای برای کار با بردهای آردوینو و حدود ۹۰ درصد بردهای میکروکنترلر از خانواده ESP تا NRF است. برای برنامه نویسی میکروکنترلرها نیاز به یک محیط ساده با UI با کاربری مینیمال خواهیم داشت. Arduino IDE تا به امروز با دو ورژن Arduino IDE1 , Arduino IDE2 هم مسیر با کاربران رشد کرده و یک محیط جذاب و پویا برای الکترونیکی ها، برنامه نویس ها و مهندس ها پدید آورده است. Arduino IDE 2 (به عنوان Arduino IDE 2.x نیز شناخته میشود) نسخه بهروز شده و پیشرفتهتری از محیط توسعه متنباز Arduino IDE است که برای برنامهنویسی و پروژههای مبتنی بر Arduino توسعه داده شده است. این محیط توسعه به شما امکان میدهد تا به سادگی کدهای برنامهنویسی را برای بردهای Arduino و میکروکنترلرهای ESP8266 و ESP32 ایجاد و اجرا کنید.به طور پیشفرض از میکروکنترلرهای ESP8266 و ESP32 نیز پشتیبانی میکند، که این امکان را به برنامهنویسان میدهد تا پروژههای این میکروکنترلرها را با استفاده از این IDE توسعه دهند.این نسخه از Arduino IDE با اصلاحها و بهبودهایی در کارایی و پایداری بهبود یافته است.
نصب نرم افزار آردوینو Arduino IDE
نصب این نرم افزار بسیار ساده است. هم توانایی اجرا تحت وب دارد و هم ورژنهای مختلف برای سیستمعاملهای متنوع دارد. برای دانلود به روزترین نسخه نرم افزار آردوینو فقط به سایت اصلی آردوینو Arduino مراجعه کنید. نسخه مربوط به سیستم عامل خودتان را انتخاب و دانلود کنید. در این زمینه میتوانید، سوالهایتان را در ادامه به صورت ثبت نظر بیان کنید.
محیط نرم افزار آردوینو Arduino IDE
کار با نرم افزار آردوینو بسیار ساده است. منوها همانند بسیاری دیگر از نرم افزارها یک رابط کاربری سریع و ساده برای ارتباط با برد آردوینو، انتخاب پورت برد آردوینو، نمونه کدهای ذخیره شده، نمونه کد های پیش فرض نرم افزار همه در آن جای گرفته است.
منو FILE
منو فایل شامل گزینه های ساخت تب جدید، ذخیره فایل ها، تمامی نمونه کدهای ذخیره شده در پوشه آردوینو را در اختیار ما قرار میدهد.
منو EDIT
منو ادیت جهت اعمال تغییرات و انتقال و کپی کردن کدها در برنامه به کار برده میشود.
منو SKETCH
منو برای تایید و کامپایل برنامه به همراه لیست کتابخانه ها میباشد.
منو TOOLS
در این بخش به ابزهای نرم افزار آردوینو مانند سریال مانتیور، سریال پلاتر دسترسی داریم.
در کامپایلر آردوینو از یک یا چند کتابخانه برای هر پروژه استفاده میشود. جهت نصب کتابخانه از آموزش نصب کتابخانه در نرم افزار آردوینو استفاده کنید. استفاده از کتابخانهها با دستور #include در نرم افزار استفاده میشود. یک سری از کتابخانههای معمول و پر کاربرد به صورت پیش فرض در نرم افزار آردوینو نصب میباشد. برای استفاده از دیگر کتابخانهها حتما باید آنها را نصب کنید.
انتخاب نوع برد در نرم افزار آردوینو
بردهای استاندارد و مورد تایید جامعه کاربری آردوینو در بخش بردها از منو Tools > Boad قابل انتخاب است. برای ارتباط با برد آردینو و کامپایل و آپلود کدها روی برد باید ابتدا نوع برد را مشخص کنید. برخی از بردهای مورد استفاده هستند که توسط آردوینو Arduino طراحی و توسعه داده نشده است. برای این دسته از بردها از جمله Node MCU یا Wemos یا حتی ESPduino و… که برای نصب هر کدام از این بردها باید از روش منحصر به فردی اقدام شود. به عنوان مثال شیوه نصب برد Wemos D1 در آموزش نصب و راه اندازی برد کنترل IOT اینترنت اشیاء Wemos D1 Mini کاملا توضیح داده شده است. یا آموزش نصب آموزش راه اندازی برد اینترنت اشیاء NodeMCU تراشه ESP32 در آردوینو به صورت کامل توضیح داده شده است. یکی از پر مصرفترین بردهای آردوینو Arduino UNO است. که پس از اتصال برد به کامپیوتر از طریق پورت USB باید از داخل نرم افزار منو Tools > Board > Arduino/Genuino UNO انتخاب کنید.
نکته بعدی انتخاب پورت است. از منو Tools > Port پورتی که برد به آن متصل است را انتخاب میکنیم. پس از انجام این کارها، برد آردوینو Arduino برای آپلود کدها آماده است. در بالای برنامه آردوینو IDE چند آیکون رنگی قرار دارد. اولی آیکون زیر منو File برای کامپایل کدها میباشد. توسط این گزینه میتوانید کدهای نوشته شده را به صورت اتوماتیک توسط کامپایلر نرم افزار بررسی کنید. اگر خطایی در کدنویسی داشته باشید و یا کتابخانهای را آدرس دهی کرده باشید ولی دارای مشکل باشد مشخص میشود. از اینرو قبل از آپلود کدها روی برد آردوینو Arduino حتما از کامپایلر نرم افزار استفاده کنید، تا مشکلات را قبل از اجرا رفع کنید. آیکون بعدی که همانند فلش میباشد. برای آپلود کدها روی برد آردوینو Arduino استفاده میشود.
انتخاب پورت آردوینو
برای اتصال برد آردوینو به نرم افزار آردوینو از پورت USB استفاده میکنیم. پس از اتصال کابل به برد آردوینو و اتصال به سیستم، برد توسط نرم افزار شناسایی میشود. سپس شماره پورت را در منو TOOLS نمایش میدهد. با انتخاب پورت آردوینو آماده برنامه نویسی است.
