آردوینو آموزش آردوینو نمایشگر OLED پروژه های آردوینو

کیت تب سنج کرونا با استفاده از آردوینو Arduino و دماسنج Thermometer

corona-virus-detector-wit-fever-meter-kit-and-arduino-digispark
نوشته شده توسط پریسا پوربلورچیان

با شیوع کرونا Corona بیماری ناشناخته‌ای که به تازگی در جهان فراگیر شده است، نیاز به کیت‌های تشخیص وضعیت سلامتی و اندازه گیری پارامترهای بدن یک امر حیاتی شده است. ما به واسطه ی دانش برنامه نویسی و سنسورهای بیومتریک تا حدودی میتوانیم این نیاز را برطرف سازیم. با شیوع بیماری کرونا در جهان، یکی از علائم بارز وجو بیماری افزایش دمای بدن انسان و به اصطلاح تب بالا است که نشان دهنده ی این ویروس دردسر ساز می‌باشد. در ادامه با استفاده از سنسور ضد آب و کابلی DS18B20 دمای بدن را اندازه گیری کرده و بر روی نمایشگر نمایش خواهیم داد. به عبارتی یک کیت تشخیص کرونا یا همان تب سنج آردوینو می‌سازیم. در ادامه با مرجع تخصصی آردوینو Arduino به زبان فارسی، دیجی اسپارک همراه باشید.

 


سنسور اندازه گیری دما و تب سنج


سنسورهای دما این روزها نقش بسیار مهمی در اپلیکیشن ها دارند. از جمله کیت تب سنج کرونا، اندازه گیری دمای خانه ها، دپارتمان های آموزشی، کارخانه ها و حتی گلخانه ها پارامتر دما عنصر اصلی کنترل کیفیت و امنیت به حساب می‌آید. سنسورهای دما به چند بخش تقسیم می‌شود که ۴ مدل NTC، RTD، ترموکوپل و سمیکنداکتورها شناخته شده هستند. در یک محیط با توجه به نوع محیط، شرایط نویز پذیری، سرد و گرم بودن آن، با استفاده از سنسورهای دما کنترل کیفیت کار . عملکرد دستگاه ها بررسی خواهد شد. هر سنسور دارای پروتکل ارتباطی متفاوتی است و در انتخاب سنسور بایستی به این موارد دقت کرد. سنسورهای سری DHT در طرح و مدل های مختلفی وارد بازار شده است و عمده تفاوت آن ها در رنج اندازه گیری دمای محیط و یا اندازه گیری رطوبت می‌باشد. سنسور DS18B20 ضد آب بوده و با کابل PVC پوشانیده شده است و دما و رطوبت محیط را اندازه گیری می‌کند. از اینرو انتخاب مناسبی برای کیت تب سنج کرونا می‌باشد. هم ضد آب است و هم لمسی است. از اینرو برای تشخیص بیماری کرونا از طریق سنج تب مناسب خواهد بود.

به طور کلی سنسورهای دما به دو دسته تقسیم بندی می‌شود:

 

  • سنسورهای دماسنج تماسی

این سنسورها لازم است تا با جسم مورد نظر تماس فیزیکی داشته و با خاصیت رسانایی تغییرات دما را در هر لحظه پردازش می‌کند.

 

  • سنسورهای دماسنج غیر تماسی

این نوع سنسورها با استفاده از اشعه مادون قرمز و انتقال گرما تغییرات دما را اندازه گیری می‌کند.

کیت تب سنج تشخیص کرونا Cronavirus با آردوینو Arduino - دیجی اسپارک

در این آموزش می‌توانید از سنسور تماسی DS18B20 با خاصیت ضد آبی و کابل PVC و سنسور غیرتماسی MCU استفاده کنید. در ادامه از سنسور DS18B20 استفاده شده است.

