در آموزش خواندن تگ RFID با ماژول RC522 به معرفی تگ RFID و نحوهی خواندن کد تگ پرداختیم. توسط تگهای RFID با تعریف کد خواندن تگ، به هر یک از تگ های مورد نظر خود یک کد اختصاص میدهیم. این تکنولوژی در بسیاری از ادارات و فروشگاههای بزرگ به کار برده شده است تمامی کالاها دارای یک تگ RFID به صورت برچسب بر روی آن هستد. این کدها در سیستم اصلی تعریف شدهاند. با خواندن هر یک از تگها توسط سیستم، اجازه خروج کالا از فروشگاه داده خواهد شد. بدیهی است زمانیکه کالا بدون شناسایی از در ورود و خروج فروشگاه خارج شود، سیستم هشدار فعال خواهد شد. پس در ابتدا تعریف تگ از اهمیت ویژهای برخوردار است که در آموزش گفته شده کامل به اجرای آن پرداخته شده است. در ادامه با آموزش ساخت دربازکن RFID و ماژول RC522 با مرجع تخصصی آردوینو به زبان فارسی، دیجی اسپارک همراه باشید.
ماژول RFID RC522
RFID مخفف Radio frequency identification میباشد. این ماژول دارای ۸ پایه برای برقراری ارتباط با برد آردوینو Arduino است. فرکانس کاری ماژول RFID در باند ۱۳٫۵۶ مگاهرتز میباشد. ولتاژ کاری آن ۳٫۳ ولت بوده و جریان آن بین ۱۳ تا ۲۶ میلی آمپر است. پروتکل ارتباطی SPI و ماکزیمم سرعت آن ۱۰Mbit/S میباشد. قبلا در پست MRFC522 ماژول RFID آردوینو بخش اول به بررسی کامل این ماژول پرداختهایم در آموزش بخش سوم RFID ورود به سیستم با مستر کارت Master Card را توضیح دادیم. طراحی یک سیستم Door Lock بر پایه مستر کارت Master Card است. مستر کارت Master Card در واقع کارت تشخیص ارشد است. با تعریف یک کارت RFID به عنوان مستر کارت، تمامی کارتها و تگها به عنوان زیر شاخه آن قرار گرفته میشود. در نهایت تخصیص ورود و عدم ورود هر یک از آن ها توسط Master Card مشخص خواهد شد. مستر کارت در پروژه دربازکن RFID توسط ماژول RC522 مشخص میشود. همانطور که از نام مستر کارت مشخص است، کارت ارشد همانند پروگرامر عمل کرده و قادر به معرفی کارتهای زیر شاخه میباشد. با تعریف مستر کارت، میتوان دسترسی برای تگهای دیگر را تعریف و یا از حافظه حذف کرد.
عملکرد RFID وابسته به دو دستگاه تگ و کارتخوان است که جهت برقراری ارتباط بین یکدیگر از امواج رادیویی استفاده میکنند. سیستم های RFID از سیگنال های الکترونیکی و الکترومغناطیسی برای خواندن و نوشتن داده ها بدون تماس بهره میبرند. سیستم RFID شامل تگ ( تراشه و آنتن ) و یک ریدر است. عملکرد این سیستم به گونه ای است که ریدر امواج الکترومغناطیسی را ارسال کرده و زمانی که تگ امواج را دریافت میکند، به آن ها پاسخ میدهد و سپس اطلاعات را به سمت ریدر ارسال میکند.
تگ RFID
وظیفهی یک تگ ذخیره اطلاعات و ارسال آن به ریدر است. در ساده ترین حالت ممکن یک تگ RFID شامل یک چیپ . یک آنتن میباشد که در یک کالا در کنار یکدیگر قرار میگیرند. برچسب های RFID هر کدام دارای یک کد منحصر به فرد میباشند. به طوریکه هیچ دو برچسبی در دنیا تولید نخواهد شد که کد ID یکسانی داشته باشند و تمامی تولیدکنندگان تگ TAG تحت نظر انجمن بین المللی مبادرت به ثبت آن ها میکنند.
تراشه CHIP
جنس چیپ معمولا از سیلیکون است و اطلاعاتی از محصول یا شی که بر روی آن تگ متصل شده است، وجود دارد. چیپ ها دارای دو نوع حافظه فقط خواندنی و یا خواندن و نوشتن به منظور ذخیره و بازیابی اطلاعات هستند.
آنتن ANTENNA
آنتن به چیپ متصل است که به واسطه آن یک فرستنده گیرنده رادیویی را ایجاد کرده و وظیفه ی انتقال اطلاعات بین تگ و ریدر را برعهده دارد.
تکنولوژی RFID
ماژول کارت خوان RFID RC522 قابلیت خواندن و نوشتن تگ های RFID دارد. فرکانس کاری این ماژول در محدوده ۱۳٫۵۶ مگاهرتز است. ولتاژ کاری این ماژول ۳٫۳ ولت بوده و جریان کاری آن بین ۱۳ تا ۲۶ میلی آمپر است. پروتکل ارتباطی ماژول SPI است و ماکزیمم سرعت انتقال دیتا ۱۰مگابیت بر ثانیه است.
- ولتاژ مصرفی بین ۲٫۵ تا ۳٫۳ ولت
- جریان مصرفی بهینه و کم
- دارای یک بافر ۶۴ بیتی همراه با ساختمان دیتا FIFO برای دریافت و ارسال اطلاعات
- دارای مد کاری وقفه برای پردازش سریع اطلاعات
- پشتیبانی از سه پروتکل I2C, SPI,SERIALUART
بررسی پایه های RFID RC522
ماژول RFID RC522 دارای ۸ پین می باشد.
- پین SDA Data line است.
- پینSCK serial clock است.
- پین MOSI Master out slave in است.
- پین MISO Master in slave out است.
- پین RST RESET است.
- پین GND برای اتصال زمین است.
- پین VCC برای تغذیه است.
هدف پروژه دربازکن RFID
در این آموزش یک مدار دربازکن RFID از طریق RC522 طراحی میکنیم. با انتساب یک کارت به عنوان کارت ارشد Master Card، تگهای زیر شاخه را تعریف خواهیم کرد. تعداد تگهای مورد استفاده کاملا دلخواه است. با تعریف کارت و تگ RFID، پس از شناسایی تگ اجازه ورود به تگ صادر شده و سپس به رله فرمان ارسال خواهد شد. در خروجی رله Relay از یک قفل زبانه دار استفاده میکنیم تا مدار به صورت کامل شبیه سازی شود. به صورت پیش فرض قفل در ابتدا به صورت Lock است. با نزدیک کردن تگ RFID به ماژول RC522 در مدار دربازکن RFID قفل باز Unlock شده و اجازه ورود داده میشود. در ادامه به بررسی کامل پروژه میپردازیم.
اتصالات دربازکن RFID آردوینو
ماژول کارت خوان RFID دارای ۸ پایه VCC, RST, GND, IRQ, MISCO, MOSI, SCK, SDA است. نحوهی اتصال پایه های RFID را در سه مدل آردوینو Arduino بررسی خواهیم کرد.
اتصال RFID به برد آردوینو Arduino UNO و برد آردوینو Arduino NANO
- پایه SDA را به پایه ۱۰ دیجیتال آردوینو Arduino اتصال دهید.
- پایه SCK را به پایه ۱۳ دیجیتال آردوینو Arduino اتصال دهید.
- پایه MOSI را به پایه ۱۱ دیجیتال آردوینو Arduino اتصال دهید.
- پایه MISO را به پایه ۱۲ دیجیتال آردوینو Arduino اتصال دهید.
- پایه RST را به پایه ۹ دیجیتال آردوینو Arduino اتصال دهید.
- پایه GND را به پایه GND آردوینو Arduino اتصال دهید.
- پایه VCC را به پایه ۳٫۳ ولت آردوینو Arduino اتصال دهید.
اتصال RFID به برد آردوینو Arduino Mega2560
- پایه SDA را به پایه ۹ دیجیتال آردوینو Arduino Mega2560 اتصال دهید.
- پایه SCK را به پایه ۵۲ دیجیتال آردوینو Arduino Mega2560 اتصال دهید.
- پایه MOSI را به پایه ۵۱ دیجیتال آردوینو Arduino Mega2560 اتصال دهید.
- پایه MISO را به پایه ۵۰ دیجیتال آردوینو Arduino Mega2560 اتصال دهید.
- پایه RST را به پایه ۸ دیجیتال آردوینو Arduino Mega2560 اتصال دهید.
- پایه GND را به پایه GND آردوینو Arduino Mega2560 اتصال دهید.
- پایه VCC را به پایه ۳٫۳ ولت آردوینو Arduino Mega2560 اتصال دهید.
اتصال ال ای دی دربازکن RFID
- ال ای دی آبی را به پایه ۵ دیجیتال آردوینو اتصال دهید.
- ال ای دی سبز را به پایه ۶ دیجیتال آردوینو اتصال دهید.
- ال ای دی قرمز را به پایه ۷ دیجیتال آردوینو اتصال دهید.
کتابخانه RFID آردوینو
فراخوانی کتابخانه آردوینو
در این آموزش برای اجرای کدها نیاز به فراخوانی چند کتابخانه داریم. کتابخانه EEPROM از مهمترین موارد این آموزش را فراخوانی میکنیم. تمامی اطلاعات در حافظه EEPROM ذخیره میشود. از آنجایی که تمامی تگها توسط RFID خوانده شده و سپس رایت میشود، باید در حافظه ذخیره شود. کتابخانه EEPROM در لیست کتابخانههای Arduino به صورت پیش فرض قرار دارد. آن را انتخاب و به برنامه انتقال دهید. همچنین ماژول RC522 از پروتکل SPI استفاده میکند. کتابخانه SPI به صورت پیش فرض در لیست کتابخانه آردوینو قرار گرفته شده، آن را فراخوانی کنید. در نهایت کتابخانه MFRC522 را فراخوانی میکنیم. لینک دانلود کتابخانه MFRC522 در صفحه محصول ماژول کارت خوان RFID RC522 در قسمت دانلود قرار گرفته شده است.
از این کتابخانه برای استفاده از ماژول کارت خوان RFID RC522 استفاده میشود. سه بخش سخت افزاری برای اجرای پروژه در نظر گرفته شده است.
- میکروکنترلر = مثل آردوینو
- PCD = ماژول RFID RC522
- PICC = مثل تگ و یا کارت
دستورات جهت راه اندازی با آردوینو
• MFRC522(byte chipSelectPin, byte resetPowerDownPin); • void setSPIConfig();
دستورات برای برقرای ارتباط با RC522
void PCD_WriteRegister(byte reg, byte value); • void PCD_WriteRegister(byte reg, byte count, byte *values); • byte PCD_ReadRegister(byte reg); • void PCD_ReadRegister(byte reg, byte count, byte *values, byte rxAli gn = 0); • void setBitMask(unsigned char reg, unsigned char mask); • void PCD_SetRegisterBitMask(byte reg, byte mask); • void PCD_ClearRegisterBitMask(byte reg, byte mask); • byte PCD_CalculateCRC(byte *data, byte length, byte *result);
توابع کنترلی RC522
void PCD_Init(); • void PCD_Reset(); • void PCD_AntennaOn();
توابع جهت برقراری ارتباط با PICC
byte PCD_TransceiveData(byte *sendData, byte sendLen, byte *backData, byte *backLen, byte *vali dBits = NULL, byte rxAlign = 0, bool checkCRC = false); • byte PCD_CommunicateWithPICC(byte command, byte waitIRq, byte *sendData, byte sendLen, byt e *backData = NULL, byte *backLen = NULL, byte *validBits = NULL, byte rxAlign = 0, bool checkC RC = false); • byte PICC_RequestA(byte *bufferATQA, byte *bufferSize); • byte PICC_WakeupA(byte *bufferATQA, byte *bufferSize); • byte PICC_REQA_or_WUPA( byte command, byte *bufferATQA, byte *bufferSize); • byte PICC_Select(Uid *uid, byte validBits = 0); • byte PICC_HaltA();
نکته مهم : نوع PICC توسط کاربر مشخص می گردد. دقات کنید در صورت اضافه کردن کارت بیشتر باید دستور زیر را آپدیت کنید.
PICC_GetTypeName() enum PICC_Type
ساختار مورد استفاده برای قبول کردن آی دی منحصر به فرد PICC
typedef struct { byte size;Number of bytes in the UID. 4, 7 or 10. byte uidByte[10]; byte sak; The SAK (Select acknowledge) byte returned from the PICC a fter successful selection. } Uid
ساختار مورد استفاده جهت قبول کردن کارت مایفر
typedef struct { byte keyByte[MF_KEY_SIZE]; } MIFARE_Key;
۳- کدنویسی در بازکن RFID آردوینو
برای شروع برنامه نویسی پروژه ی rfid door lock، اولین قدم نصب کتابخانه های مورد نیاز است. تمامی کدها در متن برنامه تحلیل شده است. کد را کپی و یک تب جدید در نرم افزار Arduino IDE باز کنید. کد را انتقال دهید.
محدودیت در دسترسی کامل به این مجموعه آموزش
دسترسی کامل به آموزش برای اعضای دیجی اسپارک امکان پذیر است. بخش اصلی آموزش شامل سورس کدهای توسعه داده شده توسط مهندسهای دیجی اسپارک است. به همین دلیل این آموزش خاص و یکتاست. برای استفاده از آن بایستی عضویت تهیه کنید. تبادل نظر با کاربران و پرسش سوال رایگان است و میتوانید از بخش نظرات همین آموزش اقدام کنید. |
تحلیل کد در بازکن RFID آردوینو
در این پروژه هدف اصلی ساخت دربازکن است. برای به حقیقت پیوستن این پروژه به یک رله و قفل نیاز داریم. روش استفاده از رله در ادامه آموزش خواهم داد. هر تگ و هر کارت RFID یک کد منحصر به فرد دارد که با قرار گرفتن در مجاورت ریدر RFID، کد توسط RC522 خوانده شده و در حافظه EEPROM ذخیره میشود. به دلخواه از هر تعداد تگ و کارت برای این پروژه میتوانید استفاده کنید. با اضافه کردن کارت RFID به ریدر RFID آی دی ذخیره شده و سپس یک عمل خاصی را انجام میدهد. شناخته شدن کارت اصلی ترین مرحله است.
سپس پس از آن کارت های شناسایی شده، یک عمل مثل باز و بسته شدن درب را انجام میدهند. از ال ای دی و یا نوار ال ای دی برای مشخص شدن وضعیت کارت خوان به دلخواه در پروژه میتوانید استفاده کنید. توسط کلید میانبری که برای انتقال کدها در نظر گرفته شده است، کد را به نرم افزار آردوینو منتقل و آپلود کنید. اتصال ماژول RFID برای دو مدل برد آردوینو Arduino در متن آموزش توضیح داده شده است. پس از کامپایل برنامه سریال مانیتور را باز کنید. سپس بادریت را روی ۹۶۰۰ قرار دهید. در این کد ۱۳ پارامتر مهم در برنامه نویسی آردوینو نوشته شده است.
