آردوینو سرگرمی پروژه های آردوینو

روشن کردن چراغ با دست زدن با ماژول میکروفن خازنی Clap Lamp Arduino

Clap-Lamp-Arduino--Digispark
نوشته شده توسط آرش کدخدایی

فرمان دادن به اشیا جز با علم الکترونیک امکان پذیر نمی‌باشد. امروزه با وجود امبدد سیستم‌ها از جمله برد آردوینو Arduino این موضوع به سادگی قابل اجراست. کافیست کدهای کامپیوتری را به برد امبدد اضافه کنیم و تمام. در این آموزش قصد داریم یک چراغ را با استفاده از دست زدن روشن کنیم. در ادامه با مرجع تخصصی آردوینو به زبان فارسی، دیجی اسپارک همراه باشید.

 

برای این کار به ماژول میکروفن خازنی نیاز داریم. ماژول میکروفن خازنی با مولتی ترن Microphone دارای خروجی آنالوگ و دیجیتال می‌باشد. پایه AO خروجی آنالوگ و همزمان صدای میکروفن می‌باشد. خروجی DO برای زمانی است که شدت صدا به یک آستانه خاصی برسد. که این هم با استفاده از مولتی ترن روی ماژول قابل تنظیم است. مولتی ترن ماژول را طوری تنظیم میکنیم که با دست زدن خروجی DO فعال شود.

 

اتصالات مدار Clap Lamp

ماژول میکروفن خازنی دارای ۴ پایه می‌باشد. در این آموزش از ۳ پایه آن استفاده می‌کنیم. پایه‌های G و + برای تغذیه هستند و به زمین و ۳٫۳ ولت آردوینو پرو مینی Pro mini متصل می‌شوند. مدار پین DO ماژول میکروفن را به پین ۸ و سر مثبت ال ای دی را به ۹ متصل کرده ایم.

آموزش روشن کردن چراغ با دست زدن توسط ماژول میکروفن خازنی و آردوینو - دیجی اسپارک

 

وسایل مورد نیاز آموزش ماژول میکروفن

 

کد آردوینو Clap Lamp

//تعریف پین ها
#define sensorPin 8
#define ledPin 9

int led=0;
unsigned long currentMillis,sec;

void setup () {
  pinMode (ledPin, OUTPUT);
  Serial.begin (9600);
}
 
void loop () {
  //شرط فعال شدن ماژول برای دفعه اول
  if (digitalRead(sensorPin) == 1){
    delay(10);
    Serial.println("first time!");
    currentMillis = millis();
    sec = millis();
    //منتظر برای دو ثانیه
    while (sec - currentMillis < 2000){
      //شرط فعال شدن ماژول برای دفعه دوم
      if (digitalRead(sensorPin) == 1){
        Serial.println("second time!");
        digitalWrite(ledPin, led=!led);
        delay(10);
        break;
      }
      sec = millis();
    }
  }
}

حالا با زدن دست با فاصله زمانی کمتر از ۲ ثانیه چراغ روشن یا خاموش میشود! همچنین میتوانید به جای ال ای دی از رله استفاده کنید و هر وسیله ای را کنترل کنید.

 

چنانچه در مراحل راه اندازی و انجام این پروژه با مشکل مواجه شدید، بدون هیچ نگرانی در انتهای همین پست، به صورت ثبت نظر سوالتان را مطرح کنید. من در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ رفع مشکل شما را خواهم داد. همچنین اگر ایرادی در کدها و یا مراحل اجرایی وجود دارند می‌توانید از همین طریق اطلاع رسانی کنید.

 

پروژه

برای دریافت بن خرید از دانشجو کیت، کاربران بایستی با استفاده از وسایل این آموزش، پروژه را اجرا کرده و یا حتی مدار جدیدی تعریف کنید. سپس از اجرای کار فیلم گرفته و در شبکه‌های اجتماعی از جمله آپارات و اینستگرام، با هشتگ‌های دیجی_اسپارک و دانشجوکیت  و digispark  و  daneshjookit منتشر کنند. سپس از طریق بخش نظرات در ادامه همین آموزش، جهت دریافت بن خرید ارسال رایگان به ارزش ۱۰۳۰۰ تومان از دانشجو کیت، لینک را زیر همین پست ارسال کنید.

 

در پایان نظرات و پیشنهادات خود را با ما درمیان بگذارید و با اشتراک گذاری این آموزش در شبکه های اجتماعی , از وبسایت دیجی اسپارک حمایت کنید.

 

درباره نویسنده

آرش کدخدایی

یک تازه کار علاقه مند به تکنولوژی :)

تبادل نظر و رفع عیب با ثبت دیدگاه

۶۰ دیدگاه