 


وسایل مورد نیاز


برای اجرای پروژه به یک میکروکنتر نیاز خواهیم داشت که آردوینو Arduino با توجه به امکاناتی که هر یک از پین ها در اختیار ما می‌گذارد، بهترین انتخاب خواهد بود. پک کامل قطعات به کار رفته در این آموزش در لینک کیت تب سنج تماسی کرونا Corona Kit تب سنج Covid-19 به صورت یکجا قابل خرید است. اقلام تک به تک کیت تب سنج کرونا:

 


اتصالات کیت تشخیص کرونا


همانند تصویر زیر اتصالات سنسور DS18B20 و OLED به آردوینو UNO را انجام دهید. سنسور دماسنج مناسب کیت تب سنج کرونا می‌باشد.

 


کدنویسی تب سنج کرونا Arduino


کد آردوینو را کپی کرده و به نرم افزار آردوینو Arduino انتقال دهید. دقت کنید که این کدها در عملکرد کیت برنامه تب سنج کرونا بسیار اهمیت دارند. چناچه روش استفاده از این کدها را نمی‌دانید، کافیست به آموزش کار با برد آردوینو و نصب نرم افزار Arduino IDE مراجعه کنید.

محدودیت در دسترسی کامل به این مجموعه آموزش

 

دسترسی کامل به آموزش برای اعضای دیجی اسپارک امکان پذیر است. بخش اصلی آموزش شامل سورس کدهای توسعه داده شده توسط مهندس‌های دیجی اسپارک است. به همین دلیل این آموزش خاص و یکتاست. برای استفاده از آن بایستی عضویت تهیه کنید. تبادل نظر با کاربران و پرسش سوال رایگان است و میتوانید از بخش نظرات همین آموزش اقدام کنید.

 


کتابخانه‌های مورد نیاز تب سنج


جهت اجرای پروژه به شش کتابخانه نیاز داریم:

  • کتابخانه OneWire.h برای ارتباط 
  • کتابخانه DallasTemperature.h برای سنسور DS18B20
  • کتابخانه SPI.h
  • کتابخانه Wire.h
  • کتابخانه Adafruit_GFX.h برای نمایشگر OLED
  • کتابخانه Adafruit_SSD1306.h برای نمایشگر OLED با درایور SSD1306

یک به یک کتابخانه های مورد نیاز را از طریق منو نرم افزار آردوینو جست و جو و نصب کنید.

Sketch / Include Library / Manage Libraries

 

کیت تب سنج کرونا Cronavirus با آردوینو Arduino - دیجی اسپارک

فراخوانی سنسور DS18B20

سنسور DS18B20 با کتابخانه Dallas Temperature فعال می‌شود. توسط دستور زیر یک کامند جهت دریافت دیتا از پایه سنسور ارسال می‌شود:

.requestTemperatures();
#define ONE_WIRE_BUS 2
OneWire oneWire(ONE_WIRE_BUS);

DallasTemperature sensors(&oneWire);

void setup()   
{ 
 sensors.begin();
}

void loop() {
sensors.requestTemperatures();


if (sensors.getTempCByIndex(0) > 37) {



}

else if (sensors.getTempCByIndex(0) < 37)


}

 

فراخوانی دستورات OLED

جهت نمایش متن و کاراکترهای مورد نیاز دستورات زیر فراخوانی می‌شود. از یک هگز جهت نمایش آیکون دماسنج برای OLED استفاده شده است. که با دستور زیر فراخوانی می‌شود:

void drawBitmap(int16_t x, int16_t y, uint8_t *bitmap, int16_t w, int16_t h, uint16_t color);

سپس اندازه ی متن، رنگ نوشته و مکان نمای متن را در نمایشگر مشخص خواهیم کرد:

محدودیت در دسترسی کامل به این مجموعه آموزش

 

دسترسی کامل به آموزش برای اعضای دیجی اسپارک امکان پذیر است. بخش اصلی آموزش شامل سورس کدهای توسعه داده شده توسط مهندس‌های دیجی اسپارک است. به همین دلیل این آموزش خاص و یکتاست. برای استفاده از آن بایستی عضویت تهیه کنید. تبادل نظر با کاربران و پرسش سوال رایگان است و میتوانید از بخش نظرات همین آموزش اقدام کنید.