- تعریف ورودی و خروجی ها
- تعریف SETUP برنامه
- تعریف حلقه LOOP برنامه
- تعریف ACCESS GRANTED
- تعریف اختصاصی PICC IDS
- تعریف وضعیت ال ای دی
- اضافه کردن آی دی به EEPROM
- حذف کردن آی دی از EEPROM
- یافتن آی دی از EEPROM
- رایت موفق در EEPROM
- رایت ناموفق در EEPROM
- حذف موفق آی دی از EEPROM
- بررسی کارت در صورت مسترکارت بودن
تعریف مستر کارت دربازکن RFID
یک کارت RFID را به عنوان کارت ارشد – مستر کارت انتخاب کنید. مستر کارت در پروژه دربازکن RFID به عنوان کارت ارشد دسترسی و عدم دسترسی دیگر تگهای زیر شاخه را تعیین میکند. در آموزش RFID ورود به سیستم با مستر کارت و ماژول RC522 آردوینو Arduino کامل به توضیح مستر کارت و نحوهی فراخوانی آن پرداختهایم. پس از کامپایل برنامه، در سریال مانیتور عبارت “No Master Card Set” نمایش داده میشود.
"No Master Card Set"
با نزدیک کردن کارت RFID به ماژول کارت خوان RFID ، پیغام “Master Card Set” نمایش داده میشود.
"Master Card Set" "Master Card Scanned" "Hello Master - Entered Programming Mode"
حال باید تگهای زیر شاخه را تعیین کنیم.
"Waiting for Keys or cards to be scanned" "Exiting Programming Mode"
تعریف تگهای زیر شاخه دربازکن RFID
در این مرحله توسط تگ RFID، به آن دسترسی جهت ورود میدهیم. برای اینکار ابتدا تگ RFID را به ماژول کارت خوان RFID نزدیک میکنیم. در صورتی که تگ را برای اولین بار استفاده میکنید، تگ شناسایی شده و عبارت “I do not know this key, adding…” نمایش داده میشود. به این صورت کارت جدید برای دربازکن RFID تعریف میشوند.
"I do not know this key, adding..."
پس از شناسایی تگ، مجددا مستر کارت را به ماژول کارت خوان نزدیک کنید. تگ در حافظه ذخیره میشود. سپس تگ RFID را به ماژول RFID نزدیک کنید. عبارت “Welcome, Acces Granted” نمایش داده میشود.
"Welcome, Acces Granted"
حال اگر تگ قبلا تعریف شده باشد، ابتدا از حافظه پاک خواهد شد و مجددا باید آن را تعریف کنید.
"I know this key, removing..."
سپس اجازه ورود به تگ داده نخواهد شد و در سریال مانیتور عبارت “Acces Denied!” نمایش داده خواهد شد.
"Acces Denied!"
حالتهای مدار دربازکن RFID با LED
برای نمایش تغییر وضعیت در خروجی از سه ال ای دی اوال Oval استفاده میکنیم. در حالت عادی پس از کامپایل برنامه هر سه ال ای دی به حالت چشمک زن روشن شده و سپس خاموش خواهند شد.
مستر کارت
سپس با تعریف مستر کارت ال ای دی آبی با تاخیر ۲۰۰ میلی ثانیه روشن و خاموش خواهد شد.
digitalWrite(blueLed, LED_ON); delay(200); digitalWrite(blueLed, LED_OFF); delay(200);
دسترسی تگ Tag
پس از تشخیص تگ RFID، خروجی فعال شده و ال ای دی آبی و ال ای دی قرمز خاموش و ال ای دی سبز روشن خواهد شد. ال ای دی سبز، نشان دهنده ی دسترسی تگ خواهد بود.
digitalWrite(blueLed, LED_OFF); // آبی خاموش digitalWrite(redLed, LED_OFF); // قرمز خاموش digitalWrite(greenLed, LED_ON); // سبز روشن
عدم دسترسی تگ Tag
در صورتیکه تگ مورد نظر از قبل در سیستم تعریف نشده باشد، پیغام عدم دسترسی نمایش داده شده و خروجی فعال نمیشود. در این حالت ال ای دی سبز و ال ای دی آبی خاموش و ال ای دی قرمز روشن خواهد شد.
digitalWrite(greenLed, LED_OFF); // سبز خاموش digitalWrite(blueLed, LED_OFF); // آبی خاموش digitalWrite(redLed, LED_ON); // قرمز روشن
نکته مهم
به دلخواه میتوانید یک کلید برای پاک کردن حافظه اضافه کنید. به این ترتیب با اتصال یک کلید به پایه شماره ۳ دیجیتال آردوینو Arduino، با فشردن آن حافظه پاک شده و به حالت بازخواهد گشت. در این حالت ال ای دی قرمز برای نمایش وضعیت روشن خواهد شد.
digitalWrite(redLed, LED_ON);
All records will be removed. This cannot be undone!"
روش استفاده از رله و قفل سلونوئید
رله نوعی کلید الکترونیکی عملگر است که به دو حالت خاموش و روشن میتوانید آنرا تغییر وضعیت دهید. توسط رله میتوانید جریان را عبور و یا قطع کنید. برای ساخت چراغ مطالعه با آردوینو از رله استفاده میکنیم. تمامی ماژول های رله در تعداد پایههای خروجی برابر است و مدلهای مختلفی مانند رله تک کانال، رله دو کانال، چهار کانال و هشت کانال در بازار موجود است. مشخصا اتصال پایههای سنسور به پایههای ورودی رله بسیار ساده است. پایههایی که با IN مشخص شده است مستقیم به پایههای برد میکروکنترلر متصل میشود. در برد آردوینو UNO, Meg2560 از پایه های دیجیتال برای اتصال به IN رله میتوان استفاده کرد. در برد Nodemcu و Wemos از GPIO ها مانند D1, D2 میتوان استفاده کرد. به همین ترتیب میتوانید اتصالات ورودی را انجام داده و تغذیه ۵ ولت و GND را از برد میکروکنترلر از جمله آردوینو، Nodemcu, Wemos تامین کنید. هر رله دارای سه پایه NO, COM و NC است.
- پایه COM: پایه مشترک Common است.
- پایه NC به معنای نرمالی کلوز یا همان پیش فرض بسته است و زمانی استفاده میشود که بخواهید رله به صورت پیش فرض بسته باشد. به این صورت که جریان در مدار وجود دارد و در صورت ارسال سیگنال از آردوینو مدار باز شده و جریان را متوقف میکند.
- پایه NO به معنای نرمالی اوپن یا همان پیش فرض باز است و به این معنی که رله همیشه باز است و مدار باز بوده و پس از ارسال سیگنال از آردوینو مدار بسته خواهد شد.
قفل برقی یا سلونوئید
قفل ها یکی از مهم ترین ابزارها در اماکن و صنایع مختلف به شمار می روند. در دسته بندی قفل ها، می توان دو نوع کلی مکانیکی و الکتریکی را مشاهده نمود. در نوع الکتریکی، با اعمال ولتاژ به قفل، زبانه آن تغییر وضعیت می دهد. از همین قابلیت برای باز کردن درب ها، کشو ها و…. می توان استفاده نمود. قفل برقی زبانه دار ۱۲ ولت، یک قفل برقی فوق العاده کاربردی است. این قفل که با ولتاژ ۱۲ ولت فعال می شود، دارای سیم و سوکت سر سیم جهت اتصال ساده است. زمانیکه جریان برق قفل متصل شود، زبانه آن رو به عقب حرکت خواهد کرد. پس از قطع برق، زبانه به جای خود برخواهد گشت. به کمک بردهای آردوینو نظیر UNO MEGA و یا ESP می توانید به این قفل فرمان داده و آن را باز و بسته کنید. به این منظور به یک رله و منبع تغذیه جهت کنترل شفت قفل نیاز خواهید داشت تا بتوانید یک قفل هوشمند بسازید.
- ولتاژ کاری ۱۲ ولت
- دارای بدنه فلزی و محکم
- دارای سوکت جهت اتصال تغذیه
- دارای حفره هایی بر روی بدنه قفل جهت پیچ و مهارسازی
- دارای زبانه متحرک، متناسب با اتصال/عدم اتصال تغذیه
وسایل مورد نیاز
کیت RFID DOOR LOCK با آردوینو
چنانچه در مراحل راه اندازی و انجام این پروژه با مشکل مواجه شدید، بدون هیچ نگرانی در انتهای همین پست، به صورت ثبت نظر سوالتان را مطرح کنید. من در سریعترین زمان ممکن پاسخ رفع مشکل شما را خواهم داد.
پروژه و دریافت بن خرید
اخیرا تصمیم گرفتهایم برای تعامل بیشتر با شما کاربران و ایجاد موقعیتی در راستای رقابت دانش کاربران، در انتهای هر آموزش یک پروژه تعریف میکنیم. به اولین کاربری که به پروژه تعریف شده پاسخ صحیح بدهد، بن خرید به ارزش ۳۰ هزار تومان از فروشگاه دانشجو کیت ارایه خواهد شد. پروژه: کلیه گزارش ورود و خروج سیستم را در یک فایل متنی توسط ماژول Micro SD ذخیره کنید. همچنین از یک ماژول ساعت از جمله DS3231 ساعت و تاریخ را به این فایل اضافه کنید.
در پایان نظرات و پیشنهادات خود را با ما درمیان بگذارید و با اشتراک گذاری این آموزش در شبکه های اجتماعی , از وبسایت دیجی اسپارک حمایت کنید.
سلام و خسته نباشید
بسیار بسیار آموزش کاربردی هست ولی من اطلاعاتی در مورد مستر کارت ندارم و متوجه نشدم دقیقا به چه ترتیبی پیش برم
کمی راهنمایی کنید.
سلام
از توجه شما ممنونم.
همانطور که در متن آموزش توضیح دادم، پیشنهاد میکنم پیش نیاز این آموزش که بخش دوم آموزش های RFID است را مطالعه کنید. در آموزش ورود به سیستم با مستر کارت، کامل به توضیح آن پرداخته ام. حتما مطالعه نمایید و سپس شروع به اجرای این آموزش کنید.
سلام خسته نباشید
اگر به جای ماژول rc522 ماژول Pn532 استفاده بشه کد نویسی پروژه تغییر میکنه؟ اگر اره امکانش هست بگین کدوم قسمت ها چون زیاد به کد نویسی آشنا نیستم
ممنون از پاسخگوییتون
با سلام
همانطور که اعلام شد تمامی مراحل و کتابخانه ها تغییر خواهد کرد و عملا از این آموزش استفاده ای نمیتوانید کنید.
سلام
برای قفل ولتاژ مصرفی چقدر هست؟
برای ماژول RFID ولتاژ چقدر هست؟
و همچنین برای برد اردوینو چقدر ولتاژ میخوایم؟
و چطور ولتاژ رو کم و زیاد کنم؟
چون در مطلب حرفی از کاهش دهنده ولتاژ زده نشده.
با سلام
قفل استفاده شده ۱۲ ولتی است و برای تغذیه آن بایستی جداگانه تامین شود و سپس از طریق GND با آردوینو اشتراک داده شود.
برای برد آردوینو از باتری کتابی ۹ ولت و یا آداپتور ۹ ولت ۱ آمپر میتوانید استفاده کنید.
سلام . وقت شما بخیر . من میخوام با RFID RC-522 یه کلید فشاری رو فعال کنم . یعنی با نزدیک کردن تگ ، کلید فعال باشه و وقتی دور شد قطع بشه . میشه راهنمایی کنید که چه سخت افزار هایی رو باید تهیه کنم . ممنون
با سلام
در همین آموزش خروجی رله است که به صورت کلید عمل میکند و میتوانید از آن استفاده کنید.
پایه های ماژول رله به چی وصل میشه؟
سلام
طبق این کد، پایه سیگنال به پایه ۴ دیجیتال آردوینو متصل شده است.
سلام من میخواستم درب باز کن الکترونیکی rfidبا قابلیت اممس برای صاحب خانه رو برام بسازین ممنون میشم همراه با سورس کد و همه وسایل مورد نیاز
با سلام
کاربر گرامی لیست لوازم مورد نیاز در متن آموزش قرار داده شده است و همچنین با تعمیم کدها در همین آموزش میتوانید تغییرات لازم را اعلام نمایید. در صورتیکه نیاز به اجرای پروژه آماده دارید، از طریق لینک زیر درخواست خود را ارسال نمایید تا بررسی شود.
پرتال پشتیبانی
سلام خدمت استاد بزرگوار سرکار خانم پوربلوچیان و دوستان حاضر
خدا رفتگان همه رو بیامرزنند پدر بنده دبیر بودند و دوستانیکه به شهر تبریز آشنا هستند هنرستان وحدت رو میشناسند یک هنرستان با امکانات فوق العاده، پدرم در کنار بقیه همکاران و مهندسان آلمانی جزو بنیان گذاران این هنرستان بودند و برق تدریس میکردند.
یک مغازه هم داشتیم برا فروش و تعمیر لوازم برقی و ترانسها و….
من هم به برق و الکترونیک علاقه پیدا کردم اما در بهترین حالت بجای خرید کیت، قطعات رو میگرفتم مدار رو با ماژیک طراحی و با اسید قسمتهای اضافی رسانا رو حذف و سوراخکاری و سرهم کردن قطعات و نهایتا یک رقص نور ۱۶ کاناله بصورت اکثرا قلب!!!!
و چه لذتی میبردیم. یک روز از یک کتاب موثق نقشه واکی تاکی برد بلند رو اجرا کردم که صدای بچه های کمیته رو میشنیدیم که باعث شد من رو ببرند کمیته پشت باغ گلستان و خرید همون دستگاهها توسط همان کمیته و اما تاکید جدی برا عدم ساخت همچین دستگاه های.
اوج کارهای ما این موارد بودند. اما الان ماژول ها، راه اندازهها، تراشه ها و …
با یه حساب سرانگشتی تو این باره زمانی ۲۰ ساله چه پیشرفتها که شاهدش هستیم و در بیست ساله جدید چه دست آوردهایی رو شاهد خواهیم شد
اما انتخاب رشته برق و الکترونیک یه عشق خاصی را می طلبد.
برا همه عزیزان و استاد ارجمند موفقیت و رشد علمی روز افزون از درگاه باری تعالی میطلبم.
این گوشه ای از خاطرات و علاقه شدید بنده بود که با شروع جنگ و …. از درس و الکترونیک ماندیم.
بنده سال ۶۴ رو پروژه ای کار میکردم که باطری ۹ ولتی را به ۲۲۰ تبدیل میکرد، این پروژه انجام یافت و در راستای تلاش بر بالا بردن آمپر در پروژه به استفاده مناسب و توان بارکشی مسیر حرکت عوض شد و ما شدیم این که باید برا شناخت و درک این ماژول ها حتی گاهی عاجز میمانم.
با سلام
کاربر گرامی از اینکه تجربه ی خود را با دیگر کاربران به اشتراک میگذارید، صمیمانه سپاسگزاریم.
با آرزوی سلامتی
سلام خانم بلورچیان
بلاخره این آموزشی که منتظرش بودیم منتشر کردین، خیلی ممنونم من برم شروع به کار کنم.
سلام
از توجه شما ممنونم.
امیدوارم مفید واقع گردد.
سلام
ارور include rfc522 not found برای چه مشکلی است؟
سلام
در ابتدا برای راهنمایی دقیق تر لطفا ارور مربوطه را کپی کنید. با این وجود این ارور مربوط به کتابخانه RC522 است که باید آن را فراخوانی کنید. لینک دانلود کتابخانه در صفحه محصول RFID RC522 قرار دارد. آن را دانلود کنید.
سلام وقتی فیلم پخش میشه شما سریع قطعه میبندین یواش یواش این کار انجام بدین یکی یکی کدام قطعه به کدام قطعه وصل کنیم بگویید
سلام
سناریو فیلمها در پس سالها تجربه و تعامل با کاربرها نوشته میشوند. همچنین قسمت اتصالات به صورت کامل و مفصل در متن آموزش توضیح داده میشوند. علاوه بر این شما میتوانید سوالهایتان را از همین طریق مطرح کنید.