بخش های اصلی نرم افزار آردوینو
برای شروع کار با آردوینو باید چند مسیر ساده را در ذهن داشته باشیم.
۱:Verify program – تایید درستی و غلطی برنامه
۲: Upload – آپلود برنامه
۳: Start a New sketch – برنامه نویسی جدید
۴: Open a Sketch – انتخاب یک صفحه برای کدنویسی
۵: Save current Sketch – ذخیره کد نوشته شده
۶: Open Serial Monitor Window – استفاده از سریال مانیتور
۷: show error message and other feedback – نمایش ارورهای دریافتی و رفع عیب
زبان برنامه نویسی آردوینو
زبان برنامه نویسی C++ در اوایل دهه ۸۰، از زبان C توسعه یافت.زبان برنامه نویسی C++ از سبک برنامه نویسی شی گرا پیروی مینماید.در برنامه نویسی ساخته یافته، برنامه به صورت مجموعه ای از فعالیت ها تصور میشود که باید بر روی داده ها انجام شوند.برنامه نویسی شی گرا شیوه ی نوینی است که قطعات نرم افزاری را ایجاد میکند که در برنامه های مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. هدف زبان های برنامه نویسی شی گرا مانند C++ این است که اشیای دنیای واقعی را مدلسازی کنند.
- C++ قابل انعطاف بوده و بسیار قدرتمند است.
- هیچ محدودیتی برای برنامه نویس وجود ندارد.
- برنامه نویسی سیستم است: امکان بهره برداری از سخت افزار و سایر نرم افزار ها را فراهم میکند.
- دارای ویژگی شی گرا است.
- C++ نسبت به حروف حساس است.
- بین حروف کوچک و بزرگ تفاوت است.
- تمام کلمات کلیدی با حروف کوچک نوشته میشوند.
- هر دستور زبان C++ به ; ختم میشود.
- حداکثر طول یک دستور، ۲۵۵ کاراکتر است.
- هر دستور میتواند در یک یا چند سطر ادامه داشته باشد.
- در هر سطر میتوان چند دستور را تایپ کرد.
- توضیحات Comment میتوانند در بین /* و/ * قرار گیرند و یا بعد از// ظاهر شوند.
جمع بندی
رابط کاربری نرم افزار آردوینو ساده، جذاب و حرفه ای است. بسیاری از بردهای قدرتمند در دنیای الکترونیک در این نرم افزار یک برد به خود اختصاص داده اند. از بردهای وای فای با تراشه ESP32, ESP8266 گرفته تا برد رزبری پای پیکو که اخیرا در سال ۲۰۲۱ معرفی شده است. منوها امکان مدیریت نرم افزار و بردهای متصل به نرم افزار را برای ما ساده تر کرده است. با توجه به نوع برد آردوینو مورد استفاده، پورت را انتخاب کرده و آماده کدنویسی میشویم.
سلام اگر امگان داره توضیخ اضافه کردن اتمگا۳۲و یا تراشه های مختلف به لیست نرم افزار اردینو را توضیح بدید چند ماهی میشه درگیرم البته با ورژن۱٫۶٫۴شد ولی بالاتر نمیشه
با سلام
ضمن تشکر از توجه شما، در این مورد کاربران دیگری هم با مشکل مواجه بودهاند، بررسی خواهیم کرد و در صورت امکان آموزش مربوطه را تولید و منتشر خواهیم کرد.
سلام ببخشید تو برنامه آردوینو کد های مخصوص مدار تشخیص سطح آب وجود داره یا نه ممنون
با سلام
در این خصوص از آموزش زیر استفاده کنید.
آموزش ساخت مدار تشخیص سطح آب مخزن با سنسور Water Level Sensor
سلام میشه خواهش کنم کد برنامه نویسی تب سنج کرونا را برایم بفرستین
با سلام
لینک آموزش قرار گرفته شد.
کیت تب سنج آردوینو
کد رو داخل نرم افزار کپی کردم و کامپایلر کردم ارور ledcontrol . h میده باید چیکار کنم
با سلام
این ارور مربوط به عدم نصب کتابخانه است، بایستی آنرا نصب کنید.
با عرض سلام
من کارم برنامه نویسی هست و تازگی با آردینو آشنا شدم و می خوام یادگیری رو شروع کنم
هدفم هم بیشتر کار بر روی اینترنت اشیاء هست
شما چه بردی رو پیشنهاد میدید که بخرم و شروع کنم؟
و از کجا شروع کنم
ممنونم از راهنمایی شما
با سلام
ضمن تشکر از توجه شما، باعث خوشحالی بنده و همکارانم است که کاربران را راهنمایی میکنیم. در مورد اینترنت اشیاء IOT میتوانید از کلیه بردهای آردوینو استفاده کنید. دقت داشته باشید که نمیتوان یک برد خاص را بهترین نامید. از این رو بسته به پروژه انتخابی شما برد مربوطه متفاوت خواهد بود. پیشنهاد میکنم برای شروع از بردهای NodeMCU و یا بردهای برپایه ESP استفاده کنید. در این صورت برای اتصال پروژه و سخت افزارها به اینترنت دچار سردرگمی و پیچیدگی نخواهید شد.
سلام
من برنامه نویسی بلد نیستم چون سن بالایی ندارم ولی علاقه بسیاری به اینجور کارها دارم به نظر شما چه اردوینو بیشتر به کارم مید که تنها کد هاییی که اماده هست رو اپلود کنم
با سلام
ضمن تشکر از توجه شما، چنانچه علاقمند هستید از همین طریق ادامه دهید. به مرور برنامه نویسى c++ هم شروع کنید. در هر مورد به مشکل خوردید، از همین طریق اقدام کنید.