 

به همین ترتیب با اتصال تغذیه به آردوینو، سنسور فعال شده و سپس دمای اندازه گیری شده بر روی نمایشگر OLED نمایش داده می‌شود. برای تغدیه مدار میتوانید از آداپتور ۹ ولت ۱ آمپر و یا باتری ۹ ولت استفاده کنید.

کیت تشخیص کرونا با تب سنج آردوینو Arduino Fever Meter - دیجی اسپارک

چنانچه در مراحل راه اندازی و انجام این پروژه با مشکل مواجه شدید، بدون هیچ نگرانی در انتهای همین پست، به صورت ثبت نظر سوالتان را مطرح کنید. من در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ رفع مشکل شما را خواهم داد. همچنین اگر ایرادی در کدها و یا مراحل اجرایی وجود دارند می‌توانید از همین طریق اطلاع رسانی کنید.

 


پروژه و دریافت بن ارسال رایگان


برای دریافت بن خرید از دانشجو کیت، کاربران بایستی با استفاده از وسایل این آموزش، پروژه را اجرا کرده و یا حتی مدار جدیدی تعریف کنید. سپس از اجرای کار فیلم گرفته و در شبکه‌های اجتماعی از جمله آپارات و اینستگرام، با هشتگ‌های دیجی_اسپارک و دانشجوکیت  و digispark  و  daneshjookit منتشر کنند. سپس از طریق بخش نظرات در ادامه همین آموزش، جهت دریافت بن خرید ارسال رایگان به ارزش ۱۲۰۰۰ تومان از دانشجو کیت، لینک را زیر همین پست ارسال کنید. در پایان نظرات و پیشنهادات خود را با ما درمیان بگذارید و با اشتراک گذاری این آموزش در شبکه های اجتماعی , از وبسایت دیجی اسپارک حمایت کنید.

 

 

درباره نویسنده

پریسا پوربلورچیان

تولید کننده محتوا / کارشناس IOT

زندگی یعنی پژوهش و فهمیدن چیزی جدید

تلاشم بر این است تجربیاتم در زمینه IOT‌ را به بهترین شکل با شما در میان بگذارم.

تبادل نظر و رفع عیب با ثبت دیدگاه

۱۰۴ دیدگاه

  • سلام من خیلی علاقمندم یکی از این تب سنج ها را داشته باشم امکان دارد کمک کنید

    • با سلام
      در این خصوص لینک کالاهای ساخت این کیت در متن آموزش ضمیمه شده است و کافیست با کلیک بر روی هر لینک به فروشگاه ارجاع داده شده و میتوانید خرید کنید.
      روش ساخت و اجرا در متن آموزش کامل نوشته شده است. بررسی و در صورت هرگونه سوال و ابهام از همین طریق بپرسید.

    • سلام من موقعی که کد if رو مینویسم روی قسمت کلوشه اخر با tquesttemperatures ارور میده لطفا راهنمایی کنین ممنونم

  • سلام یه سوال داشتم ایا بعد از پروگرام کردن اردینو میتونیم ایسی را از روی ان در بیاوریم و روی بردی که خودم طراحی کردم مثل تایمر یا طب سنج کرونا وصل کنم چطوری

    • با سلام
      خیر این مورد امکان پذیر نمی‌باشد و تا به حال توسط بنده تست نشده است.