سلام با عرض خشته نباشید خدمت شما
اول از همه ازتون تشکر میکنم که با این پروژه بسیار عالی شما تونستم توی مسابقات بین مدرسههای شهر اول بشم و از بابت ازتون متشکرم و یک سوال داشتم:
یک سوال داشتم که این میتونید یک نرم افزار شبیه سازی بهم معرفی کنید که یک کتاخانه کامل از ماژل ها رو داشته باشه؟ازجمله ماژل GY521
اگه براتون مقدوره زود تر جواب بدید
بازم ممنون…..
سلام
از توجه شما ممنونم ولی این پست کمتر از ۴۸ ساعت میباشد که منتشر شده است. چطور در کمتر از ۲ روز اجرا کردید و در مسابقات شرکت کرده و اول شدهاید؟!
در خصوص سوالتان هم لطفا در آموزش های مرتبط با این سنسور مطرح کنید تا پاسخ داده شود.
سلام خانم پوربلورچیان خیلی اموزش خوبی بود و من انجام دادم و درست بود فقط یه نکته زمان فعال بودن رله خیلی زیاد هست من در کد های برنامه گشتم ولی نتونستم درسش کنم اگر امکانش هست راهنمایی کنید
باتشکر از شما و سایتخوبتون
سلام
از توجه شما ممنونم.
در این خصوص باید در برنامه خط های ۱۸۴ و ۱۸۶ زمان را تغییر دهید. نتیجه را اعلام کنید.
ممنون درست شد
بسیار عالی
با سلام خدمت شما و تشکر فراوان از سایت زیباتون
ببخشید من میتونم خروجی این مدار رو به پیری برق شهری وصل کنم؟؟
سلام
از توجه شما ممنونم.
بله امکان پذیر است ولی هدف شما از اجرای این روش چیست؟
همچنین دقت داشته باشید کار با برق شهری نیاز به رعایت موارد ایمنی بالایی دارد.
تو بعضی از هتل ها وقتی وارد اتاق میشی با زدن همین کارت ها روی دستگاه تمام برق اتاق روشن میشه من هدف دارم همچین چیزی بسازم.
و من رشته برق الکترونیک هستم و تمام ایمنی های برق رو رعایت میکنم
ممنون بابت هشدارتون.
خواهش میکنم.
اجرای پروژه مورد نظر شما بسیار راحت است. از سه آموزش ارائه شده برای RFID ایده بگیرید و تغییرات را ایجاد کنید. در هر مرحله در صورت سوال و برخورد به مشکل از همین طریق اقدام نمایید تا راهنمایی کنم.
واقعا عالی بود
تشکر میکنم که با این حوصله موارد را دقیق توضیح میدهید.
سلام
از توجه شما ممنونم.
امیدوارم مفید واقع گردد.
سلام خیلی ممنوم بابت اموزش ها
دو سوال برای من پیش اومد :
پبن های رله مشخص نشد
ماژول موجود در سایت فرکانسش ۱۳٫۵۶mhz مشکلی ایجاد نمیکنه؟!
ممنون
سلام
از توجه شما ممنونم.
برای رله طبق تعریف در کد برنامه، آن را به پایه ۴ آردوینو متصل کنید. ۴
همچنین ماژول RFID RC522 یک تگ و کارت همراه آن است و میتوانید از آن ها استفاده کنید.
ممنون از پاسخ سریعتون واموزشهای کاربردیتون.
خواهش میکنم.
آموزش را اجرا کنید و در صورت سوال و مشکل از همین طریق اقدام نمایید. حتما راهنمایی خواهم کرد.
یعنی بدون اونم میشه؟
سلام ممنون بابت اموزشتون.
من هنگام اپلود برنامه تو خط ۵۱ ارور دریافت میکنم
mfrc522.PCD_Init();
ارور مربوط به این کده ولی چون طولانی بود اگه مشکل رفع نشد تو کامنت بعدی میزارمش
بازم ممنون بابت کمک هاتون
سلام
از توجه شما ممنونم.
ایرادی ندارد، حتما ارور کامل را برای من ارسال کنید تا بتوانم راهنمایی کنم.
Arduino: 1.6.12 (Windows 7), Board: “Arduino/Genuino Uno”
C:\Users\Emamat Rayane\Documents\Arduino\____\____.ino: In function ‘void setup()’:
____:۳۱: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘PCD_Init’
mfrc522.PCD_Init();
^
C:\Users\Emamat Rayane\Documents\Arduino\____\____.ino: In function ‘void loop()’:
____:۴۰: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘PICC_IsNewCardPresent’
if ( ! mfrc522.PICC_IsNewCardPresent())
^
____:۴۵: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘PICC_ReadCardSerial’
if ( ! mfrc522.PICC_ReadCardSerial())
^
____:۵۳: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘uid’
for (byte i = 0; i < mfrc522.uid.size; i++)
^
____:۵۵: error: 'class MFRC522' has no member named 'uid'
Serial.print(mfrc522.uid.uidByte[i] < 0x10 ? " 0" : " ");
^
____:۵۶: error: 'class MFRC522' has no member named 'uid'
Serial.print(mfrc522.uid.uidByte[i], HEX);
^
____:۵۷: error: 'class MFRC522' has no member named 'uid'
conteudo.concat(String(mfrc522.uid.uidByte[i] Preferences
ارور طولانی بود ولی اگه ممکنه راهنمایی کنید .
ممنون
سلام مجدد
در انتقال کدها به نرم افزار آردوینو ارور به وجود آمده است. لطفا از کلیدهای میانبری که برای کپی کردن کدها در نظر گرفته شده است، کد را انتقال دهید.
مجددا تست کنید و حتما نتیجه را اعلام کنید.
سلام
ببخشید اون دوتا برد اردوینو که استفاده کردید میشه اسمشون و لینک خریدشون بذارید ممنونم میشم
و لینک خرید ماژول ار اف ای دی ممنونم
سلام
از توجه شما ممنونم.
لینک آردوینو مگا۲۵۶۰ Arduino Mega2560لینک آردوینو نانو Arduino Nano لینک ماژول RFID RC522
سلام
ببخشید یه سوال دیگه داشتم
من می خوام همین رو با اردینو کوچک تری درست کنم ولی بیشتر انها ٣.٣ ولت خروجی ندارند برای rfid و یکسری دیگر هم ۵ ولت برا رله ندارند میشه یه برد پیشنهاد کنید؟
خیلی ممنون
سلام مجدد
بله میتوانید از برد آردوینو نانو استفاده کنید که هر دو پایه تغذیه ۳٫۳ و ۵ ولت را دارد.
لینک برد آردوینو Nano
سلام منم مثل شما پروژمو بستم فقط کدهارو ندارم میشه راهنمایی کنین از کجا کپی کنم؟
با سلام
کاربر گرامی با خرید اشتراک دسترسی به کدها خواهید داشت.
سلام و خسته نباشید خدمت شما ممنون از آموزش مفیدی که قرار دادید
من میخواستم این پروژه رو طوری بسازم که با گرفتن تگ روی ماژول رله وصل بشه و تا وقتی که دوباره تگ رو روی ماژول نگرفتم رله قطع نشه
اگه امکانش هست راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
از توجه شما ممنونم.
با توجه به اینکه بنده این مورد را به صورت عملی تست نکردهام، از اینرو نیاز به تست و بررسی جداگانه خواهد داشت.
با این وجود باید در کدها قسمتی که تگ RFID خوانده میشود یک دستور شرطی برای فعال شدن رله اضافه کنید و زمان را پاک کنید.
در حلقه برنامه Void LOOP و قسمت Access Granted و Access Denied باید برای رله تغییرات را اعمال کنید.
ببخشید خانم پوربلورچیان اگر امکانش هست این چند خط تغییرات رو اعمال کنید من در این زمینه کاری از دستم بر نمیاد و واقعا به این موضوع احتیاج دارم خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید .
ممنون از سایت خوبتون
سلام مجدد
خیر، متاسفانه در حال حاضر چنین امکانی وجود ندارد. تغییرات مد نظر شما زمانبر میباشد و بایستی توسط خودتان اعمال شود. دقت داشته باشید که دیجی اسپارک مرجع آموزشهای رایگان در حوزه الکترونیک و رباتیک و اینترنت اشیاء است. شما میتوانید اگر در این مسیر سوالی برایتان پیش آمد، از این طریق اعلام کنید.
خب میشه زمان وصل بودن رله رو افزایش داد ؟ مثلا سه ساعتش کرد
اگه میشه اینو بگید لطفا
سلام مجدد
بله حتما، در قسمت Access Granted در خط ۱۸۶ کد ها میتوانید زمان فعال بودن رله را تعیین کنید.
خانم مهندس میشه در مورد نحوه فیلمبرداری از پروژه هاتون توضیح بدید که با چه چیزی دوربین را ثابت نگه می دارید و آیا با دوربین دیجیتال فیلمبرداری می کنید یا موبایل ؟(منظورم سخت افزاهای مرتبط با فیلمبردای هست
با سلام
کاربر گرامی لطفا سوالات مرتبط با آموزش را مطرح بفرمایید. این موارد توسط تیم فنی و تیم تحریریه دیجی اسپارک مدیریت میشوند.
سلام خانم مهندس
ببخشید میشه بگید چگونه حافظه را پاک کنم اخه می خوام مستر کارت رو عوض کنم من پایه ۳ دیجیتال با کلید به ۵ ولت وصل کردم و کیلید را زدم ولی اتفاقی نیفتاد!!!؟؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام
در خط ۵۸ برنامه تا خط ۶۵ برنامه دستور اجرای کلید گفته شده است. هنگامی که کلید را به پایه دیجیتال تعرف شده در کدها وصل و کلیک کنید، تمامی اطلاعات پاک خواهد شد.
All records will be removed. This cannot be undone!
مجددا اتصالات را بررسی کنید و طبق کد پیش بروید. حتما نتیجه را اعلام کنید.
با سلام و خسته نباشید.
من هم همین مشکل رو دارم.هم به ۵ ولت و هم به ۰ ولت کلید رو وصل کردم تغییری ایجاد نشد.(حافظه پاک نشد)
لطفا راهنمایی کنید
سلام
با توجه به دستور گفته شده برای پاک شدن حافظه، کلید در ابتدا در وضعیت LOW قرار گرفته شده است. در کد برنامه کلید را به وضعیت High تغییر دهید و نتیجه را اعلام کنید.
if (digitalRead(button) == LOW) { // با فشردن کلید حافظه
digitalWrite(redLed, LED_ON);
Serial.println(F(“Wipe Button Pressed”));
Serial.println(F(“You have 5 seconds to Cancel”));
Serial.println(F(“All records will be removed. This cannot be undone!”));
delay(2000);
if (digitalRead(button) == LOW) { // با فشردن کلید حافظه Eeprom پاک خواهد شد
Serial.println(F(“CLEARING DATABASE”));
for (int x = 0; x < EEPROM.length(); x = x + 1) { if (EEPROM.read(x) == 0) { } else { EEPROM.write(x, 0);
سلام
ببخشید مدار درب بازکن رو بستم اما مشکل اینه که وقتی مدار را از پورت پروگرم که به کامپیوتر متصله جدا می کنیم. و تغذیه رو وصل می کنیم رله کار نمیکنه. لطفا راهنمایی کنید.
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام
پس از اتصال منبع تغذیه مدار را ریست کنید و سپس نتیجه را اعلام کنید تا بررسی کنم.
سلام چراغ ها روشن میشن اما رله عمل نمیکنه
البته برنامه ای که نوشتیم با برنامه ی شما فرق میکنه اگه برنامه رو بفرستم لطف میکنید عیب ها رو بهمون بگید
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام مجدد
خیر، در این آموزش تنها به بررسی و رفع عیب کد قرار گرفته شده خواهیم پرداخت. میتوانید از کد این آموزش استفاده کنید. در صورت برخورد به مشکل راهنمایی خواهم کرد.
سپاس
اللهم عجل لولیک الفرج
خواهش میکنم.
سلام وقت بخیر
یه سوال داشتم ولی به این پروژه ارتباط نداره و جایی توی سایت پیدا نکردم که مطرح کنم ، من میخام با برد اردوینو یه دستگاه سی ان سی بسازم میخاستم اگه امکان داره کتابخانه مربوط بهش را معرفی کنید تا بتونم فراخوانی کنم
با تشکر
سلام
از توجه شما ممنونم.
بسیار عالی، در فروشگاه صقحه محصول های مربوط به کالای CNC کتابخانه های مورد نیاز برای دانلود قرار گرفته شده است. لینک کالاهای مرتبط با cnc در زیر قرار گرفته شده است. بر روی هر صفحه کلیک کنید. سپس در قسمت دانلود کتابخانه و دیتاشیت کالاها جهت دانلود قرار دارد.
شیلد CNC
ممنون از راهنماییتون
خواهش میکنم.
موفق باشید.
سلام
امکانش هست این پروژه رو تغییر بدم به نحوی که وسیله ای همراهم باشه تا در صورتی که نزدیکی درب هستم. درب خودکار باز بشه. نیاز نباشه کارت بگیرم رو ماژول یا دکمه ای بزنم.
تشکر
درود
خیر با این کد نمیتوانید پروژه مورد نظر خود را پیاده سازی کنید و نیاز به مدار دیگری خواهید داشت.
تشکر
امکان هست بفرمایید به چه وسیله ای برای این کار نیاز دارم؟ مثلا” سنسور نزدیکی یا ماژول دیگری را نام ببرید
کابر گرامی دقت داشته باشید، به چندین روش این موضوع قابل اجرا است. به عنوان مثال میتوان از ماژولهای بلوتوث یا وای فای استفاده کرد. که توانایی تشخیص فاصله را داشته باشند. البته بنده دقیقا نمیدانم چه چیزی در ذهن شماست.
اینم بگم که امنیت مهمه یعنی این باز شدن قراره از بیرون اتفاق بیفته و سنسور حضور برام کاربرد نداره چون در این صورت هرکسی بیاد درب باز میشه.
بازم ممنون
سلام مجدد
در کامنت قبل توضیح دادم.
موفق باشید.
سلام ببخشید تغذیه رو متصل کردم اما رله عمل نمیکنه اتصالات درسته ، چراغ ها روشن میشن لطفا راهنمایی کنید . ممنون میشم .
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام زمانی که پورت پروگرم متصله رله عمل میکنه
اللهم عجل لولیک الفرج
کاربر گرامی، لطفا مشکل را کامل و دقیق مطرح بفرمایید. اینطور که نیمه نصفه میفرمایید بنده متوجه نمیشوم مشکل از چیست و چه راه حلی را در پیش بگیرم.
سلام مجدد
رله را به کدام پایه متصل کرده اید؟ نحوه ی اتصالات را توضیح دهید تا راهنمایی کنم.
سلام خیلی ممنونم از مطالب مفیدتون
اگر من بخواهم همین پروژه از راه دور باز کنم و کار کنه چکار کنه ؟ مثلا تگ وقتی در فاصله ۱۰ متری این قرار می گیره خودش در باز باشه ؟
از چه تگی و چه ماژولی استفاده کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
از توجه شما ممنونم.
در این خصوص آموزش کنترل در ورودی با اینترنت اشیا IOT را مطالعه نمایید و سوالات خود را از همان طریق بپرسید.
مرسی
منظورم این بود که با RFID و تگ ش اینکار کنیم که از راه دور باز بشه چکار باید بکنیم ؟
سلام مجدد
درخواست شما با این مدار و تجهیزات امکان پذیر نیست و نیاز به طراحی مدار دیگر خواهد بود.