سلام
راستش یه ماژولesp8266 به برد آردوینو Uno (پین tx,rx)متصل کردم که ازطریق پورت سریال بهش AT command میدم از طرفی هم یک lcd I2C به آردوینو Uno (پین A4 , A5) متصل کردم که این lcd فقط چیزی که توی serial monitor می نویسم رو نشون میده ولی من میخوام که اطلاعات دریافتی از ماژول esp8266 رو نشون بده(یعنی پاسخ دستورات AT)
کد زیر رو بر روی آردوینو آپلود کرده بودم
/**
* Displays text sent over the serial port (e.g. from the Serial Monitor) on
* an attached LCD.
*/
#include
#include
// Set the LCD address to 0x27 for a 16 chars and 2 line display
LiquidCrystal_I2C lcd(0x27, 16, 2);
void setup()
{
lcd.begin();
lcd.backlight();
// Initialize the serial port at a speed of 9600 baud
Serial.begin(9600);
}
void loop()
{
// If characters arrived over the serial port…
if (Serial.available()) {
// Wait a bit for the entire message to arrive
delay(100);
// Clear the screen
lcd.clear();
// Write all characters received with the serial port to the LCD.
while (Serial.available() > 0) {
lcd.write(Serial.read());
}
}
}
با سلام
ضمن تشکر از توجه شما، بنده در این زمینه تست نکردهام که بتوانم پاسخ منطقی ارایه دهم. ولی به صورت تئوریک اینطور به نظر میرسد که از دستور if استفاده کنید. مانند خط زیر
{
if (Serial.available()) {
lcd.write(Serial.read());
}
سلام من یه تازه کارم ومیخوام با برد آدوینو نانو کار کنم از کجا باید شروع کنم هیچ اطلاعی ندارم ازش لطفاً صفر تا ۱۰۰ کار رو برام بگید ممنونم
با سلام
ضمن تشکر از توجه شما، برای این منظور ابتدا از همین آموزش شیوه کار با نرم افزار آردوینو را یاد بگیرید. سپس یک پروژه ساده مانند آموزش ماژول روتاری انکودر از پکیج ۳۷ سنسور آردوینو سرو موتور و LED RGB را شروع کنید. برای تبدیل به برد آردوینو نانو هم سوالاتتان را از همانجا مطرح کنید.
سلام خسته نباشید
من یه مشکلی داشتم
من هرچی اپدیت درایور میزنم ارور میده مشکلش چی میتونه باشه
ممنون
با سلام
ارور دریافتی را ارسال نمایید تا بررسی گردد.
سلام
مهندس دو تا لینک آموزش و نصب راه اندازی برد در بالا باز نمیشه.
چک می کنید
ممنون
با سلام و تشکر از توجه شما
بنده موارد را مجددا تست کردم، مشکلی نداشت و لینکها سالم هستند.
سلام مهندس . برای اولین مرتبه خواستم برد خودم رو تست کنم ولی این پیغام خطا رو میده و کد روی آردویینو منتقل نمیشه . تمامی مراحل بالا رو هم انجام دادم و برد uno هم روی پورت ۵ شناسایی شده .
Arduino: 1.6.11 (Windows 8.1), Board: “Arduino/Genuino Uno”
avr-g++: error: cannot access device-specs for ‘atmega328p’ expected at ‘device-specs/specs-atmega328p’
avr-g++: note: devices natively supported: ata5272 ata5505 ata5702m322 ata5782 ata5790 ata5790n ata5791 ata5795 ata5831 ata6285 ata6286 ata6289 ata6612c ata6613c ata6614q ata6616c ata6617c ata664251 ata8210 ata8510 atmega103 atmega128 atmega128a atmega128rfa1 atmega128rfr2 atmega1280 atmega1281 atmega1284 atmega1284p atmega1284rfr2 atmega16 atmega16a atmega16hva atmega16hva2 atmega16hvb atmega16hvbrevb atmega16m1 atmega16u2 atmega16u4 atmega161 atmega162 atmega163 atmega164a atmega164p atmega164pa atmega165 atmega165a atmega165p atmega165pa atmega168 atmega168a atmega168p atmega168pa atmega168pb atmega169 atmega169a atmega169p atmega169pa atmega256rfr2 atmega2560 atmega2561 atmega2564rfr2 atmega32 atmega32a atmega32c1 atmega32hvb atmega32hvbrevb atmega32m1 atmega32u2 atmega32u4 atmega32u6 atmega323 atmega324a atmega324p atmega324pa atmega325 atmega325a atmega325p atmega325pa atmega3250 atmega3250a atmega3250p atmega3250pa atmega328 atmega328p atmega328pb atmega329 atmega329a atmega329p atmega329pa atmega3290 atmega3290a atmega3290p atmega3290pa atmega406 atmega48 atmega48a atmega48p atmega48pa atmega48pb atmega64 atmega64a atmega64c1 atmega64hve atmega64hve2 atmega64m1 atmega64rfr2 atmega640 atmega644 atmega644a atmega644p atmega644pa atmega644rfr2 atmega645 atmega645a atmega645p atmega6450 atmega6450a atmega6450p atmega649 atmega649a atmega649p atmega6490 atmega6490a atmega6490p atmega8 atmega8a atmega8hva atmega8u2 atmega8515 atmega8535 atmega88 atmega88a atmega88p atmega88pa atmega88pb attiny10 attiny11 attiny12 attiny13 attiny13a attiny15 attiny1634 attiny167 attiny20 attiny22 attiny2313 attiny2313a attiny24 attiny24a attiny25 attiny26 attiny261 attiny261a attiny28 attiny4 attiny40 attiny43u attiny4313 attiny44 attiny44a attiny441 attiny45 attiny461 attiny461a attiny48 attiny5 attiny828 attiny84 attiny84a attiny841 attiny85 attiny861 attiny861a attiny87 attiny88 attiny9 atxmega128a1 atxmega128a1u atxmega128a3 atxmega128a3u atxmega128a4u atxmega128b1 atxmega128b3 atxmega128c3 atxmega128d3 atxmega128d4 atxmega16a4 atxmega16a4u atxmega16c4 atxmega16d4 atxmega16e5 atxmega192a3 atxmega192a3u atxmega192c3 atxmega192d3 atxmega256a3 atxmega256a3b atxmega256a3bu atxmega256a3u atxmega256c3 atxmega256d3 atxmega32a4 atxmega32a4u atxmega32c3 atxmega32c4 atxmega32d3 atxmega32d4 atxmega32e5 atxmega384c3 atxmega384d3 atxmega64a1 atxmega64a1u atxmega64a3 atxmega64a3u atxmega64a4u atxmega64b1 atxmega64b3 atxmega64c3 atxmega64d3 atxmega64d4 atxmega8e5 at43usb320 at43usb355 at76c711 at86rf401 at90can128 at90can32 at90can64 at90c8534 at90pwm1 at90pwm161 at90pwm2 at90pwm2b at90pwm216 at90pwm3 at90pwm3b at90pwm316 at90pwm81 at90scr100 at90s1200 at90s2313 at90s2323 at90s2333 at90s2343 at90s4414 at90s4433 at90s4434 at90s8515 at90s8535 at90usb1286 at90usb1287 at90usb162 at90usb646 at90usb647 at90usb82 at94k m3000
avr-g++: note: supported core architectures: avr2 avr25 avr3 avr31 avr35 avr4 avr5 avr51 avr6 avrxmega2 avrxmega4 avrxmega5 avrxmega6 avrxmega7 avrtiny avr1
avr-g++: note: you can provide your own specs files, see for details
exit status 1
Error compiling for board Arduino/Genuino Uno.