  • سلام خسته نباشید میخواستم بدونم خرید بالا ۵۰ تومان ارسال رایگان است؟چون در دانشجو کیت نوشته شده بالای ۵۰ تومان خرید ارسال رایگان در سرتاسر کشور.. یا کلا خرید بالای ۱۰۰ یا بیشتر این امکان وجود داره؟

    • با سلام
      با آرزوی سلامتی و موفقیت در سال جدید، جهت دریافت بن خرید ارسال رایگان لینک زیر را مطالعه کنید و پس از آن جهت دریافت کد اقدام نمایید.
      دریافت بن خرید

      • سلام ان شاالله همچنین با ارزوی سلامتی و موفقیت برای شما در سال جدید و ان شاءالله در سالهای اینده..من لینک رو در قسمت مربوطه خیلی وقته فرستادم چند روز گذشته اما هنوز بن دریافت نکردم به همین دلیل هنوز مراحل خرید و پرداخت رو انجام ندادم..

      • سلام همینطور شما من دیروز پیام گذاشتم اما الان دیدم ثبت نشده..من چند روز هست که لینک رو به قسمت مربوطه فرستادم اما جواب نگرفتم و منتظر جواب هستم تا خریدم رو انجام بدم

          • سلام با تشکر هز مطاب بسیار جالبتان
            خانم مهندس عزیز سوالی داشتم مبنی بر اینکه ایا نرم افزارbody temprature
            که در فضای مجازی به عنوان تب سنج لمسی منتشر شده است مورد تایید حضرتعالی هست یا خیر؟ سپاس از توجهتان

            • با سلام
              در خصوص اندازه گیری دما نیازمند سنسور مربوطه هستیم و اپلیکشن ها بایستی بررسی و دقت آن ها سنجیده شود که توسط بنده تست نشده است.

  • با سلام و عرض خسته نباشید من یه سوال مهمی دارم این برنامه که بالا ذکر شده است برنامه کامل این پروژه یا نه.یعنی ما با این برنامه میتونیم این پروژه رو جلو ببریم.

    • با سلام
      خیر،جهت دسترسی به کدهای کامل پروژه بایستی اشتراک تهیه کنید و پس از آن تمامی کدها برای شما نمایش داده خواهد شد.
      خرید اشتراک

  • سلام خانم مهندس
    از مطالبی که گذاشتید بسیار سپاسگزارم . اداره ما یک دستگاه دماسنج غیرتماسی مادن قرمز دارد که شبیه همون دماسنجهایی است که تلویزیون در فرودگاهها نشون میده ولی سایزش کمی بزرگتر هست . من یکبار امتحان کردم اعدادش زیر ۳۴ و ۳۵ درجه است . بنظر شما قابل استفاده برای تب سنجی هست یا خیر؟

    • با سلام
      هر دماسنجی یک کاربردی دارد و بسته به نوع سنسور مورد استفاده کارآیی آن متفاوت است. بایستی مدل آن را بررسی نمایید.

  • با سلام
    آموزشتون فوق العاده بود، من این وسایل را میتونم به صورت پک تهیه کنم؟

  • سلام
    تشکر بابت این آموزش عالی، بجز این سنسور دما از چه سنسورهایی میشه برای تشخیص کرونا استفاده کرد؟

  • با سلام و عرض ادب
    آیا این تب سنج ها خروجی هم میدهند
    منظورم اینه که مثلا اگر تب فرد بالای ۳۷ درجه بود یک آلارم به ما بدهد(یک سوییچ بدهد)
    آیا این امکان وجود دارد؟؟

    • با سلام
      بله میتوانید از رله برای خروجی استفاده کرده و آلارم مورد نظر را اتصال دهید.

  • با سلام و عرض ادب
    میخواستم بدونم کیت های تب سنج امکان دادن خروجی در یک دمای مشخص را دارند؟
    یعنی اگر تب سنجی صورت گرفت و تب بالای ۳۷ درجه بود ایا این امکان وجود دارد که یک آلارم(سوییچ) داشته باشیم ؟
    ممنون

  • خانم عزیز این چه عنوانی یست “کیت تشخیص کرونا؟؟؟!!” یه برد معمولی میکروکنترلر با سنسور دما شده کیت کرونا ؟؟؟ یه راه دیگه برای پولدارشدن پیدا کنید

    • با سلام
      از توجه شما ممنونم. با توجه به اینکه فعالیت سایت در حیطه الکترونیک است، این کیت قابلیت اندازه گیری دمای بدن به صورت یک کیت شخصی را دارد.
      موفق باشید.