مرسی
از چه مداری استفاده کنم و چه تجهیزاتی ؟
سلام مجدد
در این خصوص نیاز به مدار و بردهای صنعتی است که از این بحث خارج و دارای هزینه ی زیادی میباشد.
سلام .اسم این تکه بردی ک می زارید رو آردوینو چیه؟
سلام
شیلد آردوینو پروتوتایپ Arduino Shield UNO Prototype که بر روی برد آردوینو قرار گرفته میشود و بسیار کاربردی است.
سلام ببخشید نرم افزار زمان کپی کردن ارور show readerdetails was not declared in this scope میده مشکل از کجاست ؟
سلام
کد ها را به درستی به نرم افزار آردوینو انتقال نداده اید. سه کلید میانبر برای انتقال کدها در نظر گرفته شده است. مجددا تست کنید و حتما نتیجه را اعلام کنید تا راهنمایی کنم.
مرسی
منظورم این بود که با RFID و تگ ش اینکار کنیم که از راه دور باز بشه چکار باید بکنیم ؟
سلام
در کامنت قبل پاسخ داده شد.
سلام خسته نباشید ببخشید خانم مهندس به یک مشکل برخوردیم خوشحال میشیم راهنماییمون کنید،
زمانیکه unlocker به مدار وصله وقتی کارت rfid را نزدیک rc522 میبریم unlocker یک بار بیشتر عمل نمیکنه ولی وقتی unlocker وصل نیست مدار هرچند بار که دلمون بخواد کار میکنه.
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام
منظور شما از Unlocker چیست؟ توضیح دهید تا بتوانم راهنمایی کنم.
با سلام ببخشید من هر چقدر مطالعه کردم متوجه نشدم که چطور کارت جدید رو اضافه میکنید که کارت های دیگه رو شناسایی کنه لطفا توضیح بیشتری برای اضافه کردن کارت های جدید بدین
با تشکر
سلام
برای اجرای مرحله به مرحله باید پروژه را اجرا کنید. سپس با سریال مانیتور پیش بروید. با هر بار نزدیک کردن مستر کارت و تگ اطلاعات آن نمایش داده خواهد شد. مجددا چک کنید و سپس سوالات خود را مطرح نمایید تا راهنمایی کنم.
سلام میخواستم بدونم ایا میشه با داشتن کد یک کارت یا تگ گم شده اونو از توی لیست تگ یا کارت های مجاز به ورود پاک کرد ؟
سلام
بله این کار شدنی است، ولی با کد این آموزش قابل اجرا نیست و باید از کد دیگری استفاده نمایید.
سلام منظور در بازکن است . قطعه ای که پشت در نصب می شود.
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام مجدد
اگر منظور شما قفل است، طبق این کد تنها باید در هنگام تشخیص تگ قفل باز شود و پس از ۱۰ ثانیه مجددا قفل شود. تست کنید و نتیجه را اعلام کنید تا راهنمایی کنم.
سلام زمانی که قفل به مدار متصل است فقط یکبار مدار عمل میکند و قفل باز می شود و باید اردوینو را ریست کنیم تا دوباره مدار فعال شود . و باز هم فقط یکبار قفل باز می شود . و زمانی که قفل به مدار متصل نیست مدار عمل می کنه و رله هم وصل می شه و تا هر زمانی که تگ را نزیدیک کنیم مدار عمل می کنه و نیاز ی به ریست نیست.
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام مجدد
کاربر گرامی بنده اصلا از این قطعه اطلاعی ندارم. ممکن است روی مدار نویز میدهد یا اینکه نیاز به منبع تغذیه مجذا دارد. مراحلی را که بنده تست کردم با قفل بدون هیچ مشکلی کار کرد.. لطفا از این بخش برای نشر مطالب دیگر استفاده نفرمایید.
با سلام
من این پروژه با تغیراتی ساختم و در صفحه اینستگرام خودم با هشتگ های گفته شده گذاشتم
ادرس اینستگرام
mohamad_haje_c
(در گذاشتن خط ها دقت کنید.)
بن خرید به من میرسه؟؟
با تشکر
سلام
جهت دریافت بن خرید کافیست در قسمت نظرات همین پست مطرح بفرمایید. بن خرید ارسال رایگان شما به ارزش ۱۰۳۰۰ تومان در حساب کاربری فعال و برای شما ایمیل ارسال شده است. لطفا پس از استفاده از این طریق اطلاع رسانی بفرمایید.
با سلام مجدد
بله من تمایل به دریافت بن خرید دارم
سلام مجدد
بابت اشتباه در کامنت قبل عذرخواهی میکنم، بن تخفیف برای کاربر دیگری ارسال شده بود و به اشتباه در پاسخ به شما ارسال بن گفته شد.
بن خرید ارسال رایگان شما به ارزش ۱۰۳۰۰ تومان در حساب کاربری فعال و برای شما ایمیل ارسال شد.
لطفا پس از استفاده از این طریق اطلاع رسانی بفرمایید.
سلام
کسی پروژه را تحویل داده
سلام
خیر پروژه ارسال نشده است و میتوانید اقدام کنید.
Arduino: 1.8.5 (Linux), Board: “Arduino Mini, ATmega328P”
/tmp/arduino_modified_sketch_560062/Blink.ino:9:0: warning: “LED_ON” redefined
#define LED_ON HIGH
^
/tmp/arduino_modified_sketch_560062/Blink.ino:7:0: note: this is the location of the previous definition
#define LED_ON LOW
^
/tmp/arduino_modified_sketch_560062/Blink.ino:10:0: warning: “LED_OFF” redefined
#define LED_OFF LOW
^
/tmp/arduino_modified_sketch_560062/Blink.ino:8:0: note: this is the location of the previous definition
#define LED_OFF HIGH
^
/tmp/arduino_modified_sketch_560062/Blink.ino: In function ‘boolean checkTwo(byte*, byte*)’:
/tmp/arduino_modified_sketch_560062/Blink.ino:319:16: warning: NULL used in arithmetic [-Wpointer-arith]
if ( a[0] != NULL )
^
Sketch uses 8252 bytes (28%) of program storage space. Maximum is 28672 bytes.
Global variables use 261 bytes (12%) of dynamic memory, leaving 1787 bytes for local variables. Maximum is 2048 bytes.
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x00
An error occurred while uploading the sketch
This report would have more information with
“Show verbose output during compilation”
option enabled in File -> Preferences.
لطفا راهنمایی کنید
سلام
از چه مدل آردوینو استفاده میکنید؟ طبق تنظیمات شما روی برد آردوینو mini انتخاب شده است.
خسته نباشید
در حالت عادی رله وصل هست و وقتی تگ رو روی ماژول میگیریم رله به مدت تعیین شده قطع میشه
تو حالت نرمال باید برعکس باشه یعنی باید وقتی تگ رو گرفتیم رو ماژول رله وصل شه این باعث عمر بیشتر رله هم میشه
اگه میشه در این مورد راهنمایی کنید
سلام
از توجه شما ممنونم.
دقت کنید رله دو حالت دارد. این موضوع مشکلی ایجاد نمیکند، شما در خروجی رله هر دو حالت را دارید و میتوانید اتصالات را در خروجی رله تغییر دهید.
در این خصوص برای اطلاعات بیشتر به آموزش استفاده از رله Relay در پروژه اینترنت اشیاء IOT مراجعه کنید. در صورت داشتن سوال از همین طریق اعلام کنید.
با سلام
پروژه ثبت گزارش در هنگام ورود و خروج نوشته شد.
کد ها هم در ضمیمه شده
http://s9.picofile.com/file/8328484968/RFID_Lock.ino.html
با تشکر
سلام
ضمن عذرخواهی تاخیر در پاسخگویی، تعداد پروژه های ارسالی بسیار زیاد است و نیازمند صبر و شکیبایی شما میباشد.
پروژه بررسی شد و دارای ایراداتی در فراخوانی تابع DS3231 و SD کارت است. لطفا کد را تست کرده و ارورهای موجود را برطرف نمایید.
مجددا ارسال کنید تا بررسی گردد.
سلام من میخواستم ببینم چطور اطلاعات مثل نام و ساعت وردو و خروج تعیین برا هرکسی ذخیره کنه و بعد رو iledنمایش بدهد یعنی وقتی کارت میزنه این اطلاعات سیو کنه
سلام
کاربر گرامی سوال شما، پروژهی تعریف شده برای آموزش است. پس از انجام پروژه امکان راهنمایی وجود خواهد داشت.
سلام وقت بخیر
برای درب بازکن از چه باتری استفاده کردید با چه مشخصاتی
سلام
از باتری ۹ ولت استفاده شده است.
سلام تو آموزش از چه باتری با چه مشخصاتی استفاده کردید؟؟؟
کاربر گرامی کامنت قبلی شما پاسخ داده شد.
لطفا منتظر دریافت پاسخ باشید.
با سلام من جواب رو ارسال کردم ولی مثل اینکه بررسی نکردید.
با تشکر
سلام
بله دریافت شد.
پس از بررسی از همین طریق اعلام خواهم کرد.
ba salam.mamnoon az amoozeshe khoobetoon
batri baraye taghziye ghofl hastesh?bayad 12 volt bashe?mamnoon
سلام
در ابتدا لطفا فارسی کامنت بگذارید.
بله باتری برای قفل استفاده شده و بسته به ولتاژ قفل مورد استفاده از باتری های متفاوتی میتوانید استفاده کنید. در این آموزش از قفل برقی شافت گرد ۱۲ ولت Electromagnet Door Lock 12v Solenoid Lock استفاده شده است.
باسلام و خسته نباشید
در تصویر بالا ۲ برد، روی هم قرار گرفته لطفا نام دو برد رو اعلام کنید
باتشکر
سلام
از توجه شما ممنونم.
برد آردوینو Arduino Uno
شیلد پروتوتایپ مخصوص آردوینو Arduino UNO
شیلد پروتایپ بر روی برد آردوینو قرار میگیرد و پین های بیشتری را در اختیار قرار میدهد به عنوان مثال ۵ پایه GND و VCC
سلام.
خسته نباشید.
ببخشید ی سوال خروجی مدارو میشه ب ماشین وصل کرد ؟
یعنی ب جای سویچ با این روشن بشه؟
سلام
از توجه شما ممنونم.
با توجه به پروتکل RFID، به عنوان یک مدار فرمان در پروژه ها استفاده میشود. خروجی مدار میتواند به یک قفل در، لامپ و یا همچنین با توجه به پیشنهاد شما به ماشین وصل گردد.
عالی عالی
خانم واقعا ممنونم
سلام
از توجه شما ممنونم.
امیدوارم مفید واقع گردد.
سلام
لینک پروژه:
http://s9.picofile.com/file/8330048568/RFID_Reader.ino.html
سلام
پروژه شما بررسی شد و عملکرد RFID کاملا صحیح است.
اما اطلاعات زمان و ساعت و تاریخ بر روی میکرو SD ذخیره نمیشود.
نحوه ی اتصالات ماژول SD Card و ماژول ساعت DS3231 بیان کنید تا بررسی گردد.
سلام چجوری کد هارو دانلود کنم ممنون
سلام
سه کلید میانبر برای انتقال کدها در نظر گرفته شده است. با انتخاب کدها و کلید های ctrl+c و ctrl+v کد را به نرم افزار آردوینو انتقال دهید.
سلام
پروژه ارسال نشد؟
با سلام
پروژه شما ارسال شده است. لطفا منتظر باشید تا بررسی شود.
سلام
من حدود یک ماه پیش جواب رو ارسال کردم. لطفا بررسی کنید.
با تشکر
سلام
در کامنت قبل پاسخ داده شد.
نتیجه را اعلام کنید تا مجددا پروژه شما بررسی گردد.
هیچ کدوم از اینا که اخره رو نمی نویسه که………………
سلام
منظور شما چیست؟ لطفا شفاف توضیح دهید تا بتوانم راهنمایی کنم.
سلام ممنون از اموزشهاتون و خسته نباشید
من پروژه رو اپلود که میکنم در خط ۵۱ ارور دریافت میکنم در قسمت مقدار دهی اولیه سخت افزار
class MFRC522 has no member named PCD_Init
کد هارو چند بار به روشهای مختلف کپی کردم کتابخونه رو هم چک کردم بازم نشد
برنامه های دیگه ایی رو تست کردم درست بود
اگه ممکنه راهنمایی کنید من خیلی به این پروژه نیاز دارم
ممنون
سلام
پیرو اظهارات جنابعالی، بنده مجددا کدها را تست کردم و بدون هیچ مشکلی کامپایل شد.
لطفا ورژن کتابخانه را بررسی و از همین طریق اطلاع رسانی کنید.
با سلام خیلی ممنون از کمکتون و پاسخ گویی عالیتون من کتابخونه را مجدد از طریق خود نرم افزار آردوینو دانلود و نصب کردم و مشکلم بر طرف شد فیلم پروژه را هم در اینستاگرامم منتشر میکنم
ممنون از سایت خوبتون و ممنون از شما
سلام مجدد
بسیار عالی
در هر مرحله از اجرای آموزش ها در صورت برخورد به مشکل از همین طریق اقدام نمایید تا راهنمایی کنم.
موفق باشید.
سلام ممنون از آموزشهای خوبتون.
من این کد رو پیاده سازی کردم و کاملا کار میکنه. فقط یه سوالی داشتم. من کد رو طوری تغییر دادم که کاربر از طریق وارد کردن کاراکتر هایی در سریال مانیتور بتونه مدهای کاری رو برای ماژول تعیین کنه. مثلا اینکه با وارد کردن عدد یک در سریال مانیتور وارد مد حذف کردن کارت بشه و با وارد کردن عدد ۲ وارد مد اضافه کردن کارت بشه ولی مشکلی که وجود داره اینه که بعد از هر بار وارد کردن یه عدد در سریال مانیتور و زدن کلید اینتر، باید حتما یه کارت به ماژول نزدیک بشه تا وارد بدنه if بشه و دستورات مربوط به اون عدد رو اجرا کنه. باید چیکارکنم که بلافاصله بعد از زدن کلید اینتر وارد بدنه if مربوط به اون عدد بشه و نیاز به نزدیک کردن کارت نداشته باشه؟
سلام
خودتان اشاره کردید که حتما باید یک کارت اضافه و یا حذف شود. پس باید حتما کارت RFID خوانده شود.
سلام نه منظورم این نیست. قبل از اینکه وارد مد اضافه یا حذف بشه باید اول یه شرط چک بشه که ببینه چی وارد کرده که من این کار رو کردمو بعد باید یه چیزی پرینت کنه که کاربر بفهمه که وارد شده یا نه. بعد از اون باید کاربر کارت رو نزدیک کنه. در پروژه من اول باید کارت نزدیک شه تا وارد بدنه if بشه. یعنی اگر کارت نزدیک نشه اصلا شرط if رو چک نمیکنه
در این مورد باید کدها بررسی گردد و همچنین ساختار شرطی به درستی اعمال شده باشد و پس از اجرای هر شرط از حلقه خارج نشود.
سلام یه سوال
من با اردینو و کیپد یه در رمزی درست کردم
الان اردینو رو میخوام ؛می خوام بدونم چی جای اون میتونم بزارم؟؟اگه ممکنه جوابو به ایمیلم بفرستید مچکر؛
سلام
من دقیقا متوجه منظور شما نشدم. آیا میخواهید مبکروکنترلر دیگری جایگزین آردوبنو کنید؟
سلام ممنون از آموزش خوب شما
اگه می شه پایه های اتصال کلید، رله، کارت SD به آردوینو رو یک بار دیگه بگید
سلام
برای کلید در کد پایه ۳ تعریف شده است.