با سلام و تشکر از توجه شما
ممکن است تغییراتی در تنظیمات برنامه اعمال کرده باشید. همچنین از یک نمونه برنامه ساده که در قسمت examples قرار دارد. مجددا تست و موارد را از همین طریق اعلام کنید.
سلام مهندس
مثال blink رو تست کردم باز همین پیام رو داد و انجام نشد.
در ضمن تنظیمات رو اصلا دست نزدم.
سلام مجدد
لطفا نرم افزار آردوینو را از سیستم حذف کنید و مجددا از لینک دانلود نرم افزار آردوینو نسخه معتبر و به روز را دانلود کنید. سپس موارد را از همین طریق اطلاع رسانی کنید.
سلام
عالی بود استاد طباطبایی، خیلی ساده و روان همه چیز را توضیح دادید. موفق باشید.
با سلام
از توجه شما سپاسگزارم. امیدوارم برای تمامی کاربران مفید باشد.
سلام من یکی از اعضای دیجی اسپارک هستم .
هرکاری میکنم وقتی آردوینو رو به لبتابم متصل میکنم اونو بالا نمیاره چه کار کنم لطفا راهنمایی کنید
با سلام و تشکر از توجه شما
در این خصوص لطفا بفرمایید که برد مورد استفاده شما چیست؟
سلام . وقتی برد رو به لپ تاپ وصل میکنم توی device manager چیزی نمیاد . میشه راهنمایی کنید
با سلام و تشکر از شما
لطفا نوع برد را مشخص کنید.
سلام
اولا که ساده و کاربردی بود، ممنون دوما لطفا برای دانلود آردوینو از همین سایت یه فکری بکنید.
با سلام و تشکر ازشما
در این خصوص هم برنامه ریزی شده است و به زودی موارد را اطلاع رسانی خواهیم کرد.
سلام دوستان این error چی هست میتونید راهنمایی کنید ؟
Arduino: 1.8.5 (Windows 8.1), Board: “Arduino/Genuino Uno”
C:\Users\ADMINI~1\AppData\Local\Temp\arduino_modified_sketch_732678\AnalogReadSerial.ino:3:52: fatal error: MFRC522.h: No such file or directory
#include // کتابخانه مخصوص ماژول RC522
^
compilation terminated.
exit status 1
Error compiling for board Arduino/Genuino Uno.
This report would have more information with
“Show verbose output during compilation”
option enabled in File -> Preferences.
با سلام
این ارور مربوط به عدم نصب کتابخانه MFRC522 میباشد. کتابخانه را نصب و سپس اطلاع رسانی کنید.
سلام
سریع و عمیق بود، عیول به شما
با سلام
از توجه شما سپاسگزارم.
سلام من تو اکثر کد هایی که از سایت کپی میکنم ارور زی رو دریافت میکنم اما تو کد های دیگه به راحتی انجام میشه
Error compiling for board Arduino/Genuino Uno.
با سلام
لطفا در هر آموزشی که ارور دریافت کردید از طریق همان آموزش اقدام بفرمایید، تا مشکل شما ریشه یابی و رفع شود.
سلام
من تازه با این سیستم جالب آشنا شدم و تقریبا هیچی به جز اطلاعات همین پست ازش نمیدونم
ولی خیلی دوست دارم که پروژه های مختلف با این برد انجام بدم. آموزش کاملتر و جامعتری وجود نداره؟ که از صفر تا انجام یک پروژه رو آموزش بده؟
با سلام
از توجه شما سپاسگزارم، در این خصوص میتوانید از آموزشهای دیجی اسپارک به صورت پروژه محور استفاده کنید. اگر هم آموزش ویدیویی نیاز دارید به دانشجو کیت مراجعه کنید. آموزشهای ساده با قیمت دانشجویی وجود دارند. یا اینکه در کارگاه مقدماتی آردوینو شرکت کنید.
سلام خسته نباشید. من ی پروژه نوشتم تو آردوینو . وقتی برنامه رو اجرا میکنم این خطا رو نشون میده. برنامه درسته ولی علت این خطا رو درک نمیکنم. اگ میشه راهنمایی کنین
C:\Users\Mojtaba_H\Desktop\pwm\final4\final4\final4.ino:1:22: fatal error: TimerOne.h: No such file or directory
#include
^
compilation terminated.
exit status 1
Error compiling for board Arduino/Genuino Mega or Mega 2560.
با سلام
شما برای کتابخانه TimerOne.h ارور دریافت میکنید. کتابخانه را نصب کنید، سپس از همین طریق نتیجه را اعلام بفرمایید.