  • سلام
    بنده سنسور DS18B20 را تهیه کردم منتهی این سه تا سیم رنگی زرد و قرمز و سیاه داره
    این کدوم VCC و GND و DETA هستش؟

    همچنین در oled پایه های VCC و SCL وجود نداشت،ایا این ها همون پایه های VDD و SCK هستش؟

    • با سلام
      در سنسور دما سیم زرد رنگ پایه دیتا است که در مسیر مقاومت و پایه دیجیتال آردوینو قرار می‌گیرد. سیم قرمز پایه VCC تغذیه ۵ ولت است که به پایه ۵ ولت آردوینو متصل شده و سیم مشکی پایه GND است که به پایه GND آردوینو متصل می‌شود. در OLED هم بله همان پایه ها هستند.

  • این کد چند بخش کد هارو گشت سر هم تو اردینو کپی پست کنیم حله؟؟؟؟
    اخه من این کارو میکنم جواب نمیده
    ارور میده
    با اینکه همه کتابخونه هارو نصب کردم

      • من کدهارو به ترتیب زدم
        اول بخش کدهای “کدنویسی تب سنج کرونا Arduino” رو دم
        بعدش کدهای بخش “فراخوانی سنسور DS”
        و بعدش کدهای بخش فراخوانی”OLED” رو زدم

        اوش خطای زیر رو میگیره:
        http://s4.picofile.com/file/8396864126/1.jpg

        و وقتی” . ” رو حذف میکنم این پیام رو میده
        http://s4.picofile.com/file/8396864142/2.jpg

        • با سلام
          کدهای تحلیل فقط بخشی از کدهای برنامه هستند که به صورت جداگانه تحلیل شده است. بایستی کد اصلی را که تحت عنوان کدنویسی تب سنج کرونا Arduino در متن قرار گرفته شده است را استفاده کنید.

          • پس فقط کد های قسمت اول رو قرار بدیم؟
            یعنی کدهای “کدنویسی تب سنج کرونا Arduino”؟؟؟؟؟

            • با سلام
              بله همانطور که در متن نوشته شده است، دو قسمت کد به صورت جداگانه تحلیل شده است. بایستی آموزش را کامل مطالعه کنید.

  • سلام

    من اینو کار کردم منتهی همیشه دما رو -۱۲۷ نشون میده
    علتش چی میتونه باشه؟

  • سلام من سنور غیرتماسی mlx خریدم از فاصله خیلی کمی دما اندازه می گیره فاصله زیاد می شه کاربرد ندارده چکار کنم که بتونم از فاصله زیاد دما اندازه بگیرم مثلا دومتری

    • با سلام
      کاربر گرامی سوال شما مرتبط با این آموزش نیست. ولی میتوانید درخواستتان را در پست مرتبط با سنسور MLX ارسال کنید. چنانچه دیگر کاربران در این خصوص اطلاعی داشته باشند به شما راهنمایی خواهند کرد.

    • با سلام
      در این خصوص کالیبره کردن سنسور نیاز به اندازه گیری دمای خام حد بالا، دمای خام حد پایین و دمای مرجع بالا و پایین خواهید داشت که با استفاده از فرمول زیر میتوانید دمای مناسب اندازه گیری شده را تعیین کنید. دقت داشته باشید اینکار نیاز به دانش برنامه نویسی و تحلیل و بررسی خواهد داشت.
      در ادامه یک نمونه ضمیمه شده است.
      float RawHigh = 99.6;
      float RawLow = 0.5;
      float ReferenceHigh = 99.9;
      float ReferenceLow = 0;
      float RawRange = RawHigh – RawLow;
      float ReferenceRange = ReferenceHigh – ReferenceLow;

      float CorrectedValue = (((RawValue – RawLow) * ReferenceRange) / RawRange) + ReferenceLow;