رله به پایه ۴ وصل شده است.
در این کد از ماژول SD Card استفاده نشده است.
سلام با تمام بردهای اردوینوها قابل انجام هست؟
سلام
بله محدودیتی وجود ندارد.
سلام خیلی ممنون از سایت خوبتون من میخ.ام تا زمانی که تگ نزدیک ماژول هست در باز ببمونه لطفا راهنمایی کنید
سلام
از توجه شما ممنونم.
در کد برنامه به خط های ۱۶۵ تا ۱۷۲ دقت کنید. از ساختار شرطی if و else برای اجازه ورود و عدم ورود استفاده شده است که زمان تاخیر در آن مشخص شده است.
از تابع granted برای تعریف تاخیر یا delay استفاده شده است که باید با توجه به زمان مورد نیاز در پروژه، مقادیر را تغییر دهید.
سلام خسته نباشید. ممکنه دلایل انتخاب ماژول RC522 و برد آردوینو یونو رو برای این کار بگید؟ ممنون
سلام
در این پروژه از سیستم RFID استفاده شده و تکنولوژی RFID یک روش برای مدیریت در لایههای مختلف است. با این تکنولوژی بدون اینکه از سنسورهای مرئی استفاده شود، عملیات عبور و مرور و یا شمارش و بسیاری کاربردهای دیگر استفاده میشود. در این خصوص برای ارتباط با سیستم RFID، از ماژول RFID RC522 و تگ و کارت های مخصوص به آن استفاده خواهد شد.
همچنین جهت راه اندازی این ماژول نیاز به برد توسعه خواهد بود که به دلخواه از برد آردوینو Arduino UNO استفاده شده است.
سلام من درست کردم ولی اردوینو من هنگ میکند
سلام
لطفا کاملتر توضیح دهید تا بتوانم راهنمایی کنم.
سلام خانم پور بلورچیان
یک سوال دارم تمام وسایلی که استفاده کردید مربوط به پروژه ورود با مستر کارت هستش؟
سلام
وسایل مورد نیاز در متن آموزش لینک شده است.
در پرژه ورود با مستر کارت هم از RFID RC522 و LED استفاده شده است.
مستر کارت رو چگونه تغییر بدم
سلام
در این کد نمیتوانید مستر کارت را تغییر دهید. تنها روش این است که اطلاعات را از حافظه پاک کرده و کارت مورد نظر خود را مجددا به عنوان مستر کارت مشخص کنید.
سلام
اگر اشتباه نکنم شما به دلیل مسائل امنیتی از پایه نرمال اوپن رله استفاده کرده اید ولی پس از غیر فعال شدن رله ۱۰ ثانیه طول میکشه تا رله مجددا فعال بشه ممکنه بگید در چه خطی از برنامه این تاخیر رو قرار دادید
سلام
بله در این مورد انتخاب زمان تاخیر Delay دلخواه است. با توجه به اینکه دو حالت اجازه دسترسی و عدم دسترسی در برنامه لحاظ شده است ، دو تابع حلقه Access Granted و Access Denied در برنامه تعریف شده است. در خط ۱۸۰ تا ۱۹۸ میتوانید هر دو تابع را بررسی کنید و زمان مورد نیاز خود جهت فعال و غیر فعال شدن رله را در تابع Delay مشخص کنید.
ممنون درست شد
بسیار عالی
موفق باشید.
سلام خسته نباشید. ممنون بابت توضیحات عالیتون.
من ی مشکل در برنامه نویسی برام به وجود اومده چطور میتونم از طریق برنامه ۵ تا کد کارت یا تگ رو بهش بشناسونم به طوری ک فقط با همون ۵ کارت دستگاه کار کنه؟
سلام
از توجه شما ممنونم.
بنده دقیقا متوجه منظور شما نشدم ولی محدودیتی در تعداد تگ و کارت جهت شناسایی نیست. به عنوان مثال در این کد با شناسایی تگ و کارت مورد نظر، با هر بار دور و نزدیک شدن کارت، تگ شناسایی شده و خروجی فعال میگردد و برای تعیین تگ جدید باید از مستر کارت استفاده کنید.
سلام خانم بلورچیان
من دو تا مشکل برام پیش اومده.
یکی که برای ریست کردن یا پاک کردن کارت ها باید پایه شماره ۳ دیجیتال رو به مثبت متصل کنم یا به منفی.
دوم
رله ای که به پایه چهار دیجیتال متصل میشه هیچ عملی انجام نمیده چه در موقع روشن شدن چه در موقع نشان دادن کارت
عیب رله کجاست؟
البته رله سالم میباشد
سلام
برای کلید باید پایه دیگر را به GND متصل کنید.
از ماژول رله استفاده میکنید یا رله ساده؟
رله ساده
دقت داشته باشید که استفاده از رله معمولی، بجای ماژول رله، نیاز به یک مدار ساده با ترانزیستور و مقاومت دارد. در برخی موارد هم نیازبه اپتوکوپلر میباشد. چرا که جریان خروجی میکرو امکان تحریک کردن بوبین رله را ندارد. جهت رفع مشکل حتما از ماژول رله استفاده بفرمایید. اینها فقط بخشی از اهمیت استفاده از ماژول رله بود.
یعنی شما می فرمایید یک مدار رله جامد برای این کار باید طراحی کنم
خیر، هرگز، بنده پیشنهاد میکنم که از ماژول رله استفاده کنید. نیازی به طراحی نیست. اگر هم رله حالت جامد مد نظرتان است از ماژول رله SSR Relay استفاده کنید
ممنون از راهنمایی تون
خواهش میکنم.
باید از ماژول رله استفاده کنم
در کامنت قبل پاسخ داده شد.
بررسی کنید.
‘class MFRC522’ has no member named ‘PCD’
با سلام- برنامه زمان کامپایل شدن این پیغام خطا رو میده – مشکل از کجاست – با تشکر
سلام
کتابخانه MFRC522 را بررسی کنید، در صورت نیاز باید مجددا نصب و یا آپدیت کنید. از منو sketch پیش بروید و نتیجه را اعلام کنید.
سلام مجدد خانم
چنتا پیام دیگه هم براتون ارسال کردم
اول اینکه بنده چند روزه که این برد رو خریدم – از کارایی که شما با این برد انجام میدین لذت بردم.
من پیغام خطا رو کامل براتون نفرستادم – یعنی به اشتباه فکر کردم همون خط اخر تمام پیغامه – پیغام خطای کلی رو مجدد براتون میفرستم – ایراد دوستان دگه رو هم خوندم و بعضی هاشو امتحان کردم – بازم نشد – برد من اردوینو یونو چیپ ست – منظورم اینه که ای سی کوچیکه و روی برد لحیم شده –
ایراد اینه
Arduino: 1.8.6 Hourly Build 2018/07/20 10:33 (Windows 7), Board: “Arduino/Genuino Uno”
Build options changed, rebuilding all
E:\arduino-nightly\examples\010\010.ino:9:0: warning: “LED_ON” redefined
#define LED_ON HIGH
^
E:\arduino-nightly\examples\010\010.ino:7:0: note: this is the location of the previous definition
#define LED_ON LOW
^
E:\arduino-nightly\examples\010\010.ino:10:0: warning: “LED_OFF” redefined
#define LED_OFF LOW
^
E:\arduino-nightly\examples\010\010.ino:8:0: note: this is the location of the previous definition
#define LED_OFF HIGH
^
E:\arduino-nightly\examples\010\010.ino: In function ‘void setup()’:
۰۱۰:۵۱:۱۱: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘PCD_Init’
mfrc522.PCD_Init();
^
E:\arduino-nightly\examples\010\010.ino: In function ‘int getID()’:
۰۱۰:۲۰۱:۱۸: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘PICC_IsNewCardPresent’
if ( ! mfrc522.PICC_IsNewCardPresent()) { // ط¯ط±غŒط§ظپطھ غŒع© ط¢غŒ ط¯غŒ ط¬ط¯غŒط¯ ط¯ط± RFID
^
۰۱۰:۲۰۴:۱۸: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘PICC_ReadCardSerial’
if ( ! mfrc522.PICC_ReadCardSerial()) { // ط¯ط±غŒط§ظپطھ ط³ط±غŒط§ظ„
^
۰۱۰:۲۱۰:۲۷: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘uid’
readCard[i] = mfrc522.uid.uidByte[i];
^
۰۱۰:۲۱۴:۱۱: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘PICC_HaltA’
mfrc522.PICC_HaltA();
^
E:\arduino-nightly\examples\010\010.ino: In function ‘void ShowReaderDetails()’:
۰۱۰:۲۲۰:۲۰: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘PCD_ReadRegister’
byte v = mfrc522.PCD_ReadRegister(mfrc522.VersionReg);
^
In file included from E:\arduino-nightly\examples\010\010.ino:3:0:
C:\Users\paitakht\Documents\Arduino\libraries\MFRC522-master/MFRC522.h:112:35: error: expected unqualified-id before numeric constant
#define VersionReg 0x37
^
E:\arduino-nightly\examples\010\010.ino:220:45: note: in expansion of macro ‘VersionReg’
byte v = mfrc522.PCD_ReadRegister(mfrc522.VersionReg);
^
E:\arduino-nightly\examples\010\010.ino: In function ‘boolean checkTwo(byte*, byte*)’:
E:\arduino-nightly\examples\010\010.ino:319:16: warning: NULL used in arithmetic [-Wpointer-arith]
if ( a[0] != NULL )
^
Multiple libraries were found for “MFRC522.h”
Used: C:\Users\paitakht\Documents\Arduino\libraries\MFRC522-master
Not used: E:\arduino-nightly\libraries\MFRC522-master
exit status 1
‘class MFRC522’ has no member named ‘PCD_Init’
This report would have more information with
“Show verbose output during compilation”
option enabled in File -> Preferences.
لطفا راهنمایی بفرمایید –
کارایی مثل روشن و خاموش کردم ال ای دی برد یا اتصال رله رو امتحان کردم – اونها درست بودن ولی این برنامه اجرا نمیشه
ممنون از شما و خسته نباشد
سلام مجدد
بله متوجه شدم.
آیا مراحل نصب کتابخانه را به درستی انجام داده اید؟
برای اینکار باید کتابخانه MFRC522 دانلود کرده و در مسیر نصب آردوینو قرار دهید. لینک کتابخانه در صفحه محصول ماژول کارت خوان RFID قرار گرفته شده است که باید دانلود و در مسیر نصب آردوینو کپی کنید. روش دیگر استفاده از منو Sketch است که در صورتیکه ورژن آخر کتابخانه منتشر شده است، میتوانید آپدیت کنید.
نتیجه را اعلام کنید تا بررسی کنم.
سلام
بزمان ریختن برنامه داخل ای سی این ایراد رو میگیره – با گوشی موبایل هم امتحان کردم همین شد – لطفا راهنمایی بفرمایید – با تشکر
Arduino: 1.8.6 Hourly Build 2018/07/20 10:33 (Windows 7), Board: “Arduino/Genuino Uno”
G:\007\007.ino:434:0: warning: “LED_ON” redefined
#define LED_ON HIGH
^
G:\007\007.ino:432:0: note: this is the location of the previous definition
#define LED_ON LOW
^
G:\007\007.ino:435:0: warning: “LED_OFF” redefined
#define LED_OFF LOW
^
G:\007\007.ino:433:0: note: this is the location of the previous definition
#define LED_OFF HIGH
^
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\331’ in program
ظˆط³ط§غŒظ„ ظ…ظˆط±ط¯ ظ†غŒط§ط²:
^
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\210’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\263’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\247’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\214’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\204’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\205’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\210’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\257’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\206’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\214’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\247’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۱:۱: error: stray ‘\262’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\331’ in program
ظ…ط§عکظˆظ„ ع©ط§ط±طھ ط®ظˆط§ظ† RFID RC522
^
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\205’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\247’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\332’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\230’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\210’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\204’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\332’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\251’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\247’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\252’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\256’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\210’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\247’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۲:۱: error: stray ‘\206’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\330’ in program
طھع¯ RFID ط¨ط§ ظپط±ع©ط§ظ†ط³ غ±غ²غµ ع©غŒظ„ظˆ ظ‡ط±طھط²
^
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\252’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\332’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\257’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\250’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\247’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\201’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\332’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\251’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\247’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\206’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\263’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\262’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\265’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\332’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\251’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\214’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\204’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\210’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\207’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\252’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۴:۱: error: stray ‘\262’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\332’ in program
ع©ط§ط±طھ RFID ط¨ط§ ظپط±ع©ط§ظ†ط³ غ±غ²غµ ع©غŒظ„ظˆ ظ‡ط±طھط²
^
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\251’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\247’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\252’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\250’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\247’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\201’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\332’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\251’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\247’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\206’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\263’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\262’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\265’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\332’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\251’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\214’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\204’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\210’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\207’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\252’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۶:۱: error: stray ‘\262’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\330’ in program
ط±ظ„ظ‡ غµ ظˆظ„طھ طھع© ع©ط§ظ†ط§ظ„ غ±Channel Relay
^
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\204’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\207’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\265’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\210’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\204’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\252’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\252’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\332’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\251’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\332’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\251’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\247’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\206’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\247’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\204’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۵۸:۲: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\331’ in program
ظ‚ظپظ„ ط¨ط±ظ‚غŒ ط²ط¨ط§ظ†ظ‡ ط¯ط§ط± غ±غ² ظˆظ„طھ Electromagnet Door Lock
^
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\202’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\201’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\204’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\250’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\202’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\214’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\262’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\250’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\247’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\206’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\207’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\257’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\247’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\262’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\210’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\204’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۶۰:۱: error: stray ‘\252’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\330’ in program
طھطظ„غŒظ„ ع©ط¯ ظ¾ط±ظˆعکظ‡
^
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\252’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\255’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\204’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\333’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\214’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\204’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\332’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\251’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\257’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\276’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\330’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\261’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\210’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\332’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\230’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\331’ in program
۰۰۷:۸۶۴:۱: error: stray ‘\207’ in program
۰۰۷:۱:۱: error: expected unqualified-id before numeric constant
۱
^
Multiple libraries were found for “MFRC522.h”
Used: C:\Users\paitakht\Documents\Arduino\libraries\MFRC522-master
Not used: E:\arduino-nightly\libraries\MFRC522-master
exit status 1
stray ‘\331’ in program
This report would have more information with
“Show verbose output during compilation”
option enabled in File -> Preferences.
سلام
منظور شما از آی سی چیست؟ از برد آردوینو استفاده میکنید؟
کد ترکیب شده و در نصب کتابخانه MFRC522 ارور وجود دارد.
از کلید میابنر کپی کردن کد هم استفاده کردم – بازم همین شد لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
ار کلید های میانبر ctrl+c وctrl+v استفاده کنید.
سلام مجدد
درست شد – اشکال از کتابخونه بود
فقط ۳ تا پایه رله رو به کجا وصل کنم؟
منظورم ۳ تا یایه vcc – gnd – in
رله ر بردی دارم –
بازم ممنون
برای رله پایه سیگنال را به پین شماره ۴ دیجیتال آردوینو و GND به GND آردوینو و VCC را به ۵ ولت آردوینو اتصال دهید.
با عرض سلام و خسته نباشید
برد بنده تقریبا درست شد –
حالا سوالم اینه که :
چطور میتونم برنامه داخل ای سی رو ببینم یا تغییرش بدم بدون اینکه اصل کارتهای ذخیره شده مشکلی براشون پیش بیاد – یعنی مثلا ۱۰ تا کارت به دستگاه معرفی شده – میخام به هر کدوم اسم شخصی رو بدم تا بفهمم کی از کارت استفاده کرده .