سلام
با شناسایی برد uno R3 dip توسط سیستم به مشکل برخوردم.
در قسمت دیوایس منیجر ارور زیر رو میگیرم.
windows cannot initialize the device driver for this hardware code 37
تمام اقدامات اولیه هم انجام شدن. مثل: ری استارت سیستم، تعوض پورت، نصب مجدد برنامه، نصب ورژنهای مختلف برد uno، نصب درایورهای مختلف و …
اما کماکان در قسمت پورت برنامه اثری از آردوینو نیست.
وقتی هم با وجود ارور کد ۳۷ از طریق دیوایس منیجر پورت رو تغییر میدم، اردوینو در برنامه IDE شناسایی میشه و حتی get board info هم کار میکنه اما در مرحله آپلود به ارور بر میخورم.
با سلام
در برخی موارد ویندوز قادر به شناسایی پورتهای آردوینو Uno R3 نمیباشد. از اینرو درایور را به صورت دستی باید نصب کنید. به بخش دانلود در صفحه برد آردوینو Arduino Uno R3 با تراشه R3 اورجینال مراجعه کنید. سپس فایل درایور ویندوز آردوینو Arduino Uno R3 را دانلود و نصب کنید. سپس موارد را از همین طریق اطلاع رسانی کنید.
سلام مجدد
بله درست میفرمایید
من درایورای مختلفی از جمله درایوری که شما معرفی کردید رو تست کردم و کماکان مشکل برقراه
عجیبه، اکثرا با CH340 مشکل دارن، درحالی که چیپ من atmega16u2 هست.
ممکنه مشکل سخت افزاری باشه؟!
الان چراغ پاور من روشنه و چراغ زرد L هم چشمک زن.
سلام
از طریق بخش Device Manager در سیستم عامل ویندوز، چه اطلاعاتی مشاهده میکنید؟ آیا برد توسط پورت USB شناسایی شده است؟
تو قسمت پورت کام دیوایس منیجر اسم اردوینو نشان داده میشه ولی کنارش مثلث زرد رنگی هست. در قسمت جزییات این متن رو نوشته
windows cannot initialize the device driver for this hardware code 37
در اصل درایور به درستی کار نمیکنه.
از فایلی که آدرس داده بودم استفاده کردید؟ تمامی بردهای آردوینو Uno R3 که بنده کار کردهام و همین مشکل را داشتند، با نصب اون فایل برطرف شدند.
ممنون از راهنماییتون
ارور رو برطرف کردم
روش:
روشن کردن اپدیت ویندوز و نصب اخرین اپدیت ها
خاموش کردن فایروال.
با اینکار بدون نیاز به درایور اضافه و کار خاصی مشکل برطرف شد.
سلامت باشید، بابت اشتراک تجربه کاربریتان سپاسگزارم.
باسلام کد کتابخانه MQ4حسگر گاز را میخواستم لطفا راهنمایی نمایید
با سلام
جهت دریافت کتابخانه بر روی لینک زیر کلیک کنید و سپس وارد قسمت دانلود شده و کتابخانه MQ4 را دانلود کنید.
سنسور تشخیص گاز متان و گاز شهری MQ4
با سلام با توجه به مشکلات قطعی اینترنت من احتیاج به Arduino IDEدارم اگه ممکنه اینجا آپلودش کنید که بتونم دانلود کنم ممنون
با سلام و تشکر از توجه شما
به زودی در مخازن سایت قرار خواهیم داد.
Arduino: 1.8.10 (Windows 7), Board: “Arduino/Genuino Uno”
Sketch uses 936 bytes (2%) of program storage space. Maximum is 32256 bytes.
Global variables use 9 bytes (0%) of dynamic memory, leaving 2039 bytes for local variables. Maximum is 2048 bytes.
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x03
Problem uploading to board. See http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload for suggestions.
This report would have more information with
“Show verbose output during compilation”
option enabled in File -> Preferences.
این ارور را می دهد باید چهکار کنم ال ای دی ال هم چشمک میزند
با سلام
لطفا اتصالات برد را جدا کنید و به صورت تکی اقدام به آپلود کدها کنید، سپس نتیجه را اطلاع رسانی کنید.
باسلام مجدد این ارور را می دهدArduino: 1.8.10 (Windows 7), Board: “Arduino/Genuino Uno”
Sketch uses 924 bytes (2%) of program storage space. Maximum is 32256 bytes.
Global variables use 9 bytes (0%) of dynamic memory, leaving 2039 bytes for local variables. Maximum is 2048 bytes.
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0xfe
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0xfe
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0xfe
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0xfe
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0xfe
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0xfe
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0xfe
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0xfe
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0xfe
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0xfe
Problem uploading to board. See http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload for suggestions.
This report would have more information with
“Show verbose output during compilation”
option enabled in File -> Preferences.
بسیار خب، لطفا یک فایل جدید باز کنید و کدهای Sample را روی برد آپلود کنید. سپس نتیجه را از همین طریق اعلام کنید.
با درود بر شما . من یه پرینتر سه بعدی دارم . میخواهم محور ضد دستگاه رو تقویت کنم و در اصل مح.ر ضد پرینتر من دو تا پیچ میلیمتری گام یک است . من بفکر استفاده از بال اسکرو میباشم . مشکل من عدم تطبق چرخ اسپپ موتور است . یعنی نمیدونم برای تغییر زاویه چرخش چیکار باید بکنم . فقط میدونم که باید در درایو کنترول این را تعریف کنم . اگه مقدور است راهنمایی فرمایید. با سپاس از زحمات شما
با سلام و تشکر از شما
در این خصوص میبایست توسط درایور موتور مربوطه و کتابخانههای مناسب آن کدنویسی کرده و خروجی را کنترل کنید. دقت داشته باشید که این موضوع ابدا امکان رسیدگی و توضیحات کامل از طریق بخش نظرات را ندارد. کاملا به برنامه نویسی نیاز دارید.
سلام.
