آموزش رزبری پای رزبری پای پروسسینگ Processing پروژه رزبری پای

مقدمه‌ای بر processing برد رزبری پای Raspberry Pi

نوشته شده توسط اروند طباطبایی

processing یک محیط توسعه متن باز و همچنین زبان برنامه نویسی متن بازی است که برای یادگیری کد زدن نوشته شده است. از آنجایی که این زبان بسیار انعطاف پذیر و قوی است به همین دلیل به صورت گسترده ای در قلمرو هنر و موارد بصری استفاده میشود. Processing توسط ben fry و casey reas در سال ۲۰۰۱ ساخته شده است. با کمک توسعه دهندگان معروف دیگر این پروژه دارای تیمی قوی شد که هم‌اکنون بسیار پرکاربرد است و برای آموزش‌های ابتدایی زبان processing کاربرد بسیاری دارد. این پروژه پشتیبانی رزبری پای را نیز بر عهده گرفته است و از کتابخانه‌های Gpio نیز پشتیبانی میکند.

در این سری مقاله های  processing موارد زیر را خواهیم آموخت :

– نحوه دانلود و نصب processing

– نحوه کشیدن گرافیک های ساده و استفاده از توابع

– واکنش دادن به ورودی های موس

– کنترل کردن خروجی ها Gpio همانند LED ها

– نحوه گوش دادن به ورودی های Gpio مانند کلید های فیزیکی و سوئیچ ها

چیزهایی که نیاز داریم :

سخت افزار

یک عدد LED و موارد گفته شده در عکس زیر

2
نرم‌افزار

تنهای جیزی که نیاز داریم یک sd به روز است که در آن ایمیج رزبین نصب شده باشد و همچنین برنامه processing نیز در آن موجود باشد. در صورت نصب نبودن این برنامه میتوانید نحوه نصب و اضافه کردن کتابخانه‌های آن را در اینترنت جست‌و‌جو کرده و و پیدا کنید.

شروع کنید!

launch-processing-in-raspberry-pi

Processing به صورت کامل در مورد استفاده از کد برای کشیدن شکل‌های مختلف روی صفحه است. با این حال این زبان قابلیت‌های بسیار بیشتری از چی ی که ذکر کردیم دارد اما در آموزش‌ی که در بخش‌های بعدی برای شما ارائه خواهد شد تمرکز خود را بر روی کشیدن شکل‌ها و طراحی خواهیم گذاشت. برای شروع processing بر روی منو کلیک کرده و سپس programming را انتخاب کنید و در آن برنامه processing را باز کنید

در قسمت بعد اولین طرح خود را خواهیم کشید و همچنین در مورد طراحی اشکال مختلف و رنگ‌ها صحبت خواهیم کرد.

درباره نویسنده

اروند طباطبایی

بنیانگذار دیجی اسپارک: اولین مرجع تخصصی امبدد سیستم به زبان فارسی / کارشناس سئو و تولید محتوا

هرچه می آموزم میبینم که خیلی کم آموختم. علاقه به رباتیک و تکنولوژی دارم. امیدوارم بتونم دانشی را که آموخته‌ام، به روش‌های مختلفی به کاربران علاقمند منتقل کنم.

تبادل نظر و رفع عیب با ثبت دیدگاه