یا اینکه بتونم از ۱۰ نفری که به دستگاه معرفی شده ۲ تاش رو حذف کنم و مابقی به کارشون ادامه بدن.
یا اینکه صفحه ال سی دی به دستگاه وصل کنم تا زمانی که کارتی زده میشه – اسم طرف رو بنویسه و خوش امد بگه.
به این برد و برنامه چنتا کارت میشه معرفی کرد ؟
ایا میشه بعنوان یه سخت افزار صنعتی ازش استفاده کرد یا در حد تست و ازمایشه؟
ممنون از شما
بسیار عالی
در خصوص سوال اول اطلاعات کاملی ندارم ولی باید اطلاعات را ار حافظه EEPROM بخوانید.
برای اتصال LCD بسیار ساده است و تنها باید توابع ال سی دی و محتوای مورد نظر جهت نمایش را فراخوانی کنید. برای اینکار به آموزش راه اندازی ۳ مدل ال سی دی کاراکتری مراجعه کرده و توابع را به این کد اضافه نمایید و در صورت برخورد به مشکل اعلام کنید تا راهنمایی کنم.
محدودیتی در اضافه کردن تگ و کارت وجود ندارد.
و در نهایت برای سوال آخر هم بله شدنی است.
با عرض سلام و ادب
یکی از سوال ها این بود که چطور میشه مثلا از ۱۰ کارتی که به دستگاه اضافه شده ۲ تاش رو حذف کرد وبقیه کارتها به کارشون ادامه بدن. فکر کنید ۱۰ نفر کارت دارن و دسترسی بهشون نیست و ما میخاییم فقط ۲ کارت رو از دستگاه پاک کنیم. و ۸ نفر دیگه هر وقت خواستن از دستگاه استفاده کنن.
سوال بعدی اینکه چند ایراد تو کار هست. یکی اینکه وقتی ما رله رو به پایه ۴ وصل میکنیم. در زمان ریست شدن برای خودش روشن و خاموش میشه یا اینکه برق رو ازش قطع کنیم و بعد دوباره وصل کنیم بازم رله برای خودش عمل میکنه. اگر ما بصورت ایمن بخاییم از این برد استفاده کنیم. در برای خودش باز و بسته میشه. و این امن نیست.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
در خصوص سوال اول در همین کد امکان پذیر است. برای حذف کارت تعریف شده، ابتدا باید مستر کارت را نردیک RFID کنید. سپس تگ مورد نظر را قرار دهید و مجددا مستر کارت را قرار دهید. کارت مورد نظر از حافظه پاک میگردد. در متن آموزش کامل توضیح داده شده است و کافی است ابتدا اتصالات پروژه را انجام دهید و سپس مرحله به مرحله با آموزش پیش بروید.
در خصوص سوال دوم از چه رله ای استفاده میکنید؟
سلام
برد رله. یعنی قطعات لازم روی خود برد له لحیم شده.
از رله خالی استفاده نکردم
کامل تر توضیح دهید تا بتوانم راهنمایی کنم.
سلام مجدد
من رله رو به پایه ۵ وصل کرده بودم .برای همین با ال ای دی روشن و خاموش میشد. الان به پایه ۴ وصل کردم درست شد. اشتباه از من بودن.
فقط درباره حذف کارت منظورم این بود که ما به ۱۰ نفر کارت دادیم. رفتن. به کارتها دسترسی نداریم. میخاییم از این ۱۰ نفر مثلا ۲ نفر رو حذف کنیم زمانی که ادما با کارتشون برمیردن فقط ۸ نفر بتونن وارد بشن.
این امکان هست که بدون داشتن کارتشون اون رو حذف کرد؟
با تشکر
سلام
در این خصوص منتظر بخش های بعدی آموزش RFID باشید.
با تشکر از شما
خواهش میکنم.
سلام من میخوام طوری برنامه نوسی شده باشه که تا کارت نزدیک اراف ای دی هست رله فعال شه و وقتی دور شد غیرفعال شه کمکم کنید
سلام
عملکرد این پروژه دقیقا به همین صورت است. لطفا آموزش را کامل مطالعه نمایید. سپس در صورت برخورد به مشکل از همین طریق اقدام نمایید.
سلام من میخواستم این برنامه با ال سی دی ای تو سی راه بیوفته یعنی اطلاعات سریال پرینت بره روی I2C میتونید کمکم کنید برای اینکار؟
سلام
روش کار بسیار راحت است. باید توابع ال سی دی را فراخوانی کنید. برای اینکار به آموزش ۳ روش راه اندازی ال سی دی کاراکتری مراجعه کنید و سوالات خود را از همین طریق بپرسید.
ببخشید یه سوالی داشتم. میخواستم بدونم میشه یه قفل دیگه ای رو بزارم؟ باید چه تغیری تو برنامه ایجاد کنم.
سلام
قفل به عنوان خروجی در پروژه استفاده میشود و نقشی در کد برنامه ندارد.
سلام خانوم مهندس
من پروژه دربازکن رو درست کردم و ۱۰ عدد کارت RFID خریدم که روی همه اونها یک کد ۱۸ رقمی نوشته شده که فکر کنم ID مختص به هرکدوم هست
اما خانوم مهندس دستگاه نسبت به هیچ کدوم از این کارتها هیچ عکس العملی نداره و حتی کارتها رو با تمام پروژه های دیگر RFID هم تست کردم و بازم هیچ عکس العملی نداشت
ولی با تگ و کارت همراه ماژول که هیچ کد و شماره ای روی اون نیست بخوبی کار میکنه
آیا این کارتها فرکانس مختلفی دارند؟؟!
لطفٱ راهنماییم کنید
سلام
از توجه شما ممنونم.
بله دقیقا، فرکانس تگ مورد استفاده شما با فرکانس کاری ماژول کارت خوان RFID یکسان نیست.
خانوم مهندس از راهنماییتون سپاسگذارم
میشه بهم بگید که چطور میتونم بفهمم کارتی که خریدم با چه فرکانسی کار میکنه؟!
سپاسگذارم
خواهش میکنم.
به هنگام خرید میبایست فرکانس کاری را جویا شوید.
سلام وقت بخیر
ممنون از آموزش عالی که در سایت قرار دادید.
فقط یه نکته اینکه قفلی که استفاده شده بیشتر برای درب های کمد و کابینت مناسبه نه درب های ورودی ساختمان ، آیا سایتی رو میشناسید که قفل های بهتری رو معرفی کرده باشن ، من هرچقدر سرچ کردم فقط قفل هایی مثل سیزا پیدا میشه
با سلام و تشکر از شما
دقت داشته باشید که خروجی رله را به هرنوع قفل برقی میتوانید اتصال دهید. بنده مکان معتبری را برای فروش کالای مورد نظر شما نمیشناسم.
سلام خانم پوربلورچیان
ممنون از آموزش های که قرار میدید یه سوال داشتم من این پروژه میتونم روی Arduino D1 انجام بدم.
با تشکر
سلام
از توجه شما ممنونم.
بله هیچ محدودیتی برای اینکار وجود ندارد.
سلام خانم پوربلورچیان
کدها را که آپلود میکنم ارور میده
با سرعت ۹۶۰۰
ممنون
Arduino: 1.8.5 (Windows 7), Board: “WeMos D1 R1, 80 MHz, 4M (1M SPIFFS), v2 Lower Memory, Disabled, None, Only Sketch, 9600”
Build options changed, rebuilding all
Archiving built core (caching) in: C:\Users\seven\AppData\Local\Temp\arduino_cache_141825\core\core_esp8266_esp8266_d1_CpuFrequency_80,FlashSize_4M1M,LwIPVariant_v2mss536,Debug_Disabled,DebugLevel_None____,FlashErase_none,UploadSpeed_9600_f63057b950338881e21d34874c27bbdc.a
Sketch uses 257796 bytes (24%) of program storage space. Maximum is 1044464 bytes.
Global variables use 32480 bytes (39%) of dynamic memory, leaving 49440 bytes for local variables. Maximum is 81920 bytes.
Uploading 261936 bytes from C:\Users\seven\AppData\Local\Temp\arduino_build_190601/AccessControl.ino.bin to flash at 0x00000000
error: failed sending 1072 bytes
.error: failed sending 1044 bytes
.error: failed sending 1040 bytes
.error: failed sending 1040 bytes
.error: failed sending 1076 bytes
.error: failed sending 1079 bytes
.error: failed sending 1095 bytes
.error: failed sending 1089 bytes
.error: failed sending 1085 bytes
.error: failed sending 1071 bytes
warning: espcomm_send_command: didn’t receive command response
warning: espcomm_send_command(FLASH_DOWNLOAD_DATA) failed
warning: espcomm_send_command: wrong direction/command: 0x01 0x03, expected 0x01 0x04
error: espcomm_upload_mem failed
error: espcomm_upload_mem failed
This report would have more information with
“Show verbose output during compilation”
option enabled in File -> Preferences.
سلام
از چه بردی برای این پروژه استفاده میکنید؟
سلام
WeMos D1 R1
دقت کنید این آموزش برای برد آردوینو UNO، Mega2560 و Nano طراحی شده است.
برای استفاده از برد Wemos نیاز به تغییرات خواهد بود و البته این موارد را بنده به صورت عملی تست نکرده ام.
سلام خانم پوربلورچیان
ممنون بابت آموزش های مفید و کاربردی یه سوال دارم میتونم این پروژه را روی Arduino D1 انجام بدم
با تشکر
سلام
از توجه شما ممنونم.
در کامنت قبل پاسخ داده شد، بله میتوانید از D1 استفاده نمایید.
با سلام و خسته نباشی.
اکثر برد ها و قطعات برای این پروژه در سایت دانشجو اعلام عدم موجودی کرده،از کجا باید تهیه کرد؟
و اینکه تگ هایی که شبیه کارت عابر بانک هست رو از کجا باید تهیه کرد؟ممنون از لطفتون
سلام
کاربر گرامی معرفی لینک خرید به عنوان مرجع مورد تایید دیجی اسپارک میباشد. اگر موجود نمیباشد میتوانید با رعایت موارد فنی کالاها، از جای دیگری خریدتان را انجام دهید. ولی دقت داشته باشید که برای حمایت از دیجی اسپارک پیشنهاد میشود از لینکهای معرفی شده تهیه کنید.
با سلام….من بااین ارور مواجه شدم در هنگام کامپایل کردن.میتونید کمکم کنید چی هست:
Arduino: 1.8.5 (Windows 7), Board: “Arduino/Genuino Uno”
E:\project rfid\sketch_sep04a\sketch_sep04a.ino:15:0: warning: “LED_ON” redefined
#define LED_ON HIGH
^
E:\project rfid\sketch_sep04a\sketch_sep04a.ino:13:0: note: this is the location of the previous definition
#define LED_ON LOW
^
E:\project rfid\sketch_sep04a\sketch_sep04a.ino:16:0: warning: “LED_OFF” redefined
#define LED_OFF LOW
^
E:\project rfid\sketch_sep04a\sketch_sep04a.ino:14:0: note: this is the location of the previous definition
#define LED_OFF HIGH
^
In file included from E:\project rfid\sketch_sep04a\sketch_sep04a.ino:9:0:
C:\Users\alireza\Documents\Arduino\libraries\MFRC522-master/MFRC522.h:123:7: error: redefinition of ‘class MFRC522’
class MFRC522 {
^
In file included from E:\project rfid\sketch_sep04a\sketch_sep04a.ino:1:0:
C:\Users\alireza\Documents\Arduino\libraries\MFRC522-master/MFRC522.h:123:7: error: previous definition of ‘class MFRC522’
class MFRC522 {
^
E:\project rfid\sketch_sep04a\sketch_sep04a.ino: In function ‘void setup()’:
sketch_sep04a:57: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘PCD_Init’
mfrc522.PCD_Init();
^
E:\project rfid\sketch_sep04a\sketch_sep04a.ino: In function ‘int getID()’:
sketch_sep04a:207: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘PICC_IsNewCardPresent’
if ( ! mfrc522.PICC_IsNewCardPresent()) { // ط¯ط±غŒط§ظپطھ غŒع© ط¢غŒ ط¯غŒ ط¬ط¯غŒط¯ ط¯ط± RFID
^
sketch_sep04a:210: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘PICC_ReadCardSerial’
if ( ! mfrc522.PICC_ReadCardSerial()) { // ط¯ط±غŒط§ظپطھ ط³ط±غŒط§ظ„
^
sketch_sep04a:216: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘uid’
readCard[i] = mfrc522.uid.uidByte[i];
^
sketch_sep04a:220: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘PICC_HaltA’
mfrc522.PICC_HaltA();
^
E:\project rfid\sketch_sep04a\sketch_sep04a.ino: In function ‘void ShowReaderDetails()’:
sketch_sep04a:226: error: ‘class MFRC522’ has no member named ‘PCD_ReadRegister’
byte v = mfrc522.PCD_ReadRegister(mfrc522.VersionReg);
^
In file included from E:\project rfid\sketch_sep04a\sketch_sep04a.ino:9:0:
C:\Users\alireza\Documents\Arduino\libraries\MFRC522-master/MFRC522.h:112:35: error: expected unqualified-id before numeric constant
#define VersionReg 0x37
^
E:\project rfid\sketch_sep04a\sketch_sep04a.ino:226:45: note: in expansion of macro ‘VersionReg’
byte v = mfrc522.PCD_ReadRegister(mfrc522.VersionReg);
^
E:\project rfid\sketch_sep04a\sketch_sep04a.ino: In function ‘boolean checkTwo(byte*, byte*)’:
E:\project rfid\sketch_sep04a\sketch_sep04a.ino:325:16: warning: NULL used in arithmetic [-Wpointer-arith]
if ( a[0] != NULL )
^
exit status 1
‘class MFRC522’ has no member named ‘PCD_Init’
This report would have more information with
“Show verbose output during compilation”
option enabled in File -> Preferences.
سلام
از کدام یک از برد های آردوینو استفاده میکنید؟
uno استفاده میکنم…ممنون درست شد…مشکل کتابخونه داشت
بسیار عالی
موفق باشید .
سلام…مدارشما باباتری ۹ولت کار شده و دربازکن ۱۲ولت عمل میکند..من با باتری ۹ولت ک امتحان میکنم ،زورش به در باز کن نمیرسه
سلام
بله از باتری ۹ ولت استفاده شده است. پیشنهاد میشود با توجه به ولتاژ قفل استفاده شده، باتری مناسبی انتخاب کنید.
ازهمین قفل شما استفاده میکنم
همانطور که در ویدیو مشخص است، با باتری ۹ ولت قفل به راحتی کار میکند ولی دقت داشته باشید که باتری شارژ کامل شده باشد و سالم باشد.
باسلام
۱-مدار وبرد به درستی کار میکنه،اما پس از مدتی که از ان استفاده نمیشود(حدود نیم ساعت و یک ساعت)،اردینو هنگ میکنه و عکس العملی درمقابل تگ نشون نمیده ، تا زمانی که اردینو رو ریست کنیم. (((اتصال از طریق پورتusb به لب تاب)))
*هم چنین،وقتی به رله ،بار وصل میشود، پس از چند بار عمل، هنگ میکند.
۲-در حالت (((اتصال به ورودی برقdc))) مانند حالت قبل مدار به درستی کار میکند،اما زمان هنگی زودتر اتفاق میفتد….هم چنین در این حالت، رله هم عمل نمیکند.