من وقتی برد اردویینو رو به لپ تاپ وصل میکنم،چراغ های اون شروع میکنن به چشمک زدن وتاوقتی برد رو جداکنم چراغها روشن چشمک زن میمونن.چه کار باید بکنم؟
با سلام
متوجه نشدم، دقیقا مشکلتان چیست؟
سلام وقتی arduino ideباز میکنم روی intializing package میمونه وباز نمیشه
با سلام
منظور شما کدام قسمت است؟ شفاف تر توضیح دهید تا راهنمایی شود.
سلام وقتی برنامه رو کامپایل میکنم این ارور میده
C:\PROGRA~2\Arduino\arduino-builder -dump-prefs -logger=machine -hardware C:\PROGRA~2\Arduino\hardware -hardware C:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages -tools C:\PROGRA~2\Arduino\tools-builder -tools C:\PROGRA~2\Arduino\hardware\tools\avr -tools C:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages -built-in-libraries C:\PROGRA~2\Arduino\libraries -libraries E:\New Folder (6)\libraries -fqbn=arduino:avr:uno -ide-version=10801 -build-path C:\Users\Asel\AppData\Local\Temp\arduino_build_41152 -warnings=none -prefs=build.warn_data_percentage=75 -prefs=runtime.tools.avrdude.path=C:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\tools\avrdude\6.3.0-arduino17 -prefs=runtime.tools.arduinoOTA.path=C:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\tools\arduinoOTA\1.3.0 -prefs=runtime.tools.avr-gcc.path=C:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\tools\avr-gcc\7.3.0-atmel3.6.1-arduino5 -verbose E:\New Folder (6)\sketch_jun16a\sketch_jun16a.ino
C:\PROGRA~2\Arduino\arduino-builder -compile -logger=machine -hardware C:\PROGRA~2\Arduino\hardware -hardware C:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages -tools C:\PROGRA~2\Arduino\tools-builder -tools C:\PROGRA~2\Arduino\hardware\tools\avr -tools C:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages -built-in-libraries C:\PROGRA~2\Arduino\libraries -libraries E:\New Folder (6)\libraries -fqbn=arduino:avr:uno -ide-version=10801 -build-path C:\Users\Asel\AppData\Local\Temp\arduino_build_41152 -warnings=none -prefs=build.warn_data_percentage=75 -prefs=runtime.tools.avrdude.path=C:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\tools\avrdude\6.3.0-arduino17 -prefs=runtime.tools.arduinoOTA.path=C:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\tools\arduinoOTA\1.3.0 -prefs=runtime.tools.avr-gcc.path=C:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\tools\avr-gcc\7.3.0-atmel3.6.1-arduino5 -verbose E:\New Folder (6)\sketch_jun16a\sketch_jun16a.ino
Using board ‘uno’ from platform in folder: C:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\hardware\avr\1.8.2
Using core ‘arduino’ from platform in folder: C:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\hardware\avr\1.8.2
Build options changed, rebuilding all
Detecting libraries used…
“C:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\tools\avr-gcc\7.3.0-atmel3.6.1-arduino5/bin/avr-g++” -c -g -Os -w -std=gnu++11 -fpermissive -fno-exceptions -ffunction-sections -fdata-sections -fno-threadsafe-statics -Wno-error=narrowing -flto -w -x c++ -E -CC -mmcu=atmega328p -DF_CPU=16000000L -DARDUINO=10801 -DARDUINO_AVR_UNO -DARDUINO_ARCH_AVR “-IC:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\hardware\avr\1.8.2\cores\arduino” “-IC:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\hardware\avr\1.8.2\variants\standard” “C:\Users\Asel\AppData\Local\Temp\arduino_build_41152\sketch\sketch_jun16a.ino.cpp” -o “nul”
Generating function prototypes…
“C:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\tools\avr-gcc\7.3.0-atmel3.6.1-arduino5/bin/avr-g++” -c -g -Os -w -std=gnu++11 -fpermissive -fno-exceptions -ffunction-sections -fdata-sections -fno-threadsafe-statics -Wno-error=narrowing -flto -w -x c++ -E -CC -mmcu=atmega328p -DF_CPU=16000000L -DARDUINO=10801 -DARDUINO_AVR_UNO -DARDUINO_ARCH_AVR “-IC:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\hardware\avr\1.8.2\cores\arduino” “-IC:\Users\Asel\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\hardware\avr\1.8.2\variants\standard” “C:\Users\Asel\AppData\Local\Temp\arduino_build_41152\sketch\sketch_jun16a.ino.cpp” -o “C:\Users\Asel\AppData\Local\Temp\arduino_build_41152\preproc\ctags_target_for_gcc_minus_e.cpp”
open C:\Users\Asel\AppData\Local\Temp\arduino_build_41152\preproc\ctags_target_for_gcc_minus_e.cpp: The system cannot find the file specified.
Error compiling for board Arduino Uno.
با سلام
در این خصوص اگر کتابخانه ای در کدها وجود دارد،اطمینان حاصل فرمایید که نصب شده باشد. نوع برد را از بخش Tools به درستی انتخاب نمایید و پورت هم مشخص شده باشد.
سلام من برای اولین بار یک کد ساده رو میخاستم کامپایل کنم که با این خطا مواجه شدم
Sketch uses 936 bytes (2%) of program storage space. Maximum is 32256 bytes.
Global variables use 9 bytes (0%) of dynamic memory, leaving 2039 bytes for local variables. Maximum is 2048 bytes.
لطفا راهنمای کنید
با سلام
کابل مورد استفاده و تنظیمات انتخاب نوع برد را مجدد بررسی کنید.