  • سلام
    include SPI.h
    include Adafruit_GFX.h
    خط ۱۱ تا ۴۴
    این سه تا چه کاری توی برنامه ایجاد میکنن ؟
    و اینکه سنسور دمایی که از دیجی گرفتم خروجی سه تا کابلش سیم رشته ای هست و نری نداره
    چجوری ازش استفاده کنم روی برد بورد ؟

    • با سلام
      این دو کتابخانه جهت فراخوانی پروتکل SPI و فعال شدن نمایشگر oled فراخوانی شده است.
      در خط ۱۱ تا ۴۴ از یک هگز جهت نمایش آیکون دماسنج برای OLED استفاده شده است.
      سنسور DS18B20 دارای سه پایه است که به دلخواه میتوانید به آن پین هدر لحیم کرده و اتصال دهید.

  • توی عکس مدار بسته شده مقاومت هست ؟
    به چه علت هست و چند اهم هست و کجای مدار باید استفاده کنبم ؟

    • با سلام
      جهت دریافت دیتا از سنسور از مقاومت ۴٫۷ کیلو اهم استفاده شده است که بین پایه دیتا و پایه VCC قرار میگیرد.

  • سلام و خسته نباشید
    من تمام اتصالات رو کامل انجام دادم و کد رو هم کپی کردم و مشکلی نبود.
    سنسور را هم به پین هدر لحیم کردم و به برد زدم ولی همچنان عدد منفی ۱۲۷ نمایش داده می شود.
    چه کار کنم؟

  • سلام و خسته نباشید
    من تمام اتصالات رو کامل انجام دادم و کد رو هم کپی کردم و مشکلی نبود.
    سنسور را هم به پین هدر لحیم کردم و به برد زدم ولی همچنان عدد منفی ۱۲۷ نمایش داده می شود.
    چه کار کنم؟
    ————
    سنسور به این صورت وصل شده ، سیم مشکی به زمین
    سیم زرد به پایه ۲ دیجیتال
    سیم قرمز به ۵ ولت برد
    ولی باز هم کار نمیکنه ، آیا باید مقاومت هم وصل بشه ؟
    مقاومت به کدوم پایه باید وصل بشه؟

    • با سلام
      بله از مقاومت ۴٫۷ کیلو که در کیت قرار گرفته شده است، استفاده کنید.
      مقاومت از یک طرف به پایه VCC و از طرف دیگر به پایه دیجیتال زرد رنگ متصل باشد. سپس طبق آموزش به پایه های آردوینو متصل کنید.

  • سلام خسته نباشید ببخشید این ارور ها رو در اردویینو برای کد تب سنج چطوری برطرف کنم؟

    sketch_sep06a:128:1: error: expected unqualified-id before numeric constant

    • با سلام
      به نظر میرسد هیچ یک از کتابخانه ها نصب نشده است. همچنین آیا کد کامل کپی شده است؟ کد اصلی برنامه ۱۲۶ خط است.

  • Arduino: 1.8.13 (Windows 8.1), Board: “Arduino Uno”

    sketch_sep06a:128:1: error: expected unqualified-id before numeric constant

    ۱

    ^

    sketch_sep06a:262:16: error: redefinition of ‘OneWire oneWire’

    OneWire oneWire(ONE_WIRE_BUS);

    ^

    C:\Users\novinrayaneh\Documents\Arduino\sketch_sep06a\sketch_sep06a.ino:10:9: note: ‘OneWire oneWire’ previously declared here

    OneWire oneWire(ONE_WIRE_BUS);