*ببخشید ،سوالا یخورده زیاد شد…این مشکلا از چی هست،ایا حل میشن؟
با سلام
۱- مشکل از تامین جریان برد میباشد. منبع تغذیه را تغییر دهید و از یک آداپتور حداقل ۲ آمپری استفاده کنید.
۲- مشخصات آداپتور مورد استفاده چیست
سوالمو راحت تر مطرح کنم،
وقتی برد رو به لب تاب وصل میکنم ،رله به عنوان خروجی عمل میکنه.
وقتی با ادابتور به برد تغذیه میدم،رله عمل نمیکنه.(ولی وقتی سیمشو به ۵ولت میزنم عمل میکنه )
اتصالات رله را بیان کنید؟ رله باید به پایه ۴ متصل گردد.
باسلام
من مدارو بستم ،به درستی کار میکرد،اما بعد از چن وقت که دوباره بستم کار نمیکنه…حتی برنامرو دوباره اپلود کردم.
ledها خاموشه…کارتخوان هم در مقابل کارت ها عکس العملی نداره.
توی سریال مانیتور این متنو نشون میده:
BlueCore Tech Acces Control
MFRC522 Version: 0x0 (unknown)
WARNING: Communication failure, is the RFID-MFRC522 properly connected?
سلام
همانطور که در متن ارور نوشته شده است، اتصالات ماژول RFID به درستی انجام نشده است. مجددا چک کنید و نتیجه را اعلام کنید.
اتصالت درسته
۷تاسیم برای کارتخوان/۴تاسیم هم برای ledها(یکیش gnd)
بله متوجه شدم ولی با توجه به اینکه این مشکل برای من نیز وجود داشت، در اتصال ماژول RFID به برد آردوینو ایرادی وجود دارد. ارور نمایش داده شده هم از شما سوال میپرسد که آیا RFID به درستی وصل شده است. از سالم بودن کابل هم اطمینان حاصل فرمایید. نتیجه را اعلام کنید.
سیم هارو دراوردم دوباره زدم،ledها روشن شد،اما کارتخوان عکس العملی ندارد.(تا موقعی که تو سریال مانیتور نمیرم ،ledها خاموشن)
توسریال مانیتور این متنو نشون میده:
BlueCore Tech Acces Control
MFRC522 Version: 0xEE (unknown)
——————-
Master Card’s UID =
EDF0A279
——————-
Everything Ready
Waiting for Keys or cards to be scanned
ال ای دی ها مهم نیست چون پس از باز شدن سریال مانیتور به صورت اتوماتیک روشن میشود و ربطی به ماژول RFID ندارد.
کابل های متصل به ماژول RFID را بررسی کنید و مطمئن شوید که سالم است. با توجه به اینکه قبلا پروژه را اجرا کردید، تنها دلیل اتصالات است. این پیام به این معنی است که کد به درستی کامپایل شده است و منتظر دریافت اطلاعات از تگ و ماژول است.
نتیجه را اعلام کنید.
هر ۷تا کابلش درسته…
ال ای دی ماژول RFID روشن میشود؟
بله روشن است
کاربر گرامی پیرو ارور دریافتی شما، مشخصا اتصالات دچار مشکل هستند. پیشنهاد میشود سیمها را عوض کنید.
۷تا سیمش درسته،ممکنه ماژول خراب شده باشه؟
*با اداپتور که وصل میکنم،ال ای دی ها اصلا روشن نمیشن.
عجیب غریب شده
ممکن است ماژول سوخته باشد. پیشنهاد میکنم از پروژه های دیگر RFID استفاده و ماژول را تست کنید.
پس از اتصال VCC به ۳٫۳ ماژول روشن میشود؟
اتصالات درسته
۷تاسیم برای کارتخوان.۴تاسیم برای ال ای دی ها(یکیش gnd)
در کامنت قبل پاسخ دادم. بررسی و نتیجه را اعلام کنید.
سلام خانم پوربلورچیان من آرین نوقی ۱۴ ساله هستم من عاشق این علمم میخواستم بدونم از کجا شروع کنم با چه لوازمی و دیگر نکات با تشکر
سلام آرین جان
خیلی خوشحالم که به جمع دیجی اسپارک پیوستی، برای شروع میتوانی از آموزشهای ساده استفاده کنید. پیشنهاد بنده استفاده از برد آردوینو و پکیج ۳۷ سنسور آردوینو است. در این خصوص بسیار آموزشهای متنوعی منتشر شده است. همچنین هرجایی که با مشکل مواجه شدید میتوانید از طریق بخش نظرات سوالتان را مطرح کنید. من و همکارانم به شما کمک خواهیم کرد
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما دوستان،تو این پورژه شما از RFID RC522 استفاده کردین، با RDM6300 هم میشه این کارو انجام داد؟
سلام
از توجه شما ممنونم.
خیر، از این کد نمیتوانید برای RDM6300 استفاده کنید و نیاز به کد دیگری خواهد بود.
سلام برای اتصال کلید به پایه ۳ دیجیتال از کلید معمولی استفاده می کنید یا از ماژول کلید؟
سلام
در این مورد تفاوتی ندارد و باید کلید را به GND اتصال دهید.
سلام خسته نباشین عضو سایت شدم کد برنامه rfid522 تو ایمیل ارسال میشه ممنون میشم راهنمایی کننین
سلام
پس از ثبت نام در سایت از طریق digispark.ir/login وارد شوید.
پس از وارد شدن به سایت در همان آموزش مربوطه کدها نمایش داده خواهد شد.
باسلام خسته نباشین
اموزش هاتون خیلی عالی ممنون فقد یه مشکلی داشتم خروجی اردواینو یه سره مثبت وقتی کارت نزدیک rfidمیشه خروجی منفی میشه میخاستم برعکس این عمل صورت بگیره خروجی شماره ۴منفی باشه وقتی کارت نزدیک شد طبق برنامه خروجی مثبت بشه.
سلام
از توجه شما ممنونم.
توضیحات شما کمی نامفهوم است.
لطفا شفاف تر توضیح دهید تا بتوانم راهنمایی کنم.
باسلام
مشکل باماژول رله رفع کردم
ممنون بابت توجه تون
سلام مجدد
بسیار عالی
در صورت برخورد به مشکل از همین طریق اقدام نمایید.
سلام میشه با همین کد و اتصالات به جای قفل زبانه دار قفل شافت گرد ۱۲ ولت گذاشت؟
سلام
بله هیچ تفاوتی نخواهد داشت و میتوانید استفاده کنید.
سلام و تشکر از آموز های خوبتون، ببخشید جهت راه اندازی این مایول در مد سریال باید چکار کنیم؟
خوشحال میشم آموزشی در بارش تهیه بشه یا کمک جامع ای ازش در اختیارمون بگذارید.
سپاس
سلام
از توجه شما ممنونم.
منظور شما از مود سریال چیست؟
سلام
خسته نباشید
من تو اموزش زیر میخواستم رله خاموش باشه و وقتی کارت از قبل تعریف شده خوانده شد رله فعال شود و بعد از ۵ ثانیه خاموش شود
باید تو کد چه بخشی رو تغییر بدم ؟
سلام
در این خصوص باید تابع (void granted (int setDelay تغییرات را اعمال کنید. با High به Low دستورات رله میتوانید عملکرد رله را تغییر دهید.
به خط ۱۷۹ تا ۱۸۶ مراجعه کنید. در خصوص بازه زمانی کافیست دستور Delay را به ۵ ثانیه تغییر دهید.
بررسی و نتیجه را از همین طریق اعلام نمایید.
Arduino: 1.8.5 (Windows 10), Board: “Arduino/Genuino Uno”
C:\Users\Momati\AppData\Local\Temp\arduino_modified_sketch_614834\sketch_dec28f.ino:3:21: fatal error: MFRC522.h: No such file or directory
#include
^
compilation terminated.
exit status 1
Error compiling for board Arduino/Genuino Uno.
This report would have more information with
“Show verbose output during compilation”
option enabled in File -> Preferences.
لطفا راهنمایی کنیر
سلام
این ارور مربوط به کتابخانه RFID است.
آیا کتابخانه نصب شده است؟
سلام واقعا اموزش خوبی بود.من قفل هوشمند با کیپد ساختم اما نمیدونم چجوری قفل سلونوئید به اردینو وصل کنم رله ۵ ولت هم دارم اما سردرگمم؟فقط اتصالات قفل به اردینو و رله نمیدونم؟؟؟
سلام
با تشکر از شما
در این خصوص به آموزش استفاده از رله Relay در پروژه اینترنت اشیاء IOT مراجعه کنید.
سلام من می تونم فقط فقط این اموزشو بدون عضو شدن گیرم خواهش می کنم
با سلام
در این خصوص بایستی اشتراک تهیه نمایید و پس از آن میتوانید به کدهای آموزش مورد نظر دسترسی داشته باشید.
سلام یه سوال داشتم
می خواستم ببینم ما اگر بخواهیم مستر کارت رو تغییر بدیم باید چه کار کنیم؟؟
با سلام
امکان تغییر مستر کارت در این کد پس از کامپایل برنامه وجود ندارد و تنها با پاک شدن حافظه Eeprom میتوانید مجددا مستر کارت را تعریف نمایید.
چطوری EEPROM رو پاک کنم؟؟؟
با سلام
همانطور که در کدها توضیح داده شده است، با اتصال یک کلید به پایه ۳ میتوانید EEPROM را پاک کنید.
در ضمن ما میتونیم با آردوینو لئونارد هم این پروژه رو اجرا کنیم یا نه؟؟؟
با سلام
بله امکان پذیر است. ولی توجه داشته باشید شیوه اتصال پایه ها متفاوت خواهد بود.
سلام خسته نباشید
خواستم ببینم در ماژولRFID
کارت رو میشه اختصاصی کرد
ینی میشه فقط با ۱ کارت کار کنه؟
سلام
بله امکان پذیر است.
سلام خسته نباشید
۱_اگه چیزی جلوی ماژول باشه (مثلا ورقه اهن)
بازم کار میکنع؟
۲_اموزش راه اندازی ماژول RFID داخل دیجی اسپارک هست؟
۳_ای سی ATMEGA328 داخل دانشجو کیت هست؟
۴_وقی ای سی ATMEGA328 جدید رو اردوینو میزاری کار میکنه؟؟
ممنون از راهنمایی تون
با سلام
۱: برای آهن، من تست نکرده ام و بستگی دارد.
۲: بله جهت دسترسی به آموزش های rfid کلیک کنید.
۳: بله موجود است. بر روی لینک کلیک کنید. آی سی اتمگا ۳۲۸ مناسب آردوینو Atmega328 for Arduino Uno
۴: خیر، باید بوت لودر نصب کنید.
سلام
خسته نباشید
استاد من این آموزش رو با برد اردوینو نانو انجام دادم و ارور زیر رو بهم داد
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Arduino: 1.8.7 (Windows 10), Board: “Arduino Nano, ATmega328P”
Sketch uses 8108 bytes (26%) of program storage space. Maximum is 30720 bytes.
Global variables use 261 bytes (12%) of dynamic memory, leaving 1787 bytes for local variables. Maximum is 2048 bytes.
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x00
An error occurred while uploading the sketch
This report would have more information with
“Show verbose output during compilation”
option enabled in File -> Preferences.
سلام
مطابق با روش زیر پیش بروید و سپس نتیجه را اعلام کنید.
وارد منو Tools > Board > Boards Manager شوید. سپس بر روی Arduino AVR Boards کلیک کنید. پس از آن بر روی Update کلیک کنید. پس از آپدیت مجددا برنامه را تست کنید.
سلام دوباره
Arduino AVR Boards روی اخرین اپدیت خود ۱٫۶٫۲۳ بود
و همچنین Arduino megaAVR Boards اپدیت ۱٫۶٫۲۴ رو نصب کردم
برنامه رو تست کردم باز ارور زیر رو داد
Arduino: 1.8.7 (Windows 10), Board: “Arduino Nano, ATmega328P”
Build options changed, rebuilding all
Sketch uses 8108 bytes (26%) of program storage space. Maximum is 30720 bytes.
Global variables use 261 bytes (12%) of dynamic memory, leaving 1787 bytes for local variables. Maximum is 2048 bytes.
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x00
An error occurred while uploading the sketch
This report would have more information with
“Show verbose output during compilation”
option enabled in File -> Preferences.
با توجه به بررسی که انجام شد، راه حل دوم نصب بوت لودر ورژن های قبل میباشد.
در ادامه لینک دانلود را قرار میدهم، بررسی کنید.
لینک دانلود
این روش هم تست شد ولی باز همان ارور رو داد
خلاصه ی ارور : An error occurred while uploading the sketch
سلام مجدد
از کدام مدل arduino nano استفاده میکنید؟ CH340 یا R3?
CH340
با کد کالا : DKP – 40068
این ارور ممکن است به درایور CH340 مرتبط باشد. درایورهای دیگری را نصب کنید و مجدد تست کنید. نتیجه را از همین طریق اعلام کنید.
درایور موجود در سایت دانشجو کیت رو دانلود و نصب کردم ارور زیر رو داد.
driver install failure
از طریق لینک زیر ورژن V3_4 رو دانلود کردم
https://sparks.gogo.co.nz/assets/_site_/downloads/CH34x_Install_Windows_v3_4.zip
با موفقیت درایور نصب شد
driver install success
ولی بازم همان ارور رو داد
An error occurred while uploading the sketch
با توجه به آپدیت بوت لودر ممکن است با ورژن جدید همخوانی نداشته باشد.
پس از انتخاب نوع برد Nano، گزینه processor در منو Tools اضافه میشود. از منو processor گزینه atmega328p old bootloader را انتخاب و مجدد تست کنید.
استاد ممنونم درست شد و کار کرد
بسیار عالی
با تشکر از شما و سایت خوبتون
در اتصالات رله مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنید
سلام
برای اتصال رله به آموزش استفاده از رله Relay در پروژه اینترنت اشیاء IOT مراجعه کنید.
سلام
شما برای من یک لینک برای کمک در بخش فروش ارسال کردید
من رفتم و اسم و مشخصاتم رو وارد کردم و دکمه ثبت اطلاعات رو زدم و ی صفحه دیگه باز شد
اونجا میخواست ایمیل و رمز رو وارد کنی
وارد کردم و دکمه ورود رو زدم و دوباره همون صفحه باز شد دوباره ایمیل و رمز زدم بازم همون صفحه باز شد
مشکل چیه؟
با سلام
برای ورود به لینک باید حساب کاربری داشته باشید و یک فرآیند شفاف و مشخص است. همچنین سوالات مربوط به سایت دانشجوکیت را از همان طریق با مدیر سایت در میان بگذارید.
باسلام
احتراما” نمونه ساخته شده جهت فروش موجود است؟من یک نمونه کاملشو احتیاج دارم.
با سلام
در این خصوص از طریق ثبت تیکت در سایت دانشجوکیت اقدام کنید.
ارسال تیکت
قیمت تمام شده چند؟
با سلام
در این خصوص از طریق ثبت تیکت در سایت دانشجوکیت اقدام کنید.