سلام، من به این خطاها میخورم میتونید راهنماییم کنید؟
avr-g++: error: cannot access device-specs for ‘atmega328p’ expected at ‘device-specs/specs-atmega328p’
avr-g++: note: devices natively supported: ata5272 ata5505 ata5702m322 ata5782 ata5790 ata5790n ata5791 ata5795 ata5831 ata6285 ata6286 ata6289 ata6612c ata6613c ata6614q ata6616c ata6617c ata664251 ata8210 ata8510 atmega103 atmega128 atmega128a atmega128rfa1 atmega128rfr2 atmega1280 atmega1281 atmega1284 atmega1284p atmega1284rfr2 atmega16 atmega16a atmega16hva atmega16hva2 atmega16hvb atmega16hvbrevb atmega16m1 atmega16u2 atmega16u4 atmega161 atmega162 atmega163 atmega164a atmega164p atmega164pa atmega165 atmega165a atmega165p atmega165pa atmega168 atmega168a atmega168p atmega168pa atmega168pb atmega169 atmega169a atmega169p atmega169pa atmega256rfr2 atmega2560 atmega2561 atmega2564rfr2 atmega32 atmega32a atmega32c1 atmega32hvb atmega32hvbrevb atmega32m1 atmega32u2 atmega32u4 atmega32u6 atmega323 atmega324a atmega324p atmega324pa atmega325 atmega325a atmega325p atmega325pa atmega3250 atmega3250a atmega3250p atmega3250pa atmega328 atmega328p atmega328pb atmega329 atmega329a atmega329p atmega329pa atmega3290 atmega3290a atmega3290p atmega3290pa atmega406 atmega48 atmega48a atmega48p atmega48pa atmega48pb atmega64 atmega64a atmega64c1 atmega64hve atmega64hve2 atmega64m1 atmega64rfr2 atmega640 atmega644 atmega644a atmega644p atmega644pa atmega644rfr2 atmega645 atmega645a atmega645p atmega6450 atmega6450a atmega6450p atmega649 atmega649a atmega649p atmega6490 atmega6490a atmega6490p atmega8 atmega8a atmega8hva atmega8u2 atmega8515 atmega8535 atmega88 atmega88a atmega88p atmega88pa atmega88pb attiny10 attiny11 attiny12 attiny13 attiny13a attiny15 attiny1634 attiny167 attiny20 attiny22 attiny2313 attiny2313a attiny24 attiny24a attiny25 attiny26 attiny261 attiny261a attiny28 attiny4 attiny40 attiny43u attiny4313 attiny44 attiny44a attiny441 attiny45 attiny461 attiny461a attiny48 attiny5 attiny828 attiny84 attiny84a attiny841 attiny85 attiny861 attiny861a attiny87 attiny88 attiny9 atxmega128a1 atxmega128a1u atxmega128a3 atxmega128a3u atxmega128a4u atxmega128b1 atxmega128b3 atxmega128c3 atxmega128d3 atxmega128d4 atxmega16a4 atxmega16a4u atxmega16c4 atxmega16d4 atxmega16e5 atxmega192a3 atxmega192a3u atxmega192c3 atxmega192d3 atxmega256a3 atxmega256a3b atxmega256a3bu atxmega256a3u atxmega256c3 atxmega256d3 atxmega32a4 atxmega32a4u atxmega32c3 atxmega32c4 atxmega32d3 atxmega32d4 atxmega32e5 atxmega384c3 atxmega384d3 atxmega64a1 atxmega64a1u atxmega64a3 atxmega64a3u atxmega64a4u atxmega64b1 atxmega64b3 atxmega64c3 atxmega64d3 atxmega64d4 atxmega8e5 at43usb320 at43usb355 at76c711 at86rf401 at90can128 at90can32 at90can64 at90c8534 at90pwm1 at90pwm161 at90pwm2 at90pwm2b at90pwm216 at90pwm3 at90pwm3b at90pwm316 at90pwm81 at90scr100 at90s1200 at90s2313 at90s2323 at90s2333 at90s2343 at90s4414 at90s4433 at90s4434 at90s8515 at90s8535 at90usb1286 at90usb1287 at90usb162 at90usb646 at90usb647 at90usb82 at94k m3000
avr-g++: note: supported core architectures: avr2 avr25 avr3 avr31 avr35 avr4 avr5 avr51 avr6 avrxmega2 avrxmega4 avrxmega5 avrxmega6 avrxmega7 avrtiny avr1
avr-g++: note: you can provide your own specs files, see for details
exit status 1
Error compiling for board Arduino/Genuino Uno.
با سلام
این خطا چه زمانی رخ میدهد؟
باسلام و احترام
از ۷ سالگی در منزل کارگاه الکترونیک و شیمی داشتم ، و در نهایت فوق دیپلم الکترونیک گرفتم ولی تا الان که ۵۳ سال دارم عاشق الکترونیک هستم و همیشه اون کارگاه الکترونیک را حفظ کردم و وقتیکه اعصابم به هم ریخته است میرم توی اون کارگاه الکترونیک و آرامش پیدا میکنم و جزو اولین اشخاصی بودم که توی ایران به جای تعویض هد ویدئو های T7 و T9 قدیمی ، گپ هد را تعویض میکردم و البته ۴ تا ثبت اختراع در زمینه های مختلف با پایه الکترونیک داشتم ، و خلاصه اینکه عاشق الکترونیک هستم ، فالور شما در پیج های مختلف شما در اینستاگرام هستم و کارهاتون را دوست دارم و به وجود آدمهای بزرگی مثل شما افتخار میکنم .
واقعا همه کارهاتون را دوست دارم ، چون علم و تجربه با هم آمیخته شده .
البته من الان رشته استخراج معدن و شیمی را هم در دانشگاه خوندم و کسب درآمدم از این رشته هاست اما کمافی السابق عشقم به الکترونیک پابرجاست و از مطالب شما و دوستان دیگر در زمینه الکترونیک واقعا استفاده میکنم .
سپاسگزارم بابت نشر معلومات و تجربیات ارزشمندتون…
ارادتمند
با سلام
کاربر گرامی از توجه و لطف شما سپاسگزاریم.
امیدواریم تمامی آموزش ها مفید واقع شده باشد.
سلام بببخشید من یک فرمون دارم می تونم کد هاشو پاک کنم و کد های کیبورد رو بریم داخل برد فرمون مرسی
با سلام
کاربر گرامی سوال شما شفاف نیست. لطفا توضیحات دقیق تری دهید تا راهنمایی شود.