    ^~~~~~~

    sketch_sep06a:264:41: error: redefinition of ‘const unsigned char Logo []’

    static const unsigned char PROGMEM Logo[] = //128×64 bitmap

    ^

    C:\Users\novinrayaneh\Documents\Arduino\sketch_sep06a\sketch_sep06a.ino:12:36: note: ‘const unsigned char Logo [512]’ previously defined here

    static const unsigned char PROGMEM Logo[] = //128×64 bitmap

    ^~~~

    sketch_sep06a:299:26: error: redefinition of ‘DallasTemperature sensors’

    DallasTemperature sensors(&oneWire);

    ^

    C:\Users\novinrayaneh\Documents\Arduino\sketch_sep06a\sketch_sep06a.ino:47:19: note: ‘DallasTemperature sensors’ previously declared here

    DallasTemperature sensors(&oneWire);

    ^~~~~~~

    C:\Users\novinrayaneh\Documents\Arduino\sketch_sep06a\sketch_sep06a.ino: In function ‘void setup()’:

    sketch_sep06a:300:6: error: redefinition of ‘void setup()’

    void setup()

    ^~~~~

    C:\Users\novinrayaneh\Documents\Arduino\sketch_sep06a\sketch_sep06a.ino:48:6: note: ‘void setup()’ previously defined here

    void setup()

    ^~~~~

    C:\Users\novinrayaneh\Documents\Arduino\sketch_sep06a\sketch_sep06a.ino: In function ‘void loop()’:

    sketch_sep06a:308:6: error: redefinition of ‘void loop()’

    void loop() {

    ^~~~

    C:\Users\novinrayaneh\Documents\Arduino\sketch_sep06a\sketch_sep06a.ino:56:6: note: ‘void loop()’ previously defined here

    void loop() {

    ^~~~

    Multiple libraries were found for “Adafruit_SSD1306.h”

    Used: C:\Users\novinrayaneh\Documents\Arduino\libraries\Adafruit_SSD1306

    Not used: C:\Users\novinrayaneh\Documents\Arduino\libraries\Adafruit_SSD1306_Wemos_Mini_OLED

    Multiple libraries were found for “OneWire.h”

    Used: C:\Users\novinrayaneh\Documents\Arduino\libraries\OneWire

    Not used: C:\Users\novinrayaneh\Documents\Arduino\libraries\MAX31850_OneWire

    exit status 1

    expected unqualified-id before numeric constant

    Invalid library found in C:\Users\novinrayaneh\Documents\Arduino\libraries\ExtendedTouchEvent: no headers files (.h) found in C:\Users\novinrayaneh\Documents\Arduino\libraries\ExtendedTouchEvent\src

    This report would have more information with
    “Show verbose output during compilation”
    option enabled in File -> Preferences.

    • با سلام
      کد اصلی را به برنامه انتقال داده و از نصب تمامی کتابخانه ها اطمینان کامل کسب کنید.

      • سلام. وقتتون بخیر. من قطعاتو سفارش دادم از دانشجو کیت. ولی برای سنسور دما سنج DS18B20 فقط یک کابل مشکی رنگ برام فرستادن. الان تو آموزش خوندم که باید اتصالات سنسورشو به برد آردوینو متصل کرد. تو تصاویر خودتون یه سنسور قرمز رنگ وجود داره. همونو هم باید تهیه کنم؟؟؟ اسم دقیقش چیه

        • با سلام
          سنسور DS18b20 در تصاویر مشخص است. یک سنسور همراه با کابل که سر سنسور نقره ای رنگ است و دارای روکش ضد آب مشکی رنگ است. در انتهای کابل سه کابل با رنگ متفاوت قرار گرفته شده است.
          سیم زرد رنگ همراه با یک مقاومت ۴٫۷ کیلو به یکی از پایه های دیجیتال وصل می‌شود. سیم قرمز رنگ به VCC و سیم مشکی به GND وصل می‌شود.

    • با سلام
      در این خصوص اتصالات را بررسی کنید. یک سر مقاومت در مسیر پایه VCC سنسور و سر دیگر مقاومت در مسیر پایه ی دیتا یا زرد رنگ سنسور بایستی باشد. سپس پایه دیتا را به پایه ۲ دیجیتال برد آردوینو و پایهVCC را به ولت اتصال دهید.