ارسال تیکت
سلام خسته نباشید
خواستم بدونم که اگه من اسپارکر شم
میتونم کد های همین در بازکن رو دریافت کنم؟
و اگر میتونم ، کد هار رو داخل اردوینو اپلود کنم
کار میکنه؟
یا نیاز داره تغییراتی داخلش انجام بدم؟
و اینکه باید از ماژول رله استفاده کنیم ؟
اگه رله وصل کنیم اردوینو اسیب نمی بینه؟
ممنون از کمکتون
با سلام
جهت دسترسی به کدهای آموزش میبایست اشتراک اسپارکر پلاس خریداری کنید که به ترتیب یک ماه و شش ماه و یک ساله است. پس از آن به تمامی کدها دسترسی دارید. ( دقت کنید که با اشتراک اسپارکر فقط دسترسی عمومی خواهید داشت و جهت دسترسی به کدها حتما باید اسپارکر پلاس را تهیه کنید)
بله بایستی کد را در نرم افزار آردونیو آپلود کنید و نیاز به هیچ گونه تغییری در کدها نخواهد داشت مگر اینکه خودتان بخواهید تغییری در روند اجرای پروژه اعمال کنید. وسایل مورد نیاز جهت اجرای این پروژه در متن آموزش لینک شده است، بر روی آن ها کلیک کرده و از فروشگاه دانشجوکیت خریداری کنید.
در خصوص رله، اگر میخواهید قفل به RFID اتصال دهید، بایستی از ماژول رله استفاده کنید. ماژول رله ۵ ولت و جهت استفاده در میکروکنترلر ها طراحی شده است و آسیبی به برد وارد نخواهد کرد. اتصالات را دقیقا مطابق با متن آموزش انجام دهید تا هیچ یک از بردها آسیب نبیند.
بررسی و سوالات خود را از همین طریق بپرسید.
سلام من یه التراسونیکSRF05خریدم
وقتی پایه های vcc و trip و gnd رو به اردوینو وصل میکنم (اینا رو بلدم که راه اندازیش کنم)
داخل مشخصاتش نوشته بود از ۲سانت تا ۴۵۰ سانت تشخیص میده (یه پایه دیگه هم داشت اسمش OUT) بود اونو وصل نکردم چون داخل اموزشی که دیده بودم این پایه رو نداشت
خلاصه
بیشترین مقداری که نشون میداد ۱۵۰سانت بود
چیکارش کنم درست شه؟؟
و یه سنسور تشخیص صدا هم داشتم (KY_037)
بعد از راه اندازیش داخل سریال مانیتور فقط عدد ۵۵ رو نشون میداد وبا صدای خیلی بلند میرفت ۵۶ مشکلش چیه؟
با سلام
کاربر گرامی لطفا سوالات را در پستهای مرتبط بپرسید تا بررسی و پاسخ داده شود. هر دو سوال شما بی ارتباط با RFID است.
آموزش کار با ماژول OLED گرافیکی بخش دوم تشخیص فاصله با SRF05
آموزش ماژول میکروفن Sensitive Microphone از پکیج ۳۷ سنسور آردوینو
سلام. خسته نباشید.طبق دستور شما من پایه شماره سه دیجیتال رو به زمین وصل کردم ولی EEPROM برنامه پاک نشد.
حالا چه دستوری میفرمایید؟
با سلام
خط ۵۷ تا ۶۸ برنامه را تحلیل کنید و از اتصالات اطمینان حاصل فرمایید.
سلام ی سوال داشتم میخواستم بدونم ال ای دی های استفاده شده در این مدار چند وات هستند؟؟
سلام
از ال ای دی اوال ۸۰ میلی وات استفاده شده است.
سلام وقتتون بخیر یه سوال داشتم میخواستم بدونم رله رو چجوری به قفل وصل نمودید و همین طور باتری رو به کجا وصل کردید؟؟
سلام
برای اتصال رله به قفل به آموزش استفاده از رله در پروژه های اینترنت اشیا مراجعه کنید، کامل توضیح داده شده است.
یک سر باتری به قفل و سر دیگر به رله متصل شده است.
سلام من یه مشکل دارم الان برد را کامل کردم همه چی درسته حتی کارت رو به rfid نزدیک میکنم تشخیص میده اما قفل باز نمیشه مشکل کجاس ؟اینم بگم برای رله پایه سیگنال را به پین شماره ۴ دیجیتال آردوینو و GND به GND آردوینو و VCC را به ۵ ولت آردوینو اتصال دادم . یه سوال دیگه این گه در نظرات میخوندم شما فرمودید کلید رو باید به پایه ۳ دیجیتال وصل نمود خوب اگه اینم یه توضیح بدید کدوم پایشو چون بالا همه پایه ها رو به جای دیگه ای اتصال دادیم ممنون
با سلام
آیا پس از تشخیص کارت RFID رله فعال میشود؟ از چه تغذیه ای برای قفل استفاده میکنید؟
پایه های کلید دو به دو کنار یکدیگر مشترک هستند، یکی از پایه ها را به زمین و دیگری را به پایه دیجیتال متصل کنید.
بررسی و نتیجه را از همین طریق اعلام کنید.
سلام و خسته نباشید خدمت شما ممنون از آموزش مفیدی که قرار دادید
مثل همیشه عملی ، مختصر و مفید.
با سلام
از توجه شما ممنونم، امیدوارم مفید واقع گردد.
سلام میخوام چند تا آرفید رو با یک آردوینو کنترل کنم میشه یا نه؟
با سلام
بله امکان پذیر است.
سلام وقت بخیر
من میخوام که پیغام های سریال مانیتور روی LCD کارکتری ۱۶*۲ نمایش بدم لطفا راهنماییم کنید . اگر امکانش هست کدهای پروژه برای نمایش روی ال سی دی کارکتری ویرایش و برام ایمیل کنید.
سپاسگذارم
با سلام
در خصوص اضافه کردن کدهای ال سی دی به آموزش راه اندازی ال سی دی کاراکتری مراجعه نمایید.
همچنین در صورت نیاز در خصوص دریافت برنامه همراه با کدهای ال سی دی به بخش طراحی مدار تیکت ارسال نمایید.
عجب اطلاعاتی دارین! ممنون بابت مطالب مفیدتون
سلام
از توجه شما ممنونم.
با سلام من تو تست RFID به این مشکل میرسم:
*****************************
MFRC522 Digital self test
*****************************
Firmware Version: 0xFF = (unknown)
WARNING: Communication failure, is the MFRC522 properly connected?
—————————–
Only known versions supported
—————————–
Performing test…
—————————–
Result: DEFECT or UNKNOWN
با سلام
این ارور زمانی به وجود میآید که اتصالات RFID به درستی برقرار نشده است. بررسی و نتیجه را از همین طریق اعلام نمایید.
با سلام
من اتصالات رو اعم از لحیم و pin ها چک کردم همه چی درست
۵ بار تمام کد های کتاب خانه ی RFID رو آپلود کردم اما باز هم خطای
Firmware Version: 0xFF = (unknown) اومد؟
از چی می تونه باشه؟
کتابخانه RC522 را آپدیت و نتیجه را اعلام کنید.
کتاب خونه اپدیت هست
در صورتیکه کتابخانه آپدیت باشد، مشکل مربوط به اتصالات میباشد. همچنین دقت نمایید اگر یکی از سیم ها قطعی داشته باشد، ممکن است ارتباط برقرار نگردد.
مجددا موارد را تست و نتیجه را اعلام کنید تا بررسی گردد.
سلام و عرض ادب
لطفا در مورد وصل کردن قفل و رله راهنمایی کنین
سپاس فراوان
با سلام
در این خصوص به آموزش استفاده از رله در پروژه های اینترنت اشیا مراجعه کرده و مطالعه کنید. سپس در صورت سوال از همان طریق اقدام نمایید.
سلام
میخواستم این پروژه رو با پروژه قفل رمزی با کیبرد که قابلیت تغییر رمز داشت رو همزمان برای یک قفل استفاده کنم کدهارو بهم اضافه کنم و اگر کاربر با کیبرد رمز وارد کرد قفل باز شه اگر با rfid کار کرد و تگ رو نزدیک کرد باز هم قفل باز شه
اگر اینکار رو انحام بدم به دلیل اینکه در هردو پروژه از eeprom استفاده شده آیا مشکلی و تداخلی در خوندن و نوشتن از eeprom ایجاد نمیشه؟
در پروژه کیبرد رمز در eeprom ذخیره شده بود و در این پروژهid کارت ها آیا این مشکل و تداخلی در حافظهeeprom ایجاد نمیکنه؟
واگر ایجاد نشه چطور باید تشخیص بده که وقتی در کیبرد دکمه ایی زده شد با بخشی از eeprom که رمز توی اون ذخیره شده کار کنه و وقتی کارت نزدیک میشه با بخش دیگه ایی که id ها در اون ذخیره شده؟!
با سلام
هیچ تداخلی با هم ندارند و با حلقه های جداگانه تعریف کنید.
سلام
ببخشید اگر بخوام با برق کارکنم آیا میتونم اردوینو رو به اداپتور گوشی که ۵ ولت و ۲ امپر هست وصل کنم؟ برای اردوینوuno
بعد این آداپتور رو به همون قسمت usb اردوینو وصل کنم یا درگاه اداپتورش؟
با سلام
خیر، در خصوص آداپتور پیشنهاد میشود از آداپتور ۹ ولت ۱ آمپر استفاده کنید.
از چه باتری استفاده کردید؟
با سلام
از باتری ۹ ولت استفاده شده است. ولتاژ باتری بسته به نوع قفل مورد استفاده میباشد.
ممنونم از پاسخ سریعتون
شما قفل ۱۲ ولت زبانه دار استفاده کردید، قفل من هم ۱۲ ولته ولی مدل قفل مقابل هست
اگر باتری ۹v استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
خواهش میکنم.
باید منبع تغذیه با ولتاژ قفل یکسان باشد. اگر قفل ۱۲ ولت است از باتری ۱۲ ولت استفاده نمایید. در این آموزش جهت تست استفاده شده است.
سلام
آداپتور ۵v در دسترسم هست و بعضی جاها نوشتن که این اداپتور هم مناسبه و بهتره به سوکت. Usb اردوینو وصل شه
منم نمیخوام اگه بشه هزینه اضافه کنم
اگر آداپتور ۵v وصل کنم به قسمت usb نمیسوزه؟
سلام مجدد
پورت USB فقط با ۵ ولت کار میکند و طبق صحبت شما نیازمند به تبدیل بین آداپتور و پورت USB است.
همچنین این مورد توسط بنده تست نشده است.
سلام
ببخشید یه سوال برام پیش اومد مگه قفل ۱۲ ولتی نیست پس چرا رله ۵ ولتی استفاده کردید؟
با سلام
این دو به هم ارتباطی ندارد. در این خصوص آموزش استفاده از رله در پروژه های اینترنت اشیا را مطالعه نمایید.
سلام
خیلی عالی من اردوینو ندارم چگونه میتونم این پروژه راه اندازی کنم اگه باید آردوینو تهیه کنم هزینش چقدره اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
با سلام
وسایل مورد نیاز جهت ساخت پروژه در متن آموزش لینک شده است. لیست قطعات مورد نیاز را در ادامه ضمیمه شده است، با کلیک بر روی آن به صفحه محصول کالا منتقل خواهید شد و قیمت آن درج شده است.
برد آردوینو UNO
ماژول کارت خوان RFID
رله
قفل برقی
باتری ۹ تا ۱۲ ولت بسته به قفل انتخابی
سلام مهندس من مشکل دارم در متصل کردن LED ها یکی از پایه های LED رو طبق گفته شما وصل میکنم ولی اون یکی پایه LED رو نمیدونم ب کدوم وصل کنم
با سلام
ال ای دی LED دو پایه دارد. پایه بلند را به یکی از پایه های دیجیتال آردوینو و پایه کوتاه را به پایه زمین GND آردوینو اتصال دهید.
بررسی و نتیجه را از همین طریق اطلاع رسانی کنید.
سلام و خسته نباشید میتونید پروژه درب بازکن rfid باقابلیت اممس برای صاحب خانه درست کنید ممنون میشم
با سلام
در حال حاضر چنین آموزشی منتشر نشده است. در صورت نیاز میتوانید پروژه مورد نیاز خود را در پرتال پشتیبانی ارسال نمایید تا بررسی شود.
پرتا پشتیبانی
عرض سلام و وقت بخیر
بنده رله رو به پایه ۴وصل کردم اما رله عمل نمیکنه. ممنون میشم راهنمایی یفرمایید.
با سلام
در صورت برقراری صحیح اتصالات مشکلی در اجرا وجود ندارد. از کدام مدل ماژول رله استفاده میکنید؟
سلام خدمت سرکار خانم پوربلورچیان . بسیار عالی بود تشکر میکنیم .
سلام
از توجه شما ممنونم.
سلام خسه نباشید خدمت سرکار خانوم جسارتن من کلاس دهم الکترونیک هستم و برای پروژه اخر سال پروژه شما رو انتخاب کردم اما هیچی نه سر در میارم نه بلدم میشه لطف کمکم کنید بگید چگار کنم چون واقعا گیج شدم ممنون
با سلام
بله امکان پذیر است. تمامی مراحل در متن آموزش توضیح داده شده است، بررسی کنید و در صورت هر گونه سوال و ابهام از همین طریق اعلام کنید تا راهنمایی شود.
در غیر اینصورت جهت اجرای پروژه و راهنمایی خرید قطعات از طریق لینک زیر پیام ارسال کنید تا موارد به شما اعلام شود.
پرتال پشتیبانی دانشجوکیت
باسلام
با سپاس و تشکر بابت آموزش های خوبی که ارائه میدین
من میخوام همین پروژه با کمی تغییرات انجام بدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
درباز کن برقی با کارت Rfid با این تفاوت: وقتی کد کارت توسط ماژول rfid خوانده شد اردینو کد را به وبسرویس سرور که با کابل شبکه متصل است ارسال و تاییده دریافت میکند و درصورت مجاز بودن رله درباز کن عمل خواهد کرد
با تشکر
با سلام
در این خصوص بایستی در کدها سرور خود را تعریف کنید که پیشنهاد میشود از بردهای سری esp8266 مانند nodemcu استفاده کنید و کدها را بر اساس آن تعمیم دهید که خارج از بحث این پروژه میباشد.
سلام من تگ رو نزدیک RC522می برم و اطلاعات کارت نمایش داده میشه.بعدش باید چیکار کنم؟
با سلام
کامنت قبل شما پاسخ داده شده است. بررسی نمایید.
سلام ایا میشود این سیستم را روی خودرو پیاده سازی کرد برای ضد سرقت کردن خودرو اما نه به این پیچیدگی وفقط به وسیله برنامه ریزی ماژون کارت خوان و خروجی ان برای فعال کردن رله باشد زمانی که کارت را خواند رله را فعال کند وبا قطع برق ورودی ماژون رله را قطع کند و برای کار دوباره رله به وسیله کارت فعال شود ممنون میشم پاسخ دهید
با سلام
درخواست شما به روش های مختلفی قابل اجرا است. در صورت تعریف و اجرای پروژه میبایست درخواست خود را از طریق پرتال پشتیبانی فروشگاه ارسال نمایید تا بررسی شود.
پایه های رله رو به پابه های چند اردوینو وصل کنیم
با سلام
در این آموزش پایه سیگنال رله به پایه شماره ۴ متصل شده است.
سلام
امکانش هست که همین کارت های بانکی که داریم را به عنوان کلید برای دستگاه تعریف کنیم و ازشون استفاده کنیم؟ به جای کارت سفید رنگی که در ویدیو استاده کردید
با سلام
خیر امکان پذیر نیست. کارت های RFID دارای تگ و کارت منحصر به فرد هستند و با فرکانس کاری مشخصی عمل میکنند.
سلام و خسته نباشید
من از این ماژول خریدم درست کار می کنه اما در یک پروژه ی با سیم تا سه متر به اردیونو وصل می شود
اما با این کار دیگه ماژول کار نمی کنه؟؟
لطفارهنمایی کنید
با سلام
چنین کاری کاربردی نیست و روشی برای این مورد وجود ندارد.