سلام.خسته نباشید.بعضی وقتها نرم افزار اردینو را که بازمیکنم پس از مدتی نرم افزار بحالت قفل شده و غیر فعال در میاید به حدی ک قادر به بستن نرم افزار هم نیستم وکامپیوتر را ریستارت میکنم تا نرم افزار را ببندم علت چیست؟چرا ادرسهایی ک در urlنرم افزار اضافه میکنیم حذف میشود؟
با سلام
قطعا این مشکل نرم افزاری است و ممکن است سرعت سیستم شما پایین باشد. ارتباطی با نرم افزار آردوینو ندارد.
متشکر
سپاس از همراهی شما
سلام ببخشید من در ساخت پروژه باز کردن قفل با استفاده از rfid دچار مشکل شدم.وقتی کارت را به ماژول نزدیک میکنم در سریال مانیتور پیغام access denied نمایش داده میشه.ممنون میشم کمکم کنید
با سلام
کاربر گرامی لطفا موارد را در پست های آموزشی مرتبط مطرح کنید تا راهنمایی شود.
آموزش ساخت RFID
سلام
من یکی از مشکلات بردهای دیجی اسپارک رو پیدا کردم، چطور میتونم براتون ایمیل کنم؟
بخش ایمیل خالی هست
با سلام
به دانشجو کیت مراجعه کنید و در پرتال پشتیبانی، بخش اسپارکرها ارسال کنید.
سلام من در نصب درایور مشکل دارم من brows in computer می زنم
بعد پوشه درایور رو انتخاب می کنم
اما بجای اینکه بنویسه نصب شد ارور می ده ومی نویسه درایور یافت نشد
چیکار کنم؟
با سلام
ارور را ارسال کنید تا بررسی شود.
سلام
برای نصب arduino 1.8.19 به نظرتون از لینک خود سایت استفاده کنم یا از سایت های ایرانی بگیرم؟
با سلام
حتما و حتما از سایت آردوینو استفاده کنید.
دانلود
سلام خدا قوت
ide آردوینو رو نصب کردم اما پس از اجرا، محیط برنامه نمیاد و فقط در همون مرحله اول اجرا باقی می مونه
باید چی کار کرد؟
با سلام
این مورد به ویندوز شما وابسته است. نرم افزار آردوینو به راحتی و بدون مشکل اجرا میشود.
سلام خسته نباشید و با تشکر از راهنمایی خوبتان, لطفا کیت تشخیص شعله با برنامه راه اندازی آنرا ارسال می کنید. متشکرم
با سلام
کاربر گرامی دقت داشته باشید، دیجی اسپارک بستری آنلاین برای آموزش های آردوینو و سایر بردهای میکروکنترلر است. تمامی آموزش ها در سایت منتشر شده و کد برنامه تا روش تست و اجرا به صورت متنی قرار گرفته شده است. امکان ارسال کد فراهم نیست. از آموزش زیر استفاده کنید.
https://digispark.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d9%85%d8%a7%da%98%d9%88%d9%84-%d8%aa%d8%b4%d8%ae%db%8c%d8%b5-%d8%b4%d8%b9%d9%84%d9%87-flame-sensor-%d9%be%da%a9%db%8c%d8%ac-37-%d8%b3%d9%86%d8%b3%d9%88%d8%b1/
با سلام و عرض ادب
واقعا توضیحات کامل و مفید بودن.خیلی ممنون.
من برای پروژم یه برد اردوینو UNO با شیلد CNC مونتاژ کردم.
نمی دونم چه کتابخانه ای را روی نرم افزار آپلود کنم؟
چطور می تونم طرح یک دایره که رد کورل دراو رسم کردم را به زبان آردوینو تبدیل کنم ؟
با سلام
سپاس از همراهی شما کاربر گرامی
در این خصوص تجربه ای نداریم. از دیگر کاربرانی که در این مورد اطلاعاتی دارند، تقاضا میکنم در بحث شرکت کنند.
سلام
برای یادگیری حتما باید برد تهیه بشه یا با برنامه Arduino ide قابل انجام هست ؟
این برنامه نیاز به اینترنت داره یا نه؟
با سلام
بله برد آردوینو با نرم افزار آن معنی پیدا میکند. در حقیقت نرم افزار آردوینو دارای شبیه ساز نیست.
به اینترنت فقط در صورتی نیاز خواهید داشت، که کتابخانههای مورد استفادهتان روی سیستم نصب نشده باشد.
سلام
میخواستم بدونم که نرم افزار Arduino IDE یا Arduino کدوم بهتره و کدوم اصلیه
با سلام
کاربر گرامی فقط و فقط نسخه اصلی آردوینو را از سایت اصلی که در ادامه لینک شده است، دانلود کنید.
https://www.arduino.cc/en/software/
سلام
نرم افزار آردوینو رو از سایت اصلی دانلود و نصب کردم
موقع اجرا بعد از چندین دقیقه، فقط آیکون این نرم افزار در محیط سفید رنگ نمایش داده می شود.
سپس ورژن های مختلف رو امتحان کردم، باز این مسئله وجود دارد.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
تشکر
با سلام
قبل از نصب به ورژن سیستم دقت کنید. Arduino IDe2 فقط برای ویندوز ۱۰ به بالا قابل اجرا است.
سلا و خسته نباشید یه راهنمایی درباره برنامه ریزی بردبرد آردوینو Arduino UNO R3 برای موتور های کرین (تجهیزات فیلم برداری میخواستم)به اشتباه دکمه رستو فشاردادم.ممنون میشم.
با سلام
کاربر گرامی سوال شما شفاف نیست.
سلام مهندس من نرم افزار و نصب کردم ، چند ورژنشو ، صفحه تبش سفیده آرم اردوینو میاد داخل نمیره
با سلام
قطعا با خطا دانلود شده است و باید حتما ورژن سیستم با ورژن دانلودی تطابق داشته باشد.
سلام برای اردونیو uonچه ماژولی بلوتوثی پشتیبانی میکنه
سلام
این لینک را بررسی کنید.
https://daneshjookit.com/139-%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%AB-bluetooth