  • سلام
    من وسایل لازم این پروژه را از سایت دانشجو کیت تهیه کردم.
    شامل : نمایشگر OLED و مقاومت ۴٫۷کیلو و برد آردوینو و سنسورDS18B20 و سیم های مورد نیاز.
    برای ساخت این پروژه آیا باید اکانت خرید ؟
    و آیا کل آموزش شامل نحوه اتصالات و سیم بندی مدار و کد ها در اشتراک خریداری شده نمایش داده میشوند؟
    چون در مطالبی که بالا نوشتین نه اتصلات مدار مشخص هست نه کد ها کامل اند.
    در ضمن صفحه نمایش oled که من خریده ۴ پایه دارد شامل GND-VCC-SCL-SDA هستش.
    این لینک مشخصات oled از سایت دانشجو کیت هستش .

    https://daneshjookit.com/module/dispay/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-oled-lcd/1735-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-oled-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%DA%A9%D9%84-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7%DB%8C-i2c-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1-ssd1306.html?_pcnocache=1600544920659

    اتصلات و کد هایی که نوشته شده برای این نوع از صفحه نمایش نوشته شده؟ و آیا مناسب این نوع صفحه نمایش هستش؟

    سپاس

    • با سلام
      بله این آموزش زیر لایه اشتراک است و با خرید اشتراک به کدها دسترسی پیدا خواهید کرد. نحوه ی اتصال در جدول مربوطه قرار گرفته شده است. همچنین تمامی OLED ها یکسان است و رابط آن I2C است که در این آموزش هم از همین مدل استفاد شده است.

  • سلام
    من اشتراک یکماهه خریداری کردم ولی هنوزنمیتونم به کد ها دسترسی داشته باشم . لطفا راهنمایی کنید .
    انتقاد: خیلی سایتتون پیچیده و درهم هستش و کاربر گم میشه توی دریای لینک ها و منو ها!

    • با سلام
      کاربر گرامی در این خصوص اشتراک ۱ ماهه غیرفعال است و میتوانید از دیگر اشتراک ها استفاده کنید. پس از تهیه اشتراک کد برای شما نمایش داده خواهد شد.

      • سلام خانوم مهندس بببخشید کد دستور فراخوانی OLED و سنسورDS18B20 را باید پشت کد اصلی
        که ۱۲۷ خط هست بنویسم یا صفحه ی جدا باز کنم و اپلود کنم تو اردینو؟

        • با سلام
          این کدها برای تحلیل نوشته شده است و کد اکامل برنامه در متن آموزش نوشته شده است.
          کدهایی که به آن اشاره کردید، برای یادگیری بیشتر تحلیل و بررسی شده است.

    • با سلام
      لطفا ارور را کامل کپی کنید. کتابخانه ی onewire به صورت پیش فرض وجود دارد.

    • با سلام
      لطفا ارور را کامل کپی کنید. کتابخانه ی onewire به صورت پیش فرض وجود دارد.

  • سلام وقتتون بخیر. ببخشید راجب نصب کتابخانه ها ، برای مورد های Wire.h و spi.h توضیحاته بیشتری میشه بدید ؟ من وقتی سرچشون میزنم دقیق خود اینارو نمیاره و نتایج متعددی رو نشون میده. اگر لطف کنید دقیقشونو بگید یا توضیحاتشونو

    • با سلام
      کتابخانه Wire ارتباط I2c, TWI را برقرار می‌کند. کتابخانه SPI هم از نامش مشخص است برای برقراری و ارتباط با پروتکل SPI در برنامه فراخوانی می‌شود. اگر بخواهید از دیوایس هایی با پشتیبانی از پروتکل های I2C, SPI, TWI استفاده کنید، بایستی این کتابخانه ها را در برنامه فراخوانی